Autor Tema: Superb 3 facelift 2019  (Pročitano 13152 puta)

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje48

Odg: Superb 3 facelift 2019
« Odgovor #150 poslato: 30. Jul, 2019. 15:29 »
U Alprosu kazu da nije stigao spisak dodatne opreme jos uvek. Tu ce se jasno videti sta koji paket opreme sadrzi. Morace da pise matrix farovi i sl.... :o

Van mreže djordje48

« Odgovor #151 poslato: 03. Avg, 2019. 19:32 »
U MK superb ambition ima matrix LED napred i full top LED pozadi sa animiranim migavcima :bravo: bravooo

To je flagship brenda i srednji nivo opreme mora predstavljati brend na adekvatan nacin :)   francuzi i Zuti cuvajte se >:( ;)

Ocekujemo i kod nas da bude tako :bravo:

Van mreže djordje48

« Odgovor #152 poslato: 03. Avg, 2019. 19:41 »
U sloveniji ce samo style imati full led farove. Na HR i BiH sajtu jos uvek nema novog superba. Na zapadu klasika, farovi nisu toliko bitni pa kao i do sada ili ce ici u najvisi nivo opreme ili ce biti doplata. U nemackoj i austriji vise novih kola sa haligenim farovima nego sa ksenon i led :(

Van mreže Maksimus

« Odgovor #153 poslato: 23. Avg, 2019. 23:57 »
Da li ce biti razlike izmedju full led farova i matrix farova(adaptivnih full led)? Nor kod passata se dobija led u najjacem paketu,ali da bi se dobili matrix mora doplata(i blagi drugacije izgledaju). Sidina guma je vezana za velicinu felne,od 18 je 235,a kod nas ambition plus ima upravo 18(bar je imao do sada).

Van mreže Maksimus

« Odgovor #154 poslato: 26. Avg, 2019. 21:21 »
Videh danas fejslifta,iskreno mislio sam da ce razlika biti veca uzivo.
Farovi i maska jesu nesto masivniji mada razlika je manje uocljiva nego sto sam ocekivao,u proncipu modernizacija dobrog resenja.
Svidelo mi se kako je resen donji deo prednjeg branika,tu mi je vec ocigledno moderniji i ima zanimljive delove koji "vise" u vazduhu,verovatno da bi usmeravali vazduh.
Unutra skoro nepromenjen,oblaganje rukohvata kozom je ucinilo da vrata izgledaju daleko kvalitetnije i to cu videti da li je moguc retrofit za normalan novac(u sta sumnjam). Takodje mislim(mozda gresim) da style ranije nije imao kontrastni beli konac sto je sada lep detalj.
Zadnji kraj mi je diskutabilniji. Zadnji farovi mi sada vise lice na kodiaqove sto mi bas i nije po volji,ali definitivni pohvala sto su konacno full led. Ona lajsna je lepo legla,mada ja hrom ne volim. Mozda sportline verzija sa tamnijim farovima i crnom lajsnom bude pun pogodak.
I da,skoda natpis definitivno izgleda dosta losije od samo znaka,to bih zamenio da sada kupim fejslift.

Na mreži petarp031

« Odgovor #155 poslato: 26. Avg, 2019. 22:09 »
I ja u Cacku pre 3 dana videh facelift, na prvu nisam ni primetio. Tek kada sam prosao, setih se da pogledam u retrovizor i onda postadoh svestan da je restiling, ugledah slova na gepeku. U svakom slucaju ok auto, dobro je sto nema velikih promena, jer je i prethodni bio savrsen.

Sent from my SM-A920F  

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #156 poslato: 09. Feb, 2020. 20:37 »
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Van mreže Filip BG

« Odgovor #157 poslato: 10. Feb, 2020. 08:57 »
I ja u Cacku pre 3 dana videh facelift, na prvu nisam ni primetio. Tek kada sam prosao, setih se da pogledam u retrovizor i onda postadoh svestan da je restiling, ugledah slova na gepeku. U svakom slucaju ok auto, dobro je sto nema velikih promena, jer je i prethodni bio savrsen.
Čuo sam anegdotu da je i direktor Auto Čačka, tog prvog dana kada je Superb facelift stigao kod njih, prošao pored njega i nakon toga pitao svoje zaposlene da li je stigao FL model...
Sa prednje strane pogotovo, su po danu razlike male.

https://youtu.be/BXznNTYLhJU
Ima duše u opisu Superba novinara Jure iz zapadne susedne zemlje. Umerena doza humora, iskreni komentari i dobar opis auta u 10-ak minuta.
  • Vozi: Superb mk3 1.5 TSI

Na mreži petarp031

« Odgovor #158 poslato: 10. Feb, 2020. 09:02 »
Juraj odlicno radi reportaze, a pri tome je vrhunski vozac, nije neki novopeceni strucnjak, bloger...
Ovaj superb zgazio skoro 15 tisuća, vec je zakacen na zadnjem levom cosku i desnim zadnjim vratima, bas je na pravom testu

Van mreže djordje48

« Odgovor #159 poslato: 10. Feb, 2020. 12:11 »
Jos uvek nema cenovnika dodatne opreme za superb FL, nije tu pon sta promenjeno, jesu led farovi napred i pozadi, keyless pozadi i alcantara na nebu. Sve ovo navedeno u spisku opreme nema. ne znam jel gori prodavac ili kupci koje ovo ne zanima. 25 000 evra ili 35 000 evra je astonomska suma :-X

Na mreži petarp031

« Odgovor #160 poslato: 10. Feb, 2020. 14:48 »
Sportline u Cacku

Van mreže djordje48

« Odgovor #161 poslato: 11. Feb, 2020. 14:23 »
2.0 TSI spotline :o :bravo:

Alcantara nebo se moze samo poruciti na LiK i na Sportline izgleda. :o

Verujem da to nikoga od kupaca nit zanima nit pitaju. A prodavce jos manje zanima. :-X

Van mreže djordje48

« Odgovor #162 poslato: 11. Feb, 2020. 19:22 »
Imal alkantara na nebu profesore =))

Van mreže Karlheinz

• Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Na mreži petarp031

« Odgovor #164 poslato: 12. Maj, 2020. 20:28 »
Danas prodjem kroz Cacak, kakav je novi sportline u crnoj boji sa tamnim staklima, ajoj kako taj auto izgleda, na prvu nisam provalio da je superb, definitivno bih uzeo taj auto pre octavie rs. Nisam stigao da slikam, ali necete verovati, posle 3 minuta na magistralnom putu opet superb sportline isto crn, rekao bih da u Cacku ima  vise atraktivnih modela ovog brenda nego u Ceskoj