Autor Tema: Servis Srećković - BGD - Podizači stakla  (Pročitano 4230 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže vlada320Započeo temu

Servis Srećković - BGD - Podizači stakla
« poslato: 11. Avg, 2013. 23:20 »
Reparaciju elektricnog podizaca stakla prednjih vrata Fabia I platio sam 2500 din. u ovom servisu. Usluga je bila brza, kvalitetna i efikasna. Ovo nije neki od fensi servisa gde sedite u kaficu i pijuckate sok dok vam rade auto, atmosfera je staromodna i zivopisna nalik na onu u kultnoj domacoj seriji Majstorska radionica sa Zoranom Radmilovicem. Ali, bez brige, posao odradjuju vrlo profesionalno, svakako pozitivno iskustvo, narocito se oduseve ako je podizac ucvrscen srafovima umesto pop-nitni.
Elem, nisam ovo napisao da bih reklamirao ovaj servis, vec da ukazem drugim korisnicima foruma da ne bacaju 5000 din. u drugim servisima za ovu popravku, da ne padaju na razne price servisera i najvaznije: ne kupujte nov mehanizam podizaca prozora DIAMOND parts (oko 6000din, "kao ceski") - ne traje ni goginu dana (licno iskustvo)! Inace demontaza, reparacija i montaza podizaca stakla traje najvise 1 sat, zato zaobidjite majstore koji ce vam reci: Ostavi auto, pa dodji popodne...

Lekino brdo, okretnica trole 22

EDIT: Servis Sreckovic od 8 do 16h Matavuljeva 2, 011/64-37-896 , 74-44-712
« Poslednja izmena: 05. Jan, 2014. 01:34 pedja »
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže vlada320Započeo temu

Odg: Servis Srećković - BGD - Podizači stakla
« Odgovor #1 poslato: 13. Avg, 2013. 00:13 »
Gde god sam pitao za reparaciju podizaca, rekli su 5000din. ili vise. Kada sam zvao ovaj servis, vlasnik mi je telefonom rekao 3500din. ali kada su zavrsili popravku, rekao je 2500din. To su objasnili tako sto svima prvo kazu cenu za najgori slucaj (ako je sve polomljeno i za zamenu, sto je redak slucaj).
Inace, tacno je da se popravkama podizaca prozora bave servisi za razne sajle, tahografe, kilometraze i taksimetre. Treba ici u one servise koji imaju na lageru sve sajle, koturove, klizace i slicno, a izbegavati one gde prvo sve rasture, pa idu da nabave delove.
Nadam se da je ovo koristan savet, posto na Skodama do 2007. redovno otkazuju mehanizmi podizaca stakla.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže ivan4994

« Odgovor #2 poslato: 05. Avg, 2015. 14:08 »
jos jedna preporuka za servis Sreckovic! 3000 naplaceno zamena sajle, klizaca i nosaca. brzo i profesionalno. a u boban sajle mi trazili 5000 i rekli da dodjem za nedelju dana?????
« Poslednja izmena: 05. Avg, 2015. 14:16 ivan4994 »
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #3 poslato: 26. Dec, 2017. 14:05 »
Препорука и од мене bravo2 Одвезао сам један аутомобил код њих на интервенцију, оставио га и отишао - све је демонтирано, дијагностиковано, замијењени неки дијелови у мотору (поломљен пластични зупчаник и неки прстен или шта већ) и кад су кренули да монтирају све назад позвали су ме да дођем по њега, све укупно сат времена од тренутка кад сам оставио ауто и све то наплаћено 3000 динара уз фискални рачун. На другом мјесту су ми тражили 4500-5000 и да оставим ауто један дан ::)
Свака част и све препоруке за сервис Срећковић :bravo: :bravo: :bravo: