Vozim Oktaviu A7 1.6tdi već evo 12 godina ! Od prvog dana je kod mene . Od Dana 1, kabina se straśno sporo zagreva . Ako je napolju +5 i više , OK , ide malo brže , ali čim je napolju oko ili daleko bili minus, grejanje počinje tek za 15-20 minuta ! Taman kad stignem do posla(12km) . Ovde sam video mnogo saveta na temu termostata, ali , tako je od prvog dana. Najgore mi je kad uzmem drugi auto ( Hyundai i20, 1,2 benzin) taj duva toplo do prvog semafora! Indusi ga pravili, pa kad vide EU soecifikaciju, oni valjda opale grejanje!
No, mene interesuje sledeće : kom krugu cirkulacije rashladne tečnosti je radijator kabine ? Koliko znam, svaki sistem ima dva kruga , unutraśnji uz sam motor i pumpu, koji se “otvara” na spoljaśnji, kad termostat “otvori” put ka hladnjaku. Sumnjam da je u (jeftinijim) verzijama Oktavie , bez grejača , taj radijator u spoljašnjem krugu, jer je ovo auto s početka eko-histerije , gde se traži śto brže zagrevanje , da ne “prljamo” ! I onda, dok i inače štedljiv a povelik motor ne ugreje sebe - topla voda UOPŠTE ne ide ka radijatoru kabine ! A onda, kad dohvati 80-90 stepeni, greje k’o Smederevac ! Da li je neko porobao da “bajpasuje” radijator kabine na primarni krug !
Ono, luks auto , limuzina - a drhtiš ko u Spačeku !!