Podzrav dobri ljudi.
Planiran na svojoj Škodi radit neke prepravke i modifikacije, pa me zanimaju vaša iskustva i savjeti.
Prvo je na redu ugradivanje daljinskog zakljucavanja. U principu tu nema neke velike filozofije, osim sto me muci kako povezat vrata prtljaznika. Vrata za sad nemaju motoric centralnog kojeg prije mislim ugradit. Zanima me kakav motoric da u njih ugradim, s obzirom da ce daljinsko ima opciju i tipku samo za gepek. Te koliko žica onda treba povuc do prtljaznika ? Postojece centralno je Spal M4, koje na priključcima na centralu ima slobodan muški konektor sa smeđom i ljubičastom žicom, da li je to mozda ostavljeno za gepek ?
Druga modifikacija je automatsko gasenje svjetala kad se izvuce kljuc iz brave. Molio bi vase ideje i sugestije ?
Trece je ugradnja elektricnih podizaca na sva vrata. Iman orginalne tapercirunge i mehanizme s jedne karambolirane. Pretpostavljam da je to samo skini staro i stavi ovo. Da li treba obratit paznju na nesto ili ?
Četvrto, ugradnja prednjih maglenki, izvedivo ili ne na ovom modelu ?
I za kraj, nedoumic oko paljenja svjetla u gepeku, netko od bivsih majstora je ozicenje za to pocupao, i sad ne moze se to popratit do kraja. Savjet, ideja ?