Autor Tema: Da li skoda stream ima prikljucak za cdc?  (Pročitano 1328 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MikasZapočeo temu

Da li skoda stream ima prikljucak za cdc?
« poslato: 28. Maj, 2016. 15:51 »
Da li neko zna da li skoda stream obican cd iz oktavije a5 ima prikljucak za cdc?Razmisljao sam da povezem onaj uredjaj za citanje fleseva i kartica,pa reko da ne vadim dva puta cd,mozda neko od vas zna
  • Vozi: Škoda oktavia 1.9 tdi 2005

Odg: Da li skoda stream ima prikljucak za cdc?
« Odgovor #1 poslato: 14. Jun, 2016. 10:56 »
Ako nekom bude trebalo skoda stream ima ulaz za cd changer.Ja sam povezao emulator za mp3 i radi odlicno

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #2 poslato: 14. Jun, 2016. 14:53 »
Emulator MP3, je makar za mene bio očajno rešenje i potpuno bačene pare. Naime, nikako nisam u Beogradu mogao da nadjem neku praznu frekvenciju na kojoj će on raditi bez ikakvih smetnji...Istina, ponekad je to uspevalo da potraje izvesni vremenski period, ali mi se kasnije obavezno ubacivala neka radio stanica i mešala se sa MP3.

Nema šta, i svaki polovan CD da se kupi, uskoro će te sačekati ista sudbina...

Jedino što trenutno valja je Bolero...samo da nije tako jeftin  hearcut
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
  • L&K ugled: -8
  • Ако хоћеш победити, не смеш изгубити!
« Odgovor #3 poslato: 14. Jun, 2016. 15:10 »
Nema šta, i svaki polovan CD da se kupi, uskoro će te sačekati ista sudbina...

U elektronici tog pravila nema. Može nov uređaj da crkne nakon uključenja, a korišćen da traje 20 godina.
Poželjno je ubaciti u cd, s vremena na vreme, čistač za optiku u cd uređajima-namenski cd sa pričvršćenom četkicom, sa ili bez prateće tečnosti. Ima ga u svakoj bolje opremljenoj namenskoj radnji, i nije veliki trošak.

Van mreže skodilakprvi

« Odgovor #4 poslato: 14. Jun, 2016. 22:49 »
Mislim da nisi razumeo ovo sa emulatorom.
Koliko sam ja razumeo ovaj emulator se kaci umesto cd sarzera i nema nikakve veze sa radio frekvencijom.
  • Vozi: Octavia 1.9 TDI PD 105ks.

Van mreže ugi85

« Odgovor #5 poslato: 14. Jun, 2016. 22:55 »
@IGOR 955, pomesao si emulator CD sarzera sa FM predajnikom. Emulator ne emituje radio signal vec se kablovima kaci na izvode u fabrickom radio uredjaju namenjene za CD sarzer.

U elektronici tog pravila nema. Može nov uređaj da crkne nakon uključenja, a korišćen da traje 20 godina.

Mislim da si hteo da kazes namenjen umesto koriscen inace je ovo apsolutno tacno.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
  • L&K ugled: -8
  • Ако хоћеш победити, не смеш изгубити!
« Odgovor #6 poslato: 14. Jun, 2016. 23:05 »
Ne. Rekao sam tačno ono što sam hteo. Mogao sam da "korišćen" zamenim sa "polovan", ali to je već pitanje leksike. Koliko je uređaj namenjen da traje, može biti deklarisano od strane proizvođača, a koliko će zaista trajati...to sam rekao na početku posta.

Van mreže sale-kum

« Odgovor #7 poslato: 26. Okt, 2016. 11:09 »
Ako nekom bude trebalo skoda stream ima ulaz za cd changer.Ja sam povezao emulator za mp3 i radi odlicno
Ako može, voleo bih detaljnije informacije kako ovo izvesti.
  • Vozi: Octavia 1.9tdi DSG 2005

« Odgovor #8 poslato: 03. Nov, 2016. 02:47 »
Mp3 emulator je uredjaj velicine otprilike kutije cigara,cita mp3 muziku sa fleseva i kartica.Povezuje se na zadnjoj strani fabrickog cda,samo se prikljuci dzek.Moze se naci kod nas proizvodi ga jedna nasa firma.Ovo sve naravno je potrebno nama koji nemamo fabricki mp3 a ne bi smo da menjamo fabricki plejer
« Poslednja izmena: 03. Nov, 2016. 02:51 Mikas »

Van mreže ugi85

« Odgovor #9 poslato: 03. Nov, 2016. 08:31 »
Taj uredjaj nije bas mp3 emulator vec se radi o emulatoru CD changer-a koji ujerdno podrzava mp3 format. Uredjaj kosta nekih 40-50e i podrzava citanje sa flesa ili SD kartice, a kaci se fabricki plejer.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

« Odgovor #10 poslato: 03. Nov, 2016. 12:46 »
Da to bi bilo tacnije.Uredjaj pusta muziku sa flesa ili kartice,a komande se koriste sa samog radija,gde se bira folder i pesma.Uredhaj nema nikakve dugmice;samo ulaz za karticu,fles i aux i ima jedan kablic sa dzekom na kraju koji se prikljuci na radio,i to je sve