Autor Tema: Autoservis AS - Kisac - Skoda servis i delovi  (Pročitano 8167 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži milosn8

Odg: Autoservis AS - Kisac - Skoda servis i delovi
« Odgovor #30 poslato: 26. Okt, 2021. 22:40 »
Skoro sam radio mali servis kod njih, ovo je treci put da sam isao tamo. Covek me pita koje smo ulje sipali ja kazem Shell 5w40 helix i ja se okrenem i on uzme i naspe Mobil.
Pitam ga alo covece sta radis kao on pa isto je to sve, pa nije isto ako sam ti rekao sipaj Shell kao i do sada sta izmisljas.. Sve fuseraj neverovatno

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #31 poslato: 26. Okt, 2021. 22:54 »
Hahahaha verovatno je isao na to da ces da kazes mobil  =))
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Na mreži milosn8

« Odgovor #32 poslato: 27. Okt, 2021. 07:54 »
Hahahaha verovatno je isao na to da ces da kazes mobil  =))
Izgleda

Van mreže vojkan85

« Odgovor #33 poslato: 30. Okt, 2021. 11:03 »
Ja sam od njih uzeo felne. Jaroslav krajnje korektan i dobar momak.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI

Na mreži mtesic

« Odgovor #34 poslato: 13. Dec, 2023. 13:28 »
Imao sam manje kuckanje: šteta sa vozačke strane na vratima i na pragu vrata, pa da vam prenesem iskustvo u okviru ove teme:

1. Trošak štete je pokrilo Dunav osiguranje. U svemu su bili i više nego korektni: počev od procene štete pa do zainteresovanosti za plaćanje po zapisniku. Malo teže odgovaraju na mejlove, no generalno - sve je kako treba!

2. AS Kisač je popravku izvršio u primerenom roku (10 dana sa vikendima). Ja sam laik za limariju no izvedeni radovi meni deluju jako uredno. Ofarbali su i malo više nego što su bili obavezni (sredili su sve od prednjeg krila).

Inače, pošto AS Kisač nije mogao odmah da primi auto u rad, oštećenje je pogledalo i lice u drugom servisu. Imao sam utisak da bi tu uradili samo ono što je minimum da se pokrije navedeno u zapisniku - komentarisali su u tom pravcu (na primer: deo zadnjih vrata jer je oštećenje bilo samo u vidu površinske ogrebotine na prednjem delu). Meni se čini da je korektno - kada već farbaju - da ofarbaju celu površinu elementa a ne samo onaj deo tog elementa gde je oštećenje nastalo u udesu.

Da sumiram: Još jedno pozitivno iskustvo sa AS Kisač, uz preporuku za Jara i Ondreja da se i sa drugim članovima foruma dogovore tako lepo oko radova kao i sa mnom - na obostrano zadovoljstvo i korist!  :bravo:
  • Vozi: Fabijica MK1 1,2 htp :-)

Van mreže Zateža

« Odgovor #35 poslato: 08. Nov, 2024. 13:11 »
Evo malog osveženja vezano za neke osnovne cene u AS servisu:
1) Mali servis - 120€
2) Veliki servi - 500-600€
3) Servis DSG menjača - 200€
  • Vozi: Škoda Superb III combi 2.0 150ks DSG

Na mreži maradona

« Odgovor #36 poslato: 08. Nov, 2024. 13:16 »
Isto je i mene izašao veliki servis, radio kod njih u aprilu.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #37 poslato: 08. Nov, 2024. 14:46 »
Evo malog osveženja vezano za neke osnovne cene u AS servisu:
1) Mali servis - 120€
2) Veliki servi - 500-600€
3) Servis DSG menjača - 200€

Nesto mi jeftin taj mali servis, a jos je dizel. Sta je ukljuceno u mali servis?

2020. su mi za 280 TSI trazili
- 200e za mali servis
- 95e servis haldexa
- 34e zamena kocione tecnosti
- 100e zamena svecica i svecice naravno
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Van mreže Zateža

« Odgovor #38 poslato: 08. Nov, 2024. 14:51 »
Ja sam ih zvao da se raspitam samo jer sam novi vlasnik Škode pa informativno da vidim gde bih održavao auto.
Vlasnik servisa mi je rekao 120€, još sam ga ja pitao da li je sa radom a on je potvrdio. Rekao je da tu ulaze svi filteri i Castrol ulje 5w 30.
  • Vozi: Škoda Superb III combi 2.0 150ks DSG

Na mreži maradona

« Odgovor #39 poslato: 08. Nov, 2024. 15:12 »
Mene su samo delovi za mali servis izašli 15700din. Menjano sve od filtera, svi kvalitetni, ulje Shell Helix Ultra 5w30. Da napomenem, nije radjen u AS Kisač.
  • Vozi: Škoda Superb 3 140KW TDI DSG

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #40 poslato: 08. Nov, 2024. 17:14 »
Nisam napomenuo, nisu mi dali te cene u AC Kisac, vec u ovlascenom u Bg. Ali opet...to je bilo 2020., sad su tek druge cene.
A dizel ima i filter goriva, koji verujem nisu ukljucili u cenu.

Ali sve je moguce, vidim cena zapocetog radnog sata 1800 dinara na njihovom sajtu.
Da li je to update-ovano, da li je to aktuelna cena? Nisam cuo za nizu od te  :bravo:
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Na mreži milosn8

Autoservis AS - Kisac - Skoda servis i delovi
« Odgovor #41 poslato: 11. Nov, 2024. 19:10 »
14000 RSD za mali servis, ulje i sva 4 filtera.
2.0 TDI, radio prijatelj pre 2 nedelje.

Van mreže Fbia

« Odgovor #42 poslato: 11. Nov, 2024. 19:46 »
Meni licno nije problem cena nego poverenje. Kako da znam da li su mi promenili filter ulja naprimer. Jer oni dobro znaju da je fabricki interval 30000 km a meni zbog garancije traze servis na 15000. Dakle i da ne promene (a ipak naplate) nista se nece desiti. Pa onda kvalitet ulja, kako da budem siguran (opet prica sa intervalima servisa, a recimo vide po mojoj prosecnoj brzini da nisam vozio po gradu itd)? A da li im se isplati da pri kraju garancije nesto cackaju sto ce se iskazati za nekoliko hiljada kilometara a ja vec stekao poverenje, nasmejane sluzbenice, uvek kafica i ljubaznost... To i slicne stvari mene uzasavaju. Ne mislim na AS Kisac nego na sve ovlascene servise.
  • Vozi: Fabia 1.0 tsi, 110 ks?