Autor Tema: excalibur - problem sa daljincem  (Pročitano 1232 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sasacalkoZapočeo temu

excalibur - problem sa daljincem
« poslato: 18. Dec, 2016. 11:16 »
      Otkljucam auto, vozim, parkiram i ne mogu da zakljucam. Zamenim bateriju na daljincu i zamenim na drugom daljincu (koji je bio sa praznom baterijom dugo vremena). Probam ponovo sa oba daljinca i ni jedan ne radi.
Probam da ih ukodiram - zatvorena vrata , kontakt, 5 puta taster, pa zakljucano na daljincu i nista se ne desava, alarm ne reaguje ni na jedan daljinac.
    Da li je moguće da su oba pregorela??? Imam skorpion 5god bez problema, pa mi neverovatno za excalibur. wac1
   Auto sam kupio pre neko dan (punto) pa ne znam koji je tip excalibura unutra.
Ima li neko ideju sta bih jos morao da probam. 

Van mreže Mikas

Odg: excalibur - problem sa daljincem
« Odgovor #1 poslato: 18. Dec, 2016. 12:14 »
Ja ne znam sta bi moglo biti,ali imao sam slucaj da mi dva tri puta do sad otkaze daljinac,ne radi otkljucavanje,zakljucavanje ali ukljuci i iskljuci alarm.Kad ne radi,ne radi jedan dan pa opet sam proradi.Inace u pitanju je neki kineski alarm
  • Vozi: Škoda oktavia 1.9 tdi 2005

Van mreže mlax

« Odgovor #2 poslato: 18. Dec, 2016. 19:24 »
Da li ti se to desilo na mestu na kojem ti je inace radio? Ovo te pitam jer moj alarm ima par crnih tacaka u gradu gde, verovatno zbog spoljnog elektromagnetnog zracenja, ne moze da se aktivira alarm.
Npr. kod steko pumpe na autoputu nema sanse da zakljucam auto alarmom.
  • Vozi: Superb 2.0tdi 2020

Van mreže Mikas

« Odgovor #3 poslato: 19. Dec, 2016. 10:03 »
Kod mene se desilo jednom u garazi gde obicno radi
  • Vozi: Škoda oktavia 1.9 tdi 2005

Van mreže sasacalkoZapočeo temu

« Odgovor #4 poslato: 20. Dec, 2016. 08:48 »
Do petka bi trebalo da stignu nove table i markica, pa ću tada da ga isparkiram iz dvorišta i probaću. Javiću u svakom slučaju kada rešim problem.