Autor Tema: OIL SENSOR WORKSHOP  (Pročitano 6153 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže UKIZapočeo temu

OIL SENSOR WORKSHOP
« poslato: 21. Jan, 2017. 17:08 »
Poštovani,
imam proble jer mi se upalilo obavestenje OIL SENSOR WORKSHOP. Proverio sam nivo ulja i OK je, radio mali servis pre 1.500km, u isto vreme su zadnji senzori za parkiranje prestali da rade i rikverc svetlo se ne pali.
Idem u ponedeljak 23.01.2017god.  08h auto cacak NBG, pa ću videti.
Da napomenem da sam auto neposredno pre toga ispuškirao da bi sprao so itd. i posle toga je bio u garazi gde je uvek min + 6C. Da li neko ima iskustva sa ovakvim desavanjem?
u pitanju je Skoda Superb 2.0TDI 140konja 2014god
  • Vozi: Škoda Superb 2.0tdi 2014 Ambition

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • L&K ugled: 104
Odg: OIL SENSOR WORKSHOP
« Odgovor #1 poslato: 21. Jan, 2017. 17:27 »
Senzor nivoa ulja u motoru nije u funkciji.
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #2 poslato: 21. Jan, 2017. 17:29 »
To mi je jasno, zvao sam i Auto cacak NBG, kazu da je verovatno voda negde napravila problem ali da mogu da vozim ako ima ulja, pa u ponedeljak ...

« Odgovor #3 poslato: 23. Jan, 2017. 15:00 »
Danas sam bio u servisu gde su ustanovili da je otišao osigurač na koji su povezani rikverc senzori i svetla, retrovizori i oil sensor. Kada su zamenili osigurač i novi je odmah otisao, zatim su rasturili gepek da provere da nije neka žica oštećena ili ... Ništa nije bilo oštećeno ponovo su stavili novi osigurač i sada sve radi kako treba. Testirali su još 3 sata i sve vreme je radilo. Kroz razgovor majstor je došao do zaključka -  kada sam prao auto ispuškirao retrovizore pod pritiskom i da se tu negde provukla voda koja je i napravila problem što i jeste bilo jer sam ja stvarno iz blizine oprao retrovizore podpritiskom  :B=).

Van mreže ugi85

« Odgovor #4 poslato: 23. Jan, 2017. 21:24 »
Nazalost, mislim da majstor gresi jer voda bi objasnila crkavanje prvog osiguraca ali ne i drugog nakon par dana.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

« Odgovor #5 poslato: 25. Jan, 2017. 15:05 »
To i ja mislim ali mogao sam samo da prihvatim takav odgovor jer sada sve radi kao I ranije. Za sada je sve ok videćemo za dalje ako bude novih dogadjaja u svakom slučaju obaveštavam.

« Odgovor #6 poslato: 07. Feb, 2017. 17:11 »
Za sada sve radi kako treba a nekoliko puta je i opran  ;)

Login = pun pristup, 0 reklama

Zdravo! Uloguj se ili Registruj. Novi aktivacioni Email?