Autor Tema: Samardžić - Beograd - ovlašćeni Škoda servis  (Pročitano 9065 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

Samardžić - Beograd - ovlašćeni Škoda servis
« poslato: 17. Apr, 2013. 10:01 »
Servisna akcija samo u AK SAMARDŽIĆ

Samo u AK SAMARDŽIĆ, servisna akcija za vozila ŠKODA koja su starija od 4 godine, a podrazumeva zamenu ulja, svih filtera, dijagnostičku kontrolu i rad. Zakažite redovan servis po akcijskim cenama (akcija se odnosi na sledeća vozila):

Fabia 1.9 SDI              9.800,00 sa PDV-om
Octavia tour 1.9TDI   11.500,00 sa PDV-om
Superb 1.9TDI           13.350,00 sa PDV-om

OCTAVIA dizel        11.500,00 sa PDV-om
FABIA 1.2 HTP        7.800,00 sa PDV-om

Kontaktirajte nas na:
Tel: 011/41 47 809
mail: office©skodasamardzic.rs

http://www.skodasamardzic.rs/v/25faacde-c48f-4171-8ecc-fa2fa82bcd83/Sevisna-akcija-samo-u-AK-SAMARDZIC-.aspx
http://www.skodasamardzic.rs/v/ab361de7-cb59-453c-a4e5-73b5aae83877/SKODA-4-Servisna-akcija-za-vozila-starija-od-4-godine.aspx

EDIT:
Servisni centar:

Bul. Patrijarha Pavla 5u,
11090 Beograd, Srbija
Radno vreme:
Radnim danom: od 7:00 do 17:00
Subotom: od 7:00 do 12:00

Prodajni salon vozila:

Borska 92e,
11090 Beograd,Srbija
Telefon: +381 11 35 14 460
+381 11 35 14 223
Radno vreme:
Radnim danom: od 8:00 do 17:00
Subotom: od 8:00 do 12:00
« Poslednja izmena: 24. Jun, 2014. 01:19 pedja »
  • Vozi: Yeti

Odg: Samardžić - Beograd - ovlašćeni Škoda servis
« Odgovor #1 poslato: 22. Apr, 2013. 22:46 »
Akcija je sa orignalnim filterima, ulje Texaco.
Akcija bi trebala da je u SVIM ovlašćenim servisima, ne samo kod njih.
Traje dok traju zalihe. (tako kažu u AK samardžić)
« Poslednja izmena: 20. Maj, 2013. 15:31 skoda »

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #2 poslato: 02. Maj, 2013. 10:21 »
Svaka pohvala za AK Samardzic...
nadam se da ce i drugii servisi krenuti istim stopama po pitanju raznovrsnosti ponude...
« Poslednja izmena: 02. Maj, 2013. 11:52 skoda »
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

« Odgovor #3 poslato: 09. Maj, 2013. 00:21 »
"Touch Up" set za popravku farbe stigao posle 20-tak dana, naručen pre 1. maja. Stigao juče, kao što su i rekli telefonom. Košta 816 dinara.

Ljubazni, dok smo čekali nudili sok meni i mom klincu ali sam se zahvalio jer sam žurio, međutim kada su mališi pokazali sto za decu sa flomasterima i igračkama, ostali smo još 15 min. da on nacrta šta je naumio a ja da pročitam novine.  ;D
« Poslednja izmena: 09. Maj, 2013. 00:39 skoda »

Van mreže djordjebg

« Odgovor #4 poslato: 09. Maj, 2013. 13:39 »
Jesi zvao u Borskoj ili veliki servis?
Ja porucivao u AC i rekose mi da to nikad ne stize, niti su me zvali od tada.

Lepo bi bilo da napravis neki DIY kada odradis, bilo bi veoma korisno.

« Odgovor #5 poslato: 09. Maj, 2013. 14:07 »
Zvao sam i bio tamo gde je servis, ispod košutnjaka. Biće slike pre/posle, ali u onoj temi tamo u Opšte Teme.
« Poslednja izmena: 19. Dec, 2013. 12:33 pedja »

« Odgovor #6 poslato: 14. Jun, 2013. 22:52 »
u AK SAMARDŽIĆ, servisna akcija za vozila ŠKODA koja su starija od 4 godine,

Zakazao prekjuče, bio danas.
Radi se o paketima sa originalnim filterima i Texaco uljem koje je Škoda poslala ovlašćenim dilerima za servis vozila starijih od 4 god, kao akciju. Hteo sam da vidim ulje i delove pre nego što ih ugrade pa su mi ih pokazali.
Dobra je što je kanta od 5L pa mi je ostalo oko 1L za eventulano dosipanje.
Cena za 1.9/77kw je 11.500. i paketa ima dosta, jedino što kada akcija prestane, čini mi se - plaćaće se dodatno "ruke".
U servisu - gužva, čekao sam poprilično, ali je sve prošlo OK sa njihove strane, sam servis traje oko 1,5h.
Majstor je detaljno pregledao auto, merio je čak i dubinu šare guma i proverio pritisak.

« Odgovor #7 poslato: 11. Sep, 2013. 17:31 »
Opet sam bio ovde, zbog
http://forum.skodaforum.rs/octavia-2004/airbag-greska-g179/msg5292/#msg5292

zvao sam telefonom i rekao da imam problem sa airbag-om, žuta lampica, ali rekoh i "stručno" - znam šta je u pitanju, tj. sigurno neki kontakt ispod vozačevog sedišta. :-)))
Rekoše mi da mogu da dođem odmah, pa sam tako i uradio.  Oni bukvalno odmah uzeli auto, ustanovili da ipak nije "ispod sedišta" ali su ekspresno popravili, ja platio i otišao. Sve je trajalo max 15 min.
Cena (sa nekim popustom, minimalnim obračunom R. Sati, spojnicom..) je bila oko 900 din.

Van mreže StrujaKill

« Odgovor #8 poslato: 11. Sep, 2013. 18:37 »
Druze, da li si zadovoljan sa ovim servisom, da li mi preporucujes odlazak tamo?pozz :)

« Odgovor #9 poslato: 11. Sep, 2013. 19:05 »
Oni su mi najbliži ovlašćeni servis.
Ovde sam išao kad sam morao (danas) , ili je bila akcija (redovan servis) , ili su mi bili najbliži (da kupim neki orig. deo).
U nijedan drugi ovlašćeni nisam išao, pa prema tome nemam šta da pišem o drugima, sem da su neki (Alpros) bili ljubazni i potrudili se (preko telefona) da mi pronađu neki deo.
Ne preporučujem ti konkretno niti jedan, pročitaj iskustva drugih, raspitaj se, pa sam odluči gde ti je najbolje  da ideš.

Van mreže StrujaKill

« Odgovor #10 poslato: 11. Sep, 2013. 19:11 »
A kazi mi strucnos majstora koji odradjuju posao, da li je na zavidnom nivou?
Da li si imao priliku da nadgledas njihov rad?

« Odgovor #11 poslato: 11. Sep, 2013. 19:20 »
Ne znam ništa o stručnosti majstora, tj. nisam kompetentan da to utvrdim, tako da i ne nadgledam majstore :-))))

Van mreže StrujaKill

« Odgovor #12 poslato: 11. Sep, 2013. 19:22 »
Hvala u svakom slucaju :)

Van mreže nikolaj

« Odgovor #13 poslato: 19. Dec, 2013. 12:10 »
Iz ličnog iskustva mogu samo da pohvalim rad i profesionalnost AK Samardžić.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Van mreže vlada320

« Odgovor #14 poslato: 26. Avg, 2014. 17:28 »
Moram dati jedan veliki minus auto - kući Samardžić, jer su me doveli u zabludu davanjem dezinformacije u vezi rezervnih delova. Evo kako je to izgledalo:
Bio sa autom na tehničkom pregledu (ne kod njih), sve bilo u redu, ali mi ljudi kažu: pocepana manžetna levog homokinet. zgloba, menjaj što pre. Tu se odmah izbedačim, jer sam je menjao već više puta u zadnjih par godina. Rešim da potražim original OEM manžetnu i trajno rešim problem. Prvo pozovem Alpros - kažu da nemaju na stanju, čekalo bi se da nabave, a kada sam pitao za cenu bili su nesigurni, pa su na kraju rekli 1900 i kusur dinara. Da ne bih čekao, pozovem drugi sebi najbliži Škoda servis - Samardžić u koji sam do sada imao poverenja i respekta, a čovek mi kaže: nemamo na stanju, to je vrlo skup OEM deo, pa ga zato i ne nabavljamo - košta 8-9000 dinara, a to niko neće da plati i *ladno me čovek uputi na Favorit promet - da kupim tamo! Začudim se, ali poverujem njemu, jer je Samardžić vrlo cenjen servis u krugovima gde se krećem, pa još pomislim kako su u Alprosu hteli da me prevare i nabave mi nekakvu divlju manžetnu i uvale kao OEM.
I tako ja odustanem od original manžetne (misleći da košta 8-9000 dinara), odem u DTM i kupim GKN manžetnu, kao(bajagi) Nemačku i kvalitetnu za 1300 dinara, za koju se nadam da će izdržati bar godinu dana i odvezem auto kod svog majstora da zameni.
U međuvremenu, ne da mi đavo mira i ja pozovem Autočačak da se uverim da li manžetna zaista košta 8-9000 dinara i to sam zvao i Krnjaču i Novi Beograd. I lepo mi kažu i jedni i drugi - 1947 dinara, ima na stanju na Novom Beogradu. I šta da kažem dalje? Mogao sam to rešiti kako treba, samo da nisam poverovao osobi iz Samardžića, ali sada je prošao voz. Nema veze, menjaćemo je uskoro ponovo i potražićemo odmah u Autočačku NB.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v