Autor Tema: Osvetljenje footwell-a(dela gde stoje noge)  (Pročitano 2835 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže TurboZapočeo temu

Osvetljenje footwell-a(dela gde stoje noge)
« poslato: 10. Avg, 2013. 14:39 »
Zanima me da li postoji Fabija u nekoj varijanti koja je imala fabrički ovo osvetljenje?

Na mreži hakkler

Odg: Osvetljenje footwell-a(dela gde stoje noge)
« Odgovor #1 poslato: 10. Avg, 2013. 16:49 »
mislim da na fabiji..ne

večinom je to uvijek neki DIY

Van mreže TurboZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 10. Avg, 2013. 18:10 »
I ja mislim, na žalost...

Kako se to obično rešava? Neke led trake mi prvenstveno padaju na pamet... Mada mi se ne budži toliko jer ipak treba da se veže na kabinsko osvetljenje a to mi se ne kupusa baš na autu starom 2.5 godine.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #3 poslato: 11. Avg, 2013. 00:41 »
Dva nacina montaze: prva je da lepis led traku ispod table, a druga varijanta je da nadjes providne plasticne cevke ili crevo u koju ces uvuci led traku (zbog zaobljenosti creva ili cevi ce ti bolje rasipati svetlost) i fiksirati vezicama. Sve ti se nalazi ispod table i niko nece videti, a demontaza je jos laksa.
Sto se tice povezivanja imas dva nacina i oba zahtevaju secenje zica ili guljenje: prvi je ako hoces na kabinsko svetlo onda ga spajas na te zice, ili mozes da ga spajas na prekidac koji se nalazi na vratima, preko koga on dobija struju kada otvoris vrata.
Mozda je najbolje da vezes na zaseban prekidac. Nece se paliti kada i kabinsko ali opet mozes da ih upalis i u voznji ili da ostavis samo ona da ti svetle.

Van mreže t.salai

« Odgovor #4 poslato: 11. Avg, 2013. 01:31 »
A6 footwell light, fabricko osvjetljenje. Kakve LED trake to sam stavio u auto i za 2 dana iscupao vani.  ;)
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+