Autor Tema: Sijalica pepeljare A5 Octavia  (Pročitano 3861 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BrRista

Odg: Sijalica pepeljare A5 Octavia
« Odgovor #15 poslato: 26. Jan, 2017. 20:15 »
Danas sam zamenio sijalicu u pepeljari. Sijalica dolazi zajedno sa plasticnim nosacem. Jedva sam nasao deo, oko 1600 din sa postarinom. Nova sijalica je bez boje i to mi smeta ( ne sija zeleno kao fabricka), vec klasicno zuto svetlo. Pokusacu da na stari nosac uglavim zelenu led diodu pa cu javiti rezultate.
  • Vozi: Skoda Octavia Scaut 2.0 tdi

Na mreži hakkler

« Odgovor #16 poslato: 26. Jan, 2017. 22:39 »
Pa u niti jednom modelu ne svijetli zeleno..uvijek je bež bijela. Baš me zanima kako ćeš uspjeti u zalivenoj plastičnom kučištu nasaditi ovu..zelenu led diodu. SF :D

Van mreže BrRista

« Odgovor #17 poslato: 26. Jan, 2017. 23:26 »
Pa u niti jednom modelu ne svijetli zeleno..uvijek je bež bijela. Baš me zanima kako ćeš uspjeti u zalivenoj plastičnom kučištu nasaditi ovu..zelenu led diodu. SF :D

Nije radila sijalica kada sam kupio auto ali stara sijalica ima neku zelenu boju po sebi pa sam pomislio da je sijalo zeleno. Moja greska.
Na plasticnom nosacu cu zameniti sijalicu. Nasao sam upustvo na netu pa cu da probam...
  • Vozi: Skoda Octavia Scaut 2.0 tdi

Van mreže Škoda BIH

« Odgovor #18 poslato: 19. Jul, 2017. 11:29 »
BrRista,
Može li link ili smjernica gdje si uzeo sijalicu?
Hvala
lp
  • Vozi: Škoda octavia

Van mreže Škoda BIH

« Odgovor #19 poslato: 26. Jul, 2017. 13:48 »
Mijenja se koplet sa kućištem a zamjena ide jednostavno šaljem link
https://www.youtube.com/watch?v=zQGLD_Qzkos
  • Vozi: Škoda octavia

Van mreže Markan-Obr

« Odgovor #20 poslato: 02. Avg, 2025. 19:49 »
Pozdrav,danas sam skinuo pepeljaru da proverim da li imam instalaciji i sijalicu,vidim da imam instalaciju ali svetlo ne radi,prvo sam mislio da je sijalica u pitanju pa sam zamenio sijalicu,ali i nakon toga ne radi,kako mogu da utvrdim da li je i gde je problem u instalaciji? Po mom misljenju taj deo pepeljare mi se cini da niko nikad nije skidao
  • Vozi: Oktavija

Na mreži wkobre

« Odgovor #21 poslato: 02. Avg, 2025. 21:14 »
Verovatno mora čitav deo da se zameni. Srećom nije skup: https://www.vag247.com/en_US/p/Lighting-lamp-ashtray-bulb-SKODA-VW-Seat-/5003
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K