Autor Tema: Stari problem - voda u zadnjim vratima?!  (Pročitano 9939 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

Stari problem - voda u zadnjim vratima?!
« poslato: 05. Avg, 2013. 23:17 »
Testirajući Škodu Rapid,  model 1.6tdi, od aprila 2013, Matt S.  primetio je poznat problem. Naime posle jakog pljuska na kome je bila Škoda, čuo je u toku vožnje čudan zvuk iz zadnjeg dela, za koji se kasnije ispostavilo da je voda. Ušla je u oba zadnja vrata stajala tamo, mućkala se i pravila buku. Bilo je oko 2L vode u jednim i u drugim vratima.

tekst sa naslovom "Vozim se u kadi", deo testa:

http://www.honestjohn.co.uk/our-cars/skoda-rapid/driving-in-the-bath/
  • Vozi: Yeti

Van mreže dulefontana

Odg: Stari problem - voda u zadnjim vratima?!
« Odgovor #1 poslato: 05. Avg, 2013. 23:47 »
Busi rupe u vratima hahahahahahahahaha
Iskreno sam mislio da su novija kola bolje odradjena, kad ono pre ces naci vodu u novijim nego u starijim :P

Na mreži hakkler

« Odgovor #2 poslato: 06. Avg, 2013. 22:16 »
mozda je tvornički tip feller..baš na tom koji on vozi..ne mora biti globalno kako je bilo na fabiji 1.

opet..vrlo loša reklama za Rapida.

edit: čitajući taj njegov blog o rapidu..na svakom nađe neki feler..kvar..neudobna sjedala..ko da traži dlaku u jajetu..i stalno pronalazi dvije ..tri.

sta bi tek napisao za novi merc..ili bmw?

po meni nije relevantan novinar..pisac. šta več je.
« Poslednja izmena: 06. Avg, 2013. 22:27 hakkler »

Van mreže bugarin

« Odgovor #3 poslato: 06. Avg, 2013. 22:19 »
shvatite to kao pohvalu na racun motora. 1.6tdi je toliko tih da cujete buckanje vode u vratima :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže bokilava

« Odgovor #4 poslato: 06. Avg, 2013. 22:59 »
mozda je tvornički tip feller..baš na tom koji on vozi..ne mora biti globalno kako je bilo na fabiji 1.

edit: čitajući taj njegov blog o rapidu..na svakom nađe neki feler..kvar..neudobna sjedala..ko da traži dlaku u jajetu..i stalno pronalazi dvije ..tri.

das coveku kobasicu on kaze kriva :)

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #5 poslato: 07. Avg, 2013. 10:22 »

nadamo se, mada su slabe šanse...
  • Vozi: Yeti

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #6 poslato: 25. Mar, 2014. 21:46 »
shvatite to kao pohvalu na racun motora. 1.6tdi je toliko tih da cujete buckanje vode u vratima :)
slazem se za motor,ali se nikako ne slazem oko ove vode u vratima!!to je mnogo losha reklama za nashu marku vozila!!!to na novim automobilima ne sme da se deshava NIKAKO!!!trebalo bi nekako da se obavesti neko u fabrici da bi se pozabavili ovim problemom!!!
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže andrej26

« Odgovor #7 poslato: 30. Sep, 2014. 21:23 »
Problem sa vodom je na svakom Rapidu, mi ih imamo za sada 10-ak u firmi i kada su bile kiše svi u servis na zasecanje kedera.
  • Vozi: Rapid Spaceback

Van mreže TRKI

« Odgovor #8 poslato: 02. Okt, 2014. 00:09 »
Tacno kolega,izasao je TPI gde pise da se zasecaju kederi na mestima gde su rupe na donjem delu vrata .Fabricka greska

Van mreže milosija

« Odgovor #9 poslato: 24. Sep, 2016. 01:15 »

MA nije feler vec FORA. I meni se to desava... PRvi put kad sam skontao da mi nesto bucka u vratima, odmah sam pomislio da su se klinci zezali pa izrucili flasicu vode u vrata.... na zalost to nije bio slucaj....

• Vozi: Rapid

Van mreže nebojsar

« Odgovor #10 poslato: 24. Sep, 2016. 07:28 »
Na oktaviji posle kise kad se otvore prednja vrata pljusne voda.
Po meni isto nedopustivo za auto iz 201x.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Na mreži hakkler

« Odgovor #11 poslato: 24. Sep, 2016. 14:07 »
MA nije feler vec FORA. I meni se to desava... PRvi put kad sam skontao da mi nesto bucka u vratima, odmah sam pomislio da su se klinci zezali pa izrucili flasicu vode u vrata.... na zalost to nije bio slucaj....
Super da si citirao post..jedva da je TRI godine prošlo od onda ;D

Btw. neki dan gledao u salonu (samo gledao) Rapida 2016..i ima dosta pomaka na bolje vs onih iz 2013. u interjeru.

Šteta da nisam pitao servisere jesu li imali kojeg na reklamaciji po tom pitanju..vode. :(