Autor Tema: Škoda KODIAQ - utisci, komentari, informacije...  (Pročitano 35726 puta)

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Odg: Škoda KODIAQ - utisci, komentari, informacije...
« Odgovor #300 poslato: 01. Mar, 2025. 22:38 »
Itekako ima smisla porediti ih u navedenim konfiguracijama i godištima koje su mi bile dostupne, posebno što je i tržišna cena ista. Pobedio je Superb, ukratko sam objasnio zašto, a mogu i puno detaljnije.

Ono što nema smisla to je porediti A6 u fullu i Superb u fullu, a to naravno niko normalan ne bi ni poredio.

• Vozi: Superb 2.0TFSI STYLE Plus DSG7 270HP, VW Bora 1.8TURBO 20V Highline Plus 210HP

Na mreži maradona

« Odgovor #301 poslato: 01. Mar, 2025. 22:49 »
Uhvatio si se za godište, ali nisi uzeo u obzir da je A6 koji je godinu dana stariji od tvog Superba model koji je bio aktuelan do 2023. a trenutno je aktuelan facelift tog modela. Dok je tvoj Superb na istoj platformi kao Superb iz 2015. i pritom je izašao novi model.

Opet kažem, nikako nema smisla porediti A6 i Superb. Ali ako si ti ubedjen da je, u ovom primeru, tvoj Superb bolji izbor onda samo napred i uživaj u njemu.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #302 poslato: 01. Mar, 2025. 22:58 »
 backtotopic1
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Van mreže fica88

« Odgovor #303 poslato: 05. Mar, 2025. 22:17 »
Pozdrav forumasi, vlasnik sam od skoro jednog Kodiaq-a 1.5tsi manuelni menjač 2god starog. Zaista sam zadovoljan kupovinom, automobil je prostran, naravno uvek može bolje, ali za porodicu mi je sasvim ok.
Jedno pitanje za one koji su vozili manuelni menjač, da li kada je auto u brzini ima lufta tj. da može ručica menjača malo da šeta levo-desno? Meni se to čini da imam neki hod od +-5mm? Svakako ću ići i do servisa pošto mi je auto u garanciji.
Hvala unapred na savetima i odgovorima
  • Vozi: Kodiaq

Van mreže Fbia

« Odgovor #304 poslato: 06. Mar, 2025. 09:20 »
Pozdrav forumasi, vlasnik sam od skoro jednog Kodiaq-a 1.5tsi manuelni menjač 2god starog. Zaista sam zadovoljan kupovinom, automobil je prostran, naravno uvek može bolje, ali za porodicu mi je sasvim ok.
Jedno pitanje za one koji su vozili manuelni menjač, da li kada je auto u brzini ima lufta tj. da može ručica menjača malo da šeta levo-desno? Meni se to čini da imam neki hod od +-5mm? Svakako ću ići i do servisa pošto mi je auto u garanciji.
Hvala unapred na savetima i odgovorima

Prijatelju, sta moze bolje, vozis odlican porodicni auto, sve preko toga je cisto izivljavanje, zahvaljujuci motoru dobar ti je i za grad. Mozda bi srpski san, neki raspali Audi A6 bio bolji  ;)...Cak je i Kodi malo preteran ali ajde... Zezam se malo, cestitam i uzivaj  bravo2. Ako nista drugo, u svakom servisu ce znati da procene hod rucice menjaca, lako se to doteruje.
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?