0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
ajoj,pa nije mi rekao marke!!samo mi je rekao za garanciju i cene!!!ma on je prvi koga sam pitao,pogledacu svuda po gradu!!!nego me interesuje koji su dobri iz vashih iskustava!!!poshto ja nemam pojma oko toga!!
Ozbiljni alarmi ne diraju instalacije, samo se uzme napon sa akumulatora, i to je sve, mnogi imaju i autonomno napajanje. Ali takav košta 250+€, a toliko je i Zeder. HUAWEI P6 via TT
ne bacaj pare na neki skupi alarm, nego ugradi 3-4 prekidaca da lopova zbunis jel nema toliko vremena za kradju a sve drugo je za njih maciji kasalj, pa i zeder, stave auto na tockice i teraj, po meni je bacanje para za ozbiljnjije alarme, neki alarm za bravu i stakla i to je to.
ja sam rekao alarm ne neki preterano skup i plus 3-4 prekidaca i car je. a koliko se secam prosle godine na rts-u je bio pusten snimak sa kucnog video nadzora kako kradu coveku dzipa sa sve alarmom za 13 sek., zato kazem 3-4 prekidaca-blokade da ih pomucis, inace alarmi samo ne znam kakvi skidaju kodove bezicno, i sva ta tehnologija je provaljena. da ne razglabam, njegov auto, mi smo izneli nasa misljenja, odluka je na njemu. ovo sto sam ja izneo ovde proizilazi iz price sa covekom koji radi alarme 15god.