Anketa

Kako ocenjujete to što je MUP dobio Škode?

1. Bravo, podržavam!
31 (34.8%)
2. Drago mi je što su Škode, ne sviđa mi što je MUP
30 (33.7%)
3. OK
16 (18%)
4. Ima boljih ili jeftinijih rešenja od (trošenja para na) Škode
7 (7.9%)
5. Užas, propadosmo!
5 (5.6%)

Ukupno glasova: 89

Autor Tema: 50 Škoda za MUP  (Pročitano 18767 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24

Odg: 50 Škoda za MUP
« Odgovor #75 poslato: 18. Sep, 2017. 19:27 »
Da su iz vlasti uzeli proviziju za ovaj posao sigurno jesu, da su muljali opet jesu, ali bolje ovo nego da su kupili reno ili pežo. Opet bi se ugradili jer im se može i u krvi im je. Narod sve može da istrpi, to je davno testirano i naučno dokazano. Tako da po meni ova tema generalno nije za osudu, već za pohvalu.

Na mreži bigor

« Odgovor #76 poslato: 18. Sep, 2017. 20:01 »
Tako da po meni ova tema generalno nije za osudu, već za pohvalu.
Naravno da je za pohvalu kada se nesto kupi novo, bolje nego kada te pare nestanu,a da i ne znamo za njih. Nemam ja nista protiv Fiata sem sto je 500L ruzan, zamisli te ga kao policijsko vozilo hearcut Da je u pitanju Tipo pa hajde de ali tad vlada ne bi mogla uzeti od onih 33% dividendu i ne bi je podijelila narodu kao sto to obicno radi :P
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #77 poslato: 19. Sep, 2017. 09:20 »
Anketa dodata ovoj temi! :-)
  • Vozi: Yeti

Van mreže miomirje

« Odgovor #78 poslato: 19. Sep, 2017. 09:48 »
Malo je smesna anketa ali dobro...drzavni organ treba da stiti ono sto ima a ne da kupuje od privatnog uvoznika koji sada gradonacelnik Cacka i u vrhu SNS-a a bivsi direktor Auto Cacak...
  • Vozi: favorit 135 1991g

« Odgovor #79 poslato: 19. Sep, 2017. 10:03 »
Škoda Rapid je nešto najgore (gledano pozitivno) što je moglo da se da Policiji. Običan auto, activ oprema, velika većina ljudi sa ovog foruma takav Rapid ne bi sigurno nikada kupila kada bi imala novac za nov auto slične klase.
Rapid sa (verovatno) lagera, koji Škoda ne prodaje baš najbolje, ali sa komponenatama koje su proverene i pouzdane i koje se ugrađuju u Škodu dugi niz godina...
Škoda se pokazala kao pouzdana, povoljna za održavanje, najbolje za uloženi novac, to bar većina ljudi sa ovog foruma zna i govori.
Dakle, po meni Škode nisu problem. Dobar, solidan izbor za potrebe MUP.

Da li trebaju policiji, koliko koštaju, da li se neko ugradio, ko je gradonačalnik Čačka, to mene ne zanima niti mogu da utičem da to.
Da je neko drugi na vlasti, i da je kupio neki drugi brend, ista bi se teorija zavere vrtela kao i sad. Ništo novo, ništa nelogično za Srbiju.
Tim se ne bavimo ovde, samo Škodama.

Anketa uprkos napisanom sadržai i zadnja dva odgovora koja možda mogu da zavolje i one koji se bave teorijom zavere. :-)))

Van mreže miomirje

« Odgovor #80 poslato: 19. Sep, 2017. 10:09 »
Vozi te se vi u vasim Skodama i uzivaj te zato smo i dosli gde smo dosli a mladi odlaze,odlaze....

Van mreže miomirje

« Odgovor #81 poslato: 19. Sep, 2017. 10:10 »
Ne zalim da budem vise clan ovog foruma.

« Odgovor #82 poslato: 19. Sep, 2017. 10:26 »
Žao mi je zbog tvoje odluke ali mislim da ti je razlog za to besmislen.
U svakom slučaju, nalog ti ovde ostaje, ne moraš više da se loguješ i to je sve što treba da uradiš povodom toga.
Dalja najava odlaska i polemika oko toga se briše!
Ako se predomisliš, dobrodošao si.

Van mreže fobia24

« Odgovor #83 poslato: 19. Sep, 2017. 15:09 »
Ne razumem kolegu koga je toliko povredila kupovina škoda od MUP-a, umesto kupovina Fiata. Videćeš vremenom, ali prekasno koliko si bio u zabludi sa izjavom "da kupuje svoje". Niti je "njeno", niti ona ubira plodove. Plodove ubira Fiat na štetu budžeta. Radnike iskorišćava i njih naša država već izdržava. Bilo bi bolje da imamo fabriku kao što ima Škoda u Češkoj. To su zdravi osnovi za državu i radnike, a znamo da je vlasnik Škoda 100% Vw. I škoda je kvalitetnija od fiata 10x. Bila je i pre dolaska Fiata u Srbiju.

Van mreže munja23

« Odgovor #84 poslato: 19. Sep, 2017. 16:42 »
Vozi te se vi u vasim Skodama i uzivaj te zato smo i dosli gde smo dosli a mladi odlaze,odlaze....

Znam da je off-topic, ali ne mogu da ne iskomentarišem.
Na ovom forumu nije tema politika, teme vezano za tendere, ugrađivanja i slično, jer tu će uvek biti svađe, a i nema poentu. Isključiš politiku i polemišeš o vozilima, biće i tu neslaganja, ali konstruktivnih.

Ako već hoćemo da polemišemo o Auto Čačku, dotični gradonačelnik je bio direktor AČ i pre nego što je ušao u politiku i istoimena firma je ostvarivala isto odlične rezultate. Da li su tenderi i tada bili namešteni, verovatno jesu. Ali tvrdim da za novac i taj kvalitet nema boljeg brenda u Srbiji.

To što nam ljudi odlaze, to je već mnogo dublji problem, ali ako misliš da bi se privreda oživela kupovinom (po mom mišljenju preskupog vozila) Fiat 500L, varaš se. Radi se o višedecenijskom problemu na ovim prostorima i sigurno nije zbog nabavke i ko se u istoj ugradio. Ugradio, ukrao, nazovi kako hoćeš. Da, krade se na svim stranama, svim nivoima, ne samo kod nas nego i u zemljama u regionu i na zapadu, samo na malo suptilniji način.

Možda je to i iz razloga što ovom zemljom hoda dosta nepismenih ljudi? Možda...
Kad smo kod toga...
Piše se "vozite", a ne "vozi te", i "uživajte", a ne "uživaj te". ;)
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže Peja

« Odgovor #85 poslato: 19. Sep, 2017. 19:53 »
Mene ne zanima tender ko tender, vec kolika je cena Rapid-a sa prepotopskim 1.2 agregatom, naravno Ako je Zlatic dao ispravnu info o motorizaciji.

Ovo mi je poptuno neverovatno, 1.2 atmo u tolikom automobilu, na kraju 2017.  hearcut Jeste li sigurni da se takav ikada pravio?

Ponadao sam se da pravmo statistiku o izdrzljivosti 1.0 ili 1.2 ili 1.4 turbaka  wac1
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže Peja

« Odgovor #86 poslato: 19. Sep, 2017. 20:22 »
kuku, 3-cilindarski motor, atmo. Za drotove i nije bolje  =))

http://www.najboljiauto.com/testirali-smo-skoda-rapid-1-2/
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže ugi85

« Odgovor #87 poslato: 19. Sep, 2017. 21:34 »
Sam si sebi odgovorio :) U Rapid se ugradjivao 1.2MPI motor od 74 konjske snage do pre 2 godine.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Van mreže dzon

« Odgovor #88 poslato: 19. Sep, 2017. 23:35 »
Ali dobro, nije turbo motor, jednostavnija konstrukcija, u principu jeftinije održavanje, jel?

(održavanje policijskog vozila  =)))
  • Vozi: Octavia mk1 1.9 TDI Elegance & Fabia mk1 1.2 HTP 12V

Van mreže nidza

« Odgovor #89 poslato: 20. Sep, 2017. 00:37 »
Mislim da treba još jednom proveriti informaciju o motorima. Iz drugog izvora stiže da su u pitanju 90 i 110 ks 1.2 TSI. Ne spominju se HTP, kojih više ni nema u ponudi odavno.

Sent from my SM-N9005  

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021