Autor Tema: Ukraden znak za fabiu 3...  (Pročitano 1317 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dexterslab011Započeo temu

Ukraden znak za fabiu 3...
« poslato: 22. Okt, 2016. 19:58 »
Treba mi mali savet. Primetim jutros da su mi ukrali znak sa auto i slomili nekakvu plastiku koja je bila ispod, a ispod te plastike se nalazi nesto slicno 3m traci, a kroz tu plastiku na vise mesta prolaze neke metalne nitne. Ja sam zvao Skodu i porucili su mi oridjidji znak za 1900din i u ponedeljak idem do njih. Zaboravih da ih pitam da li se menja i ova plaszika ili samo znak koji se postavlja na tu plastiku...posto je moja pukla. Da li je neko menjao znak i da li zna?
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2016

Van mreže -nebojsa-

Odg: Ukraden znak za fabiu 3...
« Odgovor #1 poslato: 22. Okt, 2016. 23:36 »
To su da izvines na izrazu idioti polomili znak, to crno sto je ostalo je podloga na koju se kaci niklovani deo znaka.
Sreca da je tako, pa nisu ostetili boju kao sto je moglo da bude, a nesreca po onoga koji bude menjao znak jer je ostala plastika sa dvostrano lepljivom trakom.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže Peja

« Odgovor #2 poslato: 23. Okt, 2016. 12:46 »
To se sve mora pazljivo odlepiti (crna plastika) i lim ocistiti od ostataka te "dvostruko lepve trake".
Najlakse je u jedan cosak zavuci konac za zube i polako "testerisat" levo desno, uy konstantnu silu povlacenja plastike ka sebi. Kako se traka ne bi ponovo vratila, treba pvremeno prskati sa WD40.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #3 poslato: 23. Okt, 2016. 13:31 »
To bi bio jedan nacin,
drugi je: znak sa zadnje strane obicno ima dva "zuba" koji idu u dve rupe na limu vrata; a sluze za postavljanje znaka u pravi polozaj. Industrijski fen, grejanje znaka i gurnuti iznutra gde su zubici.U nedostatku fena moze da posluzi i vrela voda.
Takodje kod skidanja znaka strunom ili koncem takodje je pozeljno koristiti fen, brze ide.

« Odgovor #4 poslato: 23. Okt, 2016. 14:04 »
Ponudili su mi u ovlascenom servisu da ce mi to besptlatno odraditi. Videcu u ponedeljak da li ce biti toliko velikodusni. Javljam sta sam uradio. Ovo mi je 5-6 auto i prvi put mi se desilo. Ocigledno napokon imam auo ciji je znak pozeljan u klinackim kolekcijama  :) nisam ocekivao majke mi.

Van mreže Peja

« Odgovor #5 poslato: 23. Okt, 2016. 17:32 »
Lepo je od njih što su to ponudili, ali to nije deo koji se menja na šraf već se mora razlepljivati, na ovaj ili onaj način. Ako si vičan, sigurno ćeš biti pažljiviji nego oni.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #6 poslato: 23. Okt, 2016. 20:30 »
Limar ce to da uradi za 10 minuta, ako su vec voljni da to urade besplatno neka urade.

« Odgovor #7 poslato: 24. Okt, 2016. 21:47 »
Postavljen novi znak u AK Samardzic. Nisu mi naplatili ruke, damo znak, oko 1900din. Trebalo im je oko 5minuta, taman da ja kupim koncentrat za tecnost za stakla. Nadam se da ce da doceka jutro. Ne znam kada samo postali zemlja gde se svakog jutra budim sa pitanjem: " Sta li su mi uradili sinoc sa autom?"  ??? A pritom zivim kao u "urbanijem" delu grada, kao bezbednost na nivou i slicne gluposti....

« Odgovor #8 poslato: 14. Dec, 2016. 21:09 »
Ne vide se nikakvi tragovi da si menjao znak ? Ja sam snimio na internetu sjaj crni znak za haubu i gepek za skodu fabiu 3 i privukao mi je paznju moracu da se raspitam sutra u ovlascenom servisu koliko kosta i ako se ne menja tesko da uzmem

« Odgovor #9 poslato: 14. Dec, 2016. 21:13 »
Apsolutno nikakvi tragovi, mislio sam da slikam, ali nema poente...identicno kao kad je kupljen. Meni su gratis oni zamenili, a realno im je 2 min posla bilo.

« Odgovor #10 poslato: 14. Dec, 2016. 21:28 »
Super, hvala. Sutra ujutru sam u Auto Centru Stojanovic pa cu pitati koliko su ti sjaj crni. :-)