Autor Tema: Fabia 3 spoiler  (Pročitano 1381 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Fabia 3 spoiler
« poslato: 11. Dec, 2016. 18:54 »
Dobar dan svima, novi sam clan ovde tako da ne zamerite na glupim pitanjima. :-)
Trebalo bi u toku sledece nedelje da mi stigne nova skoda fabia plave boje, kupljena u auto centar stojanovic u style opremi, nije oprema nista specijalno, a nije ni za bacanje klasika.
Sad me zanima da li neko sa foruma radi porucivanje delova za skoda automobile sa sajta superskoda ili kako vec, hteo bih da kupim tipa krovni spojler ili tako nesto.
Cim stigne ide klasika, xenon u oborena, led tablice, led kabina i maglenke. :-) bice otvorena tema cim stigne.
Hvala svima.

Na mreži hakkler

Odg: Fabia 3 spoiler
« Odgovor #1 poslato: 11. Dec, 2016. 20:01 »
Ne postoje glupa pitanja..postoje glupi odgovori.

Tvoj upgrade i individualizacija bolida da se istakneš iz mase je sigurno dobar smjer..samo da ne pretjeraš i ne kreneš onda u krivom smjeru. :)

Van mreže marko nis

« Odgovor #2 poslato: 11. Dec, 2016. 20:28 »
  • Vozi: Skoda fabia vrs mk1

Na mreži Markkoni

« Odgovor #3 poslato: 11. Dec, 2016. 21:03 »
Ne verujem da je kolega mislio na to. Vec na spojler kao sa MC verzije.
U principu mozes i kod nas da ih porucis u ovlascenim radnjama ako hoces original.

Tapatalk Post

Van mreže marko nis

« Odgovor #4 poslato: 11. Dec, 2016. 21:27 »
Ja znam da ovaj decko moze da nabavi i te spojlere pa mu zato poslao link , nisam mislio na bocne vetrobrane  ;)
  • Vozi: Skoda fabia vrs mk1

Na mreži Markkoni

« Odgovor #5 poslato: 11. Dec, 2016. 21:49 »
Aha, OK, izvini. Videh da u oglasu nije naveo nista od toga, pa rekoh nesporazum.

Tapatalk Post

« Odgovor #6 poslato: 11. Dec, 2016. 22:46 »
Da nisam mislio ni na kakvo preterivanje sto se toga tice, nego sve fabrika da bude to je ja mislim monte carlo verzija prednji spojler, krovni spojler i zadnji difuzor i pragovi sa strane. Kakve su cene u ovlascenom servisu sto se tice toga, nisam zvao da pitam ?

Na mreži Markkoni

« Odgovor #7 poslato: 12. Dec, 2016. 07:33 »
Svuda su cene za to previsoke. Mislim da ceo kit izadje oko 1000 EUR, ako se dobro secam. Ali racunas da ako to hoces da stavis moraju i felne 17 i spustanje. :)

Tapatalk Post