Pozdrav svim ljubiteljima i vlasnicima Škodilaka raznih vrsta i modela

Nakon mog ličnog širokog i više manje beskorisnog pisanja da napišem i ja nešto što će valjda biti od koristi svim vlasnicima Škode posebno vama koji ste iz Novog Sada i okoline kao i ostatku Vojvodine pa i južnije.
U januaru sam bio u servisu AS u Kisaču da odradim veliki servis i još poneku sitnicu na mojoj Fabiji 1.9 sdi.
Potrefio sam verovatno najgori dan u januaru i po prilično velikom snegu tog jutra,barem u Beogradu, zapucao za Kisač.
Vođen mnogim pozitivnim komentarima (i van foruma) prelomio sam i po takvom danu krenuo uprkos vremenskim neprilikama.
Odmah ću vam reći da se nisam nimalo pokajao. Čak naprotiv.
Sačekao me je vlasnik servisa Ondrej i 4-5 majstora koji su već pre početka radnog vremena očistili kompletan prilaz servisu. Za svaku pohvalu u startu.
Uterali su auto u radionicu ja sam izložio svohe zahteve, neke čak i mozda besmislene, na šta je Ondrej odgovorio kao iz topa : rešićemo !!
Taj dan su imali priličnu gužvu u servisu mene su pošto dolazim oz Bg-a odmah uzeli u rad. Žao mi je što je tom prilikom gazdin sin Jaroslav bio na odmoru te njega nisam upoznao lično.
Nakon otprilike dva i po sata Fabija je izvezena. Dok je radila da otvori termostat ispričao sam se sa Ondrejom.
Uradili su mi komplet veliki servis i plus promenili ulje u menjaču gratis.
Namestili su mi levu stranu tapacirunga u gepeku (karavan) koja je bila skroz razvaljena i zjapila da je se harmonika jedva kačila kada se zatvori.
Očistili su mi odvode i namestili lepo onu plastiku na šoferci iznad brisača.
Zamenili obe pozicije za koje nisam ni znao da ne rade.
Zamenili su mi i onu plastičnu zmijicu koja povlači haubu pri otvaranju. Bio sam prijatno iznenađen kada mi je Ondrej izneo iz magacina stari i novi model,to u nekoliko radnji nisam nalazio oni su i to imali na stanju.
Spakovali su mi litar antifriza u slučaju da sistem povuče isti u toj meri da zafali tečnosti.
Na kraju sam dobio i nešto reklamnog materijala : pikslu,upaljače i olovke sa njihovim logom.
Sve nabrojano osim kompletnog velikog servisa sam dobio GRATIS !!!
Prvi put sam posetio servis bez ičije poznate preporuke,nisam ni javna ličnost ali sam u AS- u imao tretman kao da se godinama poznajemo.
Celokupan utisak je maksimalan, majstori,alati,magacin i snabdevenost servis u celini a ponajviše odnos vlasnika prema stranci i njegovo uvažavanje svih mojih bitnih i nebitnih zahteva u trenutku kada im je servis pun vozila.
Hvala im na tome !!!
Uz nadu da nisam preterao sa pisanjem moja topla preporuka svim vlasnicima Škode i vozila VAG grupacije je auto servis AS Kisač !!!