Autor Tema: AMSS mafija  (Pročitano 3063 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže aleksandarzlatic

Odg: AMSS mafija
« Odgovor #1 poslato: 25. Avg, 2016. 15:23 »
Užas, hoće ljudi monopol!

Al im ga je dao brat koji je stigao, razvali ih čovek kako treba, pa još kad je motku dohvatio :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Na mreži zare

« Odgovor #2 poslato: 25. Avg, 2016. 16:30 »
Ne mogu da verujem...

Van mreže nebojsar

« Odgovor #3 poslato: 25. Avg, 2016. 20:01 »
Kriminal na sve strane. Ova zemlja je postala divlji zapad.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže joleone

« Odgovor #4 poslato: 25. Avg, 2016. 20:38 »
a 2 radnika gledaju kako tuku gazdu koji ih hlebom hrani
  • Vozi: skoda felicia 1.3 glx 2000 god

Van mreže voyager

« Odgovor #5 poslato: 25. Avg, 2016. 20:57 »
Slabo ih plaća.
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže joleone

« Odgovor #6 poslato: 25. Avg, 2016. 21:03 »
U pravu si verovatno a mozda i nose pelene  wac1
  • Vozi: skoda felicia 1.3 glx 2000 god

Van mreže tasa

« Odgovor #7 poslato: 25. Avg, 2016. 21:32 »
Ovo nije nista novo, pa odavno se zna da je cela deonica autoputa podeljena na segmente. Zna se ko sme odakle da slepuje i ko je aj nazovi u zakupu kog dela autoputa. Drugaru se pokvario auto kod KG, i on nazvao slep sluzbu, kao gde ste, tu i tu, a ne mogu da ulazim u tudji teren, to vozi neki pera peric. Pa nisam mogao da verujem, ma mi smo zemlja olosa. pa hocu da me slepuje onaj koga ja uzmem, a ne onaj koji mi se namece. Za svoje pare imam pravo da biram..........
  • Vozi: fabia sedan 1.9sdi, 2002, passat b6 2.0tdi 2008 Sportline

Van mreže vlada320

« Odgovor #8 poslato: 25. Avg, 2016. 22:16 »
Kako donosite presudu na osnovu izjave samo jedne strane? Znam i ja da mnogo toga smrdi u AMSS, a taj privatnik je bezgresan, posten, ma dusa od coveka, kako nije kada tako kaze njegov brat! Gde je strana price iz ugla AMSSa? Siguran sam da u toj oblasti postoje neka pravila, kojih se pomenuti privatnik ne pridrzava. Zasto vecina forumasa krece od predrasude "mrzim i pljujem po svemu sto pripada drzavnom sektoru"? Ne odobravam nasilje, ali ova prica sigurno ima mnogo siru pozadinu, koju ovaj portal nije preneo.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #9 poslato: 25. Avg, 2016. 22:21 »
Sačekaćemo i drugu stranu priče pa ćemo komentarisati... Ali i dalje ostaje činjenica, da šta god da je bilo, dođu ti 3 auta u firmu kao kauboji i izlete da te biju, zar za to ne postoje institucije?
Obzirom da je AMSS dugogodišnje društvo, firma, ... oni bi morali delovati u skladu sa Zakonom, zar ne?
Ovaj upad sa 3 vozila nije ništa drugo nego demonstracija sile sistema vlasti, jer oni su mogli to da rešavaju i drugim kanalima, recimo prijavom policiji, međusobnim kontaktom preptostavljenih šefova, direktora... a ne upadom zaposlenih na tuđi posed???

Ja ih zbog toga osuđujem.
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže voyager

« Odgovor #10 poslato: 25. Avg, 2016. 23:24 »
Kako donosite presudu na osnovu izjave samo jedne strane? Znam i ja da mnogo toga smrdi u AMSS, a taj privatnik je bezgresan, posten, ma dusa od coveka, kako nije kada tako kaze njegov brat! Gde je strana price iz ugla AMSSa? Siguran sam da u toj oblasti postoje neka pravila, kojih se pomenuti privatnik ne pridrzava. Zasto vecina forumasa krece od predrasude "mrzim i pljujem po svemu sto pripada drzavnom sektoru"? Ne odobravam nasilje, ali ova prica sigurno ima mnogo siru pozadinu, koju ovaj portal nije preneo.
Baš bih ja išao u ime firme da se bijem sa konkurencijom a da pritom radim samo za prosečnu srpsku platu. Ma daj...

Ko je ovde druga strana medalje? Ako je to AMSS onda im fale samo fantomke da ne odskaču od modernih trendova. Ako su to pojedinci koji koriste firmina vozila  i radno vreme za lične obračune onda bi AMSS trebalo vrlo brzo da reši stvar ali naravno od toga neće biti ništa.

Van mreže vlada320

« Odgovor #11 poslato: 25. Avg, 2016. 23:36 »
Ceo slucaj bi jednostavno mogao da se uporedi sa taksistima na aerodromu koji se otimaju za strance. Ko je u ovom slucaju legalan, a ko radi  na divlje..., pa meni nije logicno da ADAC saradjuje sa malom lokalnom radionicom, a AMSS je zaobidjen. Cela prica je busna kao svajcarski sir.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže nelle

« Odgovor #12 poslato: 26. Avg, 2016. 00:04 »
I ja nešto verujem u sumnju kolege vojager. Zaposleni u AMSS nemaju šta da traže ni u čijem dvorištu ako ih taj neko nije zvao da uđu. Bez poziva mogu da dođu nenajavljeni samo policija i sud/izvršitelj u zakonom predviđenim situacijama - ne uvek kad im se ćefne!
Tačno je da za "sud" treba saslušati obe strane, ali mislim da nece biti javnog saopštenja druge strane. Da ima šta da se kaže, već bi ispala kuknjava po medijima (npr. komunalci, gsp). Čak moguće da bi se i policija oglasila. Ovako, izgleda da postoji interes da se ne čuje jako za ovaj događaj. A to znači da postoji nekakva organizacija...
  • Vozi: O3 fl 1.2 tsi

Van mreže voyager

« Odgovor #13 poslato: 26. Avg, 2016. 00:08 »
Ceo slucaj bi jednostavno mogao da se uporedi sa taksistima na aerodromu koji se otimaju za strance. Ko je u ovom slucaju legalan, a ko radi  na divlje..., pa meni nije logicno da ADAC saradjuje sa malom lokalnom radionicom, a AMSS je zaobidjen. Cela prica je busna kao svajcarski sir.
Taksisti voze svoje automobili i u suštini su privatni preduzetnici. Ljudi koji voze AMSS vozila to nisu već su klasično zaposleni tako da ti poređenje nije adekvatno.

Van mreže dulefontanaZapočeo temu

« Odgovor #14 poslato: 26. Avg, 2016. 00:53 »
Zasto vecina forumasa krece od predrasude "mrzim i pljujem po svemu sto pripada drzavnom sektoru"?
Ljudi često ne znaju da vi niste državna firma?
- Mi nismo državna firma već nezavisno, nacionalno udruženje vozača, kojim upravljaju njegovi članovi i naš je osnovni zadatak zaštita njihovih interesa i unapređenje bezbednosti saobraćaja. Vodeći smo činilac bezbednosti saobraćaja u državi i u tu svrhu ulažemo ogroman novac i resurse. U sve tri njegove oblasti - učesnici, vozila i putevi, organizujemo masovne preventivne akcije. Naši stručnjaci su razvili operativne sisteme i softvere za kontrolu i analizu rada auto-škola, tehničkih pregleda i bezbednosti saobraćajnica. Sve ove akcije i besplatne usluge za milione građana Srbije, u vrednosti većoj od 1,5 miliona evra godišnje, obezbeđujemo sopstvenim sredstvima. Iako iz državnog budžeta ne dobijamo ni dinar, jer nismo državna firma, u budžet Srbije godišnje uplaćujemo više od 3,5 miliona evra.
http://www.pressonline.rs/info/politika/192655/duplirali-smo-imovinu-i-prihode-za-25-godine.html

Ovaj put clanovi ne pljuju po drzavnom sektoru, a i mrznja je mnogo jaka rec. A i deluje da drze monopol.