0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.
Ne znam odakle, kad ih odavno ne isporučuju. Štaviše, prema informaciji koju sam pre 3 meseca dobio u Alprosu, u momentu kad su dobili odluku da se više ne mogu poručivati, otkazane su i u tom momentu važeće porudžbine.Siguran si da nisu bili Sportline modeli? Ja sam nedavno od jednog crvenog pomislio da je RS i sav srećan se zaleteo preko ulice da ga osmotrim I last, but not the least: koja je to bolja opcija u tom cenovnom rangu, a sličnih karakteristika (prostor, oprema)?
Iskreno ja RS merkam jer ne bih da ispadne da sam uzeo auto slicnih ili gorih performansi od trenutnog. Verujem da je 190 ks vise nego dovoljno ali ne verujem da bolje vuce od trenutnih 170 u superbu. Moracu da probam pa zakljucim. Sent from my VKY-L29
190ks u limuzina ili SUV je sasvim dovoljna snaga. Niti SUV niti limuzina prvicna namena nije sportska voznja. Ako neko hoces sportski auto,zna se koja kategorija treba da trazi, nikako SUV ili limuzina. Plus ako se uzmu ogranicenja od 130 na autoput gde su kontrole se vece ili u grad 50, ja stvarno ne znam sta ce mi auto i sa 500ks, eventualno da cesce placam kazne. To sto smo postali razmazeni i sto nam je sve malo to je druga stvar.