Autor Tema: Nove vozačke dozvole  (Pročitano 5317 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže KizaZapočeo temu

Nove vozačke dozvole
« poslato: 03. Avg, 2013. 14:03 »
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fltablice.com%2Fnova-vozacka-dozvola&ei=HPD8UemyGcvb4QS_k4GoBw&usg=AFQjCNE3dSdE6GKx7qN4pdibVBFuZw403g&sig2=0xNFtZq2sX0bPwOL0fxbPg

Verovatno mnogi već imaju nove ili znaju za ovu vest, jer uopšte nije nova, ali za one koje ne znaju dobro dođe.
Ni je nisam znao za ovo, jer mi dozvola važi do 2019.god, dok nisam pročitao na vratima našeg SUP-a da je rok za obaveznu zamenu jun 2014. god.
  • Vozi: FABIA 1.4 16V 2008.

Van mreže MoonZe

Odg: Nove vozačke dozvole
« Odgovor #1 poslato: 22. Avg, 2013. 01:15 »
Da li kod zamene treba i lekarski da se preda, ili samo prosta zamena staro za novo?  ;D
  • Vozi: Fabia 1.4 mpi, 2003.

Van mreže olajkris

« Odgovor #2 poslato: 22. Avg, 2013. 03:02 »
Da li kod zamene treba i lekarski da se preda, ili samo prosta zamena staro za novo?  ;D

Za lekarski salterski radnik odlucuje jel treba lekarski ili ne. Procedura je takva pojavis se u sup-u na salteru poneses staru dozvolu i ona ti lepo da brojeve racuna za uplatu i odluci jel treba lekarski ili ne. po slici valjda i po trenutnom izgledu. Koliko sam ja skontao da oni to rade. Samo mi nije jasno kako je ona merodavno lice za takvu odluku jel treba ili ne lekarski. Tebi moze biti los vid i da ona to ne predvidi a posle u voznji da bude problem. Eto samo jedan primer da to sto rade je neverovatna glupost.

Van mreže olajkris

« Odgovor #3 poslato: 22. Avg, 2013. 03:04 »
I da jos jedno. Cena pa nije bas 1200din pre mozda mesec dva ovde u kikindi je bilo skuplje.za mene i suprugu oko 4000 i nesto.

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #4 poslato: 22. Avg, 2013. 07:57 »
st ose tice novih vozackih dozvola, ja sam moju izvadio jos pre 2 godine...
sto se tice uputa na lekarski pregled... on zavisi od vise stvari: pre svega od starosti vozaca, od kategorija vozacke dozvole koje vozac ima i na kraju od vec evidentiranih nedostataka koje vozac ima (slabiji vid... )
u svakom slucaju korisno je posetiti mup pre podnosenja zahteva ...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #5 poslato: 22. Avg, 2013. 09:00 »
Ne treba vam lekarski u Saobraćajnoj policiji.Niko vam ne traži.Podneseš zahtev za izdavanje nove saobraćajne,kad je podigneš probuše staru crvenu vozačku i vrate je i onda imaš novu.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #6 poslato: 22. Avg, 2013. 10:11 »
Ne vracaju staru, barem ne na NBGu, kaze zena vracaju se licne ali dozvola ostaje njima

Sent from my HTC Desire X

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #7 poslato: 22. Avg, 2013. 10:33 »
Meni su vratili moju staru,ali su je pre toga probušili na mestima gde je slika. C:-)

Van mreže olajkris

« Odgovor #8 poslato: 22. Avg, 2013. 11:18 »
Ne treba vam lekarski u Saobraćajnoj policiji.Niko vam ne traži.Podneseš zahtev za izdavanje nove saobraćajne,kad je podigneš probuše staru crvenu vozačku i vrate je i onda imaš novu.

Boga mi ovde u kikindi bas treba. I to kazem pojavis se na salteru pa te ona gleda ko da si pao sa marsa pa ti kaze jel treba lekarski ili ne...

Van mreže crki

« Odgovor #9 poslato: 22. Avg, 2013. 15:04 »
Produžio sam 7.08. otišao sam sa dve uplatnice 1680 dinara,stara vozačka i posle nedelju dana podigao novu.Levo uvo ispade veće od desnog na fotografiji.Staru vozačku mi nisu vratili.Ako nešto znači imam položenu B C i E kategoriju,a lekarski treba ako je vežanje vozačke kraće od 10 god i ako vozač ima 60-ak ( ? ) godina
  • Vozi: škoda felicia 1.3 glxi

Van mreže dulefontana

« Odgovor #10 poslato: 22. Avg, 2013. 15:23 »
Koja drzava, meni je nisu vratili iako sam trazio, u ki traze lekarski, haos

Van mreže Neba

« Odgovor #11 poslato: 22. Avg, 2013. 15:47 »
Produžio sam 7.08. otišao sam sa ...
Samo da vidim dal sam dobro shvato, nije ti istekla vec si otisao i vadio novu tzv plasticnu ?
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže olajkris

« Odgovor #12 poslato: 22. Avg, 2013. 15:48 »
Koja drzava, meni je nisu vratili iako sam trazio, u ki traze lekarski, haos

Pazi sad ovo Dule ne bi da te ubijam u pojam ali meni i zeni su vratili ponistenu staru...  ??? :o

Van mreže dulefontana

« Odgovor #13 poslato: 22. Avg, 2013. 15:49 »
Hahahaha ma meni je bilo zao slike, retka na kojoj sam ispao ok, mada imam scan :P

Van mreže olajkris

« Odgovor #14 poslato: 22. Avg, 2013. 16:04 »
Pa sta da pricamo jos o administraciji u nasim drzavnim ustanovama.. ne vredi... kad na primer. malo je off al pomenucu. zbog necijeg propusta nije upisana nova tezina sa tng u saobracajnu auta, napravili permutaciju da je felicia lx sa 40kw dok je moj glx 43kw. i opet nabavim sve papire prikazem im na salteru da su pogresili i zalio se na tng da samo oni nisu upisali da je pri prvom atestu bila naznacena tezina i opet sam morao platiti novu saobracajnu. cak sta je ispravila pa je napisala glx 44kw pa sam je opet opomenuo... jos ona uvredjena