Autor Tema: Kako drzite stvari u gepeku  (Pročitano 2278 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže marko nisZapočeo temu

Kako drzite stvari u gepeku
« poslato: 13. Nov, 2016. 16:29 »
Meni stvari koje su non stop tu lete svuda kako vozim kola . Jel postoji neka mreza , kutija koja moze drzati stvari u gepeku ili nesto slicno . Auto je Fabia mk1 ali me interesuje kako u drugim Skodama cuvate stvari , one koje se ne mogu staviti u pregrade a koje su tu u autu uvek ??
  • Vozi: Skoda fabia vrs mk1

Van mreže lipovaccc

Odg: Kako drzite stvari u gepeku
« Odgovor #1 poslato: 13. Nov, 2016. 16:57 »
Ja u mojoj fabiji imam onu torbicu u kojoj imam osnovnu opremu sijalice prvu pomoc i neke kljuceve . Ta torbica ima na sebi čičak i onda se zalepi za tepih i nema šetnje po gepeku
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Na mreži Peja

« Odgovor #2 poslato: 13. Nov, 2016. 16:58 »
Sve stvari drzim u rezervnom tocku ispod tapacira. Sada mi tu koncepciju kvari nova dizalica.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže SaleNBg

« Odgovor #3 poslato: 13. Nov, 2016. 17:06 »
ja i u nivi dok sam je donedavno imao, a i u obe skode u principu imam gajbu onu plasticnu tipa za lebac, ili onu najobicniju od krusaka sa pijace :)
sad, u nivi je pod gepeka onako meka plastika, pa gajba tu i tamo u krivinama landara, ali uvek imam i gomilu nekog dodatnog krsa i loma (po tom pitanju sam vrlo neuredan), tako da ustvari ne landara. u skodi jednoj je neravan pod jer imam bocu za plindzu pa gajba retko kad krene da sheta, a i dole je onaj kao itison pa teze klizi. drvana gajba recimo bas ne klizi. mada i tu uvek imam gomilu kojekakvih gluposti pa mi ne landara nista. tipa stolice one izletnicke sklopive, stapovi za hiking i tako neke ne preterano vredne gluposti.
 dakle, resenje je - krs i lom po gepeku -onda nema da bega nigde :) :) (al' u motor najboljije ulje, i u skoronikadsituacijama kad treba nesto da se promeni od delova - najbolji moguci deo koji ima na trzistu)
  • Vozi: Škoda felicia 1.3lx 2000

« Odgovor #4 poslato: 13. Nov, 2016. 17:21 »
Nema da bega kad je lom ahahha :B=) . Ja u mojoj imam kutiju od cipela sa alatom , pumpu , ulje plastiku od 5l, stitnik za staklo i jos kojekakve stvari i to leti puca udara . Razmisljao sam da nabavim korpu ili neku ostavu kao sto ima po trznim centrima pa da je vezem unutra i sve ove stvari nabacam unutra a najvise bih vole da kupim mrezu i da mi te stvari budu pribijene uz levu ili desnu stranu ili uz pod . Jel postoji mreza za skode u gepeku ?

Van mreže dexterslab011

« Odgovor #5 poslato: 13. Nov, 2016. 18:30 »
Za novije modele ima, za starije nisam siguran, al mozes malo da izguglas. Moj savet je da kupis 20cm cicak trake, zalepis onu "grublju" stranu za kutiku odozdo i nema da mrdne. Ja sam u Daciji takl fixirao woofer 😃
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2016

« Odgovor #7 poslato: 13. Nov, 2016. 20:46 »
Hvala Aleksandre to cu da narucim bas su dobre ove mrezice moze sve stvari da poklopi  :RR)

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #8 poslato: 13. Nov, 2016. 21:01 »
I dobre i prakticne, a i kvalitetne... Pogledaj cene, ja sam placao 11 eura a ove su cak i jeftinije :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

« Odgovor #9 poslato: 22. Nov, 2016. 21:33 »
Meni danas stigle fabricke mrezicr. Dodju 3kom. Placene 50e. Nije mi se dalo ganjati po ebay-u i sl i cekati mjesec dana.
  • Vozi: Škoda Octavia 2.0 tdi Style MY2017 Audi A4 2.0 2009.

Van mreže batke

« Odgovor #10 poslato: 23. Nov, 2016. 09:13 »
Ne bih da te bacam u bedak, ali auto si platio više od 24 hiljade evra i nemaš mrežice u style paketu. Bruka za dilera i opremu za vaše tržište.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

« Odgovor #11 poslato: 23. Nov, 2016. 09:26 »
Ma ne bacas ;)
Tako je kako je.

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #12 poslato: 23. Nov, 2016. 14:33 »
Meni danas stigle fabricke mrezicr. Dodju 3kom. Placene 50e. Nije mi se dalo ganjati po ebay-u i sl i cekati mjesec dana.

Da si meni trazio mrezice, dobio bi moje za 30 eura na ruke u roku od 2 dana :)

A ja bih mogao sa;ekati mesec dana sa Aliexpressa da mi stignu nove :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

« Odgovor #13 poslato: 23. Nov, 2016. 15:21 »
Moje su original...njenjenjenjenje :))

Van mreže batke

« Odgovor #14 poslato: 23. Nov, 2016. 17:53 »
Zlatiću ni ti nisi dobio mrežice u paketu? Toga nema u ambient opremi? U elegance (style) za naše tržište za MY 2015 su dolazile u paketu. Samo mislim da ih kod mene ima dve. Ja koristim samo jednu, onu veliku. Ova druga je mislim uža i kači se "uspravno" da bi se dobio prostor između sedišta i nje.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"