Autor Tema: Gde kupiti Skoda Steam MP3?  (Pročitano 2054 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zokirumaZapočeo temu

Gde kupiti Skoda Steam MP3?
« poslato: 21. Dec, 2016. 18:45 »
Kao sto naslov kaze u Oktaviji imam klasican radio pa bi da ga zamenim za Steam verziju, kum mi dolazi u goste u ponedeljak pa bi voleo da mi on to donese iz Srbije. Kontam da je povoljnije :)

Ako neko ima neki kontakt gde da vidim za cenu i slicno neka mi javi sto pre :)

Zanima me da li ima i GPS navigacija za ovaj moj tip Oktavije? Kontam da bi mogao posebno da kupim GPS antenu.

Bilo bi dobro da je to u blizini BG-a.

Mislim na ovako nesto:

« Poslednja izmena: 21. Dec, 2016. 18:57 zokiruma »
  • Vozi: Skoda Octavia

Van mreže ugi85

Odg: Gde kupiti Skoda Steam MP3?
« Odgovor #1 poslato: 21. Dec, 2016. 18:57 »
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

« Odgovor #2 poslato: 21. Dec, 2016. 19:04 »
Tnx. Prosledicu kumu broj fona da ga cimne sutra. Bilo bi jos bolje da naleti neka GPS navigacija. Pregledacu jos ovo kupujemprodajem.

« Odgovor #3 poslato: 21. Dec, 2016. 19:31 »
Koja je razlika izmedju Stream verzije i Audience?

Posto sam ovde nasao na netu i neke Audience MP3 verzije?

Inace nasao sam  i navigaciju i cena je samo 100 evra pa moram sutra nazvati i proveriti da li jos imaju i proveriti jos jednom cenu. Nasao sam jos 2 ali jedna kosta oko 450 evra a druga je bez cene.

Ovo je ova za 100 evra, nije bas lepa slika.

Van mreže Marjanke

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 14
« Odgovor #4 poslato: 21. Dec, 2016. 19:34 »
Probaj kod Mojsa na odpadu u Mrcajevcima. Danas sam bio kod njega, i rece mi da steam mp3 oko 40e kosta kod njega. Ja jurim mrezicu bocnu za gepek, nigde je nema.

« Odgovor #5 poslato: 21. Dec, 2016. 19:40 »
Imas li mozda broj telefona od Mojse ?

40 evra je dosta povoljnije nego u Norveskoj, najjeftiniji koji sam nasao je oko 95 evra, imaju neki bez cene doduse ali kada dodas postarinu od oko 20 evra (postarina izmedju 2 grada u Norvekoj ne izmedju Srbije i Norveske) bolje kupiti u Srbiji.

Inace nemojte da Vas to cudi posto su ovde delovi preskupi, ljudi uglavnom sve kupuju u Finskoj ili Svedskoj a ko ima dovlaci i iz dalje. Ja sam svojevremeno doneo pola delova za Punto sa sve auspuhom iz Srbije :)

Ali moram videti sutra za ovu navigaciju, 100evra+postarina je bar po meni dosta povoljno, mozda da se cenkam i spustim cenu jos nize :)

Van mreže nebojsar

« Odgovor #6 poslato: 21. Dec, 2016. 21:36 »
Imas na e-bay . Imas dosta oglasa gde mozes da ponudis cifru, ako prihvate dobijas po toj ceni. Ja tu sa vremena na vreme kupim stosta. Gledaj samo rejting prodavca i ako je 100% trebalo bi da bude ok da kupis. Ja obicno placam paypalom jer imam zastitu 30 dana - povracaj novca ukoliko ne stigne ono sto je napisano - deklarisano.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Marjanke

• Laurin&Klement
« Poslednja izmena: 21. Dec, 2016. 23:02 Karlheinz »

Van mreže Marjanke

• Laurin&Klement
« Odgovor #8 poslato: 22. Dec, 2016. 08:31 »
My mistejk, sorry.  :B=)

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #9 poslato: 22. Dec, 2016. 10:59 »
Hahaha...kakvih 40 €?
Pa kod Mojse ti je skuplje nego u Norveskoj...ja sam ga licno zvao pre nekih mesec dana da pitam za stream mp3 - okruglo 100 €
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Van mreže Marjanke

• Laurin&Klement
« Odgovor #10 poslato: 22. Dec, 2016. 13:06 »
Juce sam bio kod njega...  :)

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #11 poslato: 22. Dec, 2016. 13:27 »
Jel to znači da ako lično dodješ, imaš popust 60%?

Jedino ako ste rodjaci po babine linije?  wac1

Čoveka sam zvao tri puta, i uvek je bio ubedljivo najskuplji od svih koje sam zvao...

• Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

« Odgovor #12 poslato: 22. Dec, 2016. 13:39 »
Nasao sam 2 otpada u Norveskoj koji imaju Navi komplet, jedni mi nisu odgovorili drugi traze 150evra+postarinu. Moram videti da li u 150 evra ukljucuju i GPS antenu i kabal. Takodje ako se uzima BT radio onda bi trebalo i da se ugradi spoljni mic negde u kabini ?

Van mreže nebojsar

« Odgovor #13 poslato: 22. Dec, 2016. 14:05 »
Ja sam u superbu imao columbus, on je imao mikrofon na sebi, rupica,nesto poput mikrofona na mobilnom. Ostatak zaduzen za navigaciju je bio spakovan u vidu modula ispod suvozackog sedista.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

« Odgovor #14 poslato: 22. Dec, 2016. 17:00 »
Cena za radio kod M**** (da ne reklamiram : ) je 100 evra MP3, na kupujem prodajem je 60 ali treba jos jednom kum da nazove i proveri da li moze MP3.

Za sada je najpovljnije ovaj kupujem prodajem varijanta ako cita MP3, a najbolja opcija je da kupim u Norveskoj za 150 evra sa Navigacijom (150+postarina cc 20 evra), kontam da cu na kraju uzeti ovu drugu opciju, samo da proverim da li dobijam i ostatak GPS kompleta i kablove (inace GPS antena i kabal je oko 30 evra na e-bay) a u buducnosti bi mogao da kupim i zadnju kameru i iskoristim bolje ovu NAVI investiciju.

Inace gledao sam kako se ugradjuje zadnja kamera i nije komplikovano, jedino sto mora dalo da se prosiruje ona rupa gde se nalazi prekidac za otvaranje gepeka :( a oni sto me najvise zabrinulo je da je na kraju lik koristio neki program tipa V*** (pocetno slovo V pa jos 3 koja sam zaboravio) da bi ukljucio opciju kamere :( pojma nemam sta je ovo :)