Autor Tema: Sa potvrdom preko granice?  (Pročitano 16727 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže aleksandarzlatic

• Laurin&Klement
  • Ugled: 27
Odg: Sa potvrdom preko granice?
« Odgovor #15 poslato: 28. Avg, 2016. 22:59 »
Ne bih se ja igrao sa starom saobraćajnom dozvolom.

A da si uradio 15.08. registraciju pa ti sad zameniliu staklo, mogao si vaditi ponovo nalepnicu a to te košta samo 400 dinara...

Malo si se zez...  wac1
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže mirkuk38Započeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
« Odgovor #16 poslato: 28. Avg, 2016. 23:09 »
Vidiš, nisam razmišljao da osiguranje (stakala) može odvojeno od registracije da se uradi ??

Van mreže mlax

• Laurin&Klement
  • Ugled: 10
« Odgovor #17 poslato: 28. Avg, 2016. 23:49 »
Mozda deluje rizicno ali meni ni makedonci ni grci nikada nisu trazili saobracajnu na granici. Gledaju samo pasos i zeleni karton.
U drugom slucaju nemoj da menjas saobracajnu bez obzira na promenu adrese vec to zavrsi nekad posle kad budes imao vremena.
  • Vozi: Superb 2.0tdi 2020

Na mreži URKE 80

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
  • karavani su kul
« Odgovor #18 poslato: 28. Avg, 2016. 23:57 »
Meni gledali Makedonci i na ulazu i na izlazu prekjuče. Upoređivali je sa zelenim kartonom.

Послато са Lenovo A2020a40  

• Vozi: Fabija 1.9SDI 2001god. ASY

Van mreže Skorpion

• Laurin&Klement
  • Ugled: 7
« Odgovor #19 poslato: 29. Avg, 2016. 01:27 »
Kako se ubode:) meni zemjaci nikad nisu trazili soobracajnu, na ulaz im dam MK licnu kartu, a kad vide da je srpski auto trae mi samo zeleni karton. Usput auto se ne vodi na mene.
  • Vozi: Škoda Octavia A7 Style 1.6 TDI 85Kw

Van mreže vlada320

• Laurin&Klement
  • Ugled: 42
  • Škoda - best for money
« Odgovor #20 poslato: 29. Avg, 2016. 08:18 »
E, meni ove godine na Presevu "Makedonac" iz redova njihove nacionalne (jos uvek) manjine trazio saobracajnu dozvolu i ako je i na zelenom kartonu bilo moje ime, kao u pasosu. S obzirom kako se kolona ispred mene sporo pomerala - trkeljisao je i sve ostale. Kao, da li ste poneli saobracajnu,'ajde proverite...
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže ugi85

• Laurin&Klement
  • Ugled: 53
« Odgovor #21 poslato: 29. Avg, 2016. 08:34 »
Nisam mogao 15.08. jer sam vozio razbijeno staklo čekajući AČ. Mada, mogao sam već ove nedelje da krenem u proceduru.

Iako je staklo naprslo mogao si da registrujes kola a nalepnicu da zalepis kad zamenis staklo ili nakon isteka stare.

Kada bih mogao podneti papire za registraciju i dobiti potvrdu, ali da im ne dam staru saobraćajnu, već da sa njom odem u Grčku? Kažem da sam je izgubio ili tako nešto :-)

Staru saobracajnu predajes cim zatrazis novu i vozis sa potvrdom. Nikako nemoj da ides na varijantu prikrivanja stare saobracajne jer se ona istog momenta proglasava nevazecom pa njenom upotrebom mozes dobro da nadrljas.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Van mreže mirkuk38Započeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
« Odgovor #22 poslato: 15. Sep, 2016. 13:55 »
Pa ne bih mogao (smeo) proći tehnički sa neispravnim autom, a naprslo staklo je mislim dovoljno da auto nije tehnički ispravan. Tako da nisam hteo dodatno sve da komplikujem... dovoljna mi je supruga i menjanje adrese svaki čas, a samim tim i saobraćajnih dozvola.

Anywayz, stigla je nova saobraćajna po ubrzanom postupku. Kada već država nema tarifu za to, ima ko će za crvenu da završi. Slepci. Raspad sistema na svakom koraku.

Case closed.