Autor Tema: Točkić na volanu...  (Pročitano 4680 puta)

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže mirkuk38Započeo temu

Točkić na volanu...
« poslato: 13. Dec, 2016. 08:54 »
Okrnjen. Ne znam ni sam kako.. ali eto. Potrebna zamena istog. Kako proći najbezbolnije i najjeftinije?

Na mreži Markkoni

Odg: Točkić na volanu...
« Odgovor #1 poslato: 13. Dec, 2016. 09:25 »
Pa mislim da nema najbezbolnije i najjeftinije. Kupis komplet te leve komande i to je to.

Tapatalk Post

« Odgovor #2 poslato: 13. Dec, 2016. 09:43 »
Link ?  Adresa ?

Na mreži Markkoni

« Odgovor #3 poslato: 13. Dec, 2016. 09:54 »
Pretraživač ovlašćenih Škoda prodavaca/servisa - ŠKODA
http://www.skoda-auto.rs/mini-apps/new-dealer-locator-

Tapatalk Post

Van mreže Filip

« Odgovor #4 poslato: 13. Dec, 2016. 09:56 »
link ti je 5E0 919 719 A :P :P

idu u paru, levi + desni, ovo je kataloški broj za tipke Superba 3 za tvoj auto, ima ukupno 4 različite varijante - bez telefona, s telefonom (ovaj sam naveo), sa telefonom + DSG, i za auto-park pilot

treba da je ovo (doduše slika četvrte verzije):

ako hoćeš mogu da pitam koja je cena za mene?

p.s. nema na čemu :P
« Poslednja izmena: 13. Dec, 2016. 10:04 Filip »
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #5 poslato: 13. Dec, 2016. 10:27 »
Ne bi se tockic ogulio  da si sekao nokte na vreme...  :P
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže Filip

« Odgovor #6 poslato: 13. Dec, 2016. 10:29 »
možda je od supruge :P :P :B=)

« Odgovor #7 poslato: 13. Dec, 2016. 10:39 »
Samo se vi sprdajte tuđom nesrećom. Kada me oderu 10 hiljada za točkić, plakaćete zajedno sa mnom  wac1

Van mreže Filip

« Odgovor #8 poslato: 13. Dec, 2016. 10:59 »
za točkić neće, ali za ceo deo hoće... bar jedno najmanje duplo kako gledam po stranim sajtovima dok čekam informaciju wac1

« Odgovor #9 poslato: 13. Dec, 2016. 17:55 »
Samo se vi sprdajte tuđom nesrećom. Kada me oderu 10 hiljada za točkić, plakaćete zajedno sa mnom  wac1

A da probaš da prelepiš selotejpom?   :)

« Odgovor #10 poslato: 13. Dec, 2016. 18:00 »
Ako budu bezobrazni ovi u servisu, skinuću sa nekog slupanog... eto. Kupiš nov auto, a ono posle godinu dana polako pravim leš od njega :P

Van mreže batke

« Odgovor #11 poslato: 13. Dec, 2016. 18:13 »
A da pokušaš sa garancijom. Meni je pukao suncobran za vozača i odradili su mi to u garanciji bez obzira što je bilo fizičko oštećenje. Verujem da će i tebi izaći u susret, samo nemoj da kažeš da si kačio auto na VCDS i da je čipovan.  :P
Ove poslednje generacije Škoda, a i ne samo škoda već je to trend, su jako lošeg kvaliteta. Hiljadu puta sam rekao da je A5 mnogo bolje sklopljen auto od A7. Ako ti je za utehu meni je počela da se guli koža sa menjača. Auto ima nešto preko 30kkm.
« Poslednja izmena: 13. Dec, 2016. 18:17 batke »
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #12 poslato: 13. Dec, 2016. 19:31 »
Prijavi da tockic povremeno ne radi, ne reaguje, to sto je ogreban ili oguljen zanemari kod prijavljivanja reklamacije.
Ako insistiraju na ostecenju, kazi da je nastalo upravo jer tockic nije reagovao pa se ucestalo previse koristio. :)
U sustini ovo je sitna garancija, ako kod servisera postoji dobra volja, ili ako si redovna stranka npr.

@batke:
Na ocevoj Octaviji se rucica menjaca oljustila, ali njemu ne smeta pa jos uvek nije prijavio.
U sustini ljusti se povrsinski sloj "koze"; i nije slucaj samo kod Skode.
Namenjali smo se (u servisu) volana i rucica menjaca na i30 i volana na Aurisu I facelift; a uzrok je materijal za izradu volana i rucica, "koza"  ;) koju koriste. Desava se i kod skupljih automobila, cak i koza sedista se naboraju ili oljuste nakon par meseci , i na automobilima preko 35000€...
« Poslednja izmena: 13. Dec, 2016. 19:37 -nebojsa- »
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

« Odgovor #13 poslato: 13. Dec, 2016. 20:40 »
A da pokušaš sa garancijom. Meni je pukao suncobran za vozača i odradili su mi to u garanciji bez obzira što je bilo fizičko oštećenje. Verujem da će i tebi izaći u susret, samo nemoj da kažeš da si kačio auto na VCDS i da je čipovan.  :P
Ove poslednje generacije Škoda, a i ne samo škoda već je to trend, su jako lošeg kvaliteta. Hiljadu puta sam rekao da je A5 mnogo bolje sklopljen auto od A7. Ako ti je za utehu meni je počela da se guli koža sa menjača. Auto ima nešto preko 30kkm.

Lakše malo menjaj brzine i drži nežnije ručicu menjača pa ti se neće guliti kožica :)

Van mreže batke

« Odgovor #14 poslato: 13. Dec, 2016. 20:46 »
Znam Nebojša, to i rekoh, ne samo kod Škode nego generalno su vozila mnogo lošija nego ranije.
I tako je ljušti se površinski sloj, kako ti reče, "kože". Imam drugara koji ima isti problem isto sa O3.
Miroslave tebi preostaje da odeš pravo u servis da ti to reše pogotovu što si tamo redovan kada su u pitanju servisi.  =))
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"