Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA Modeli
»
FELICIA 1994-2001
»
skoda felicia tuning
Dole
Autor
Tema: skoda felicia tuning (Pročitano 3196 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
petar milojevic
Registrovan
Ugled: 0
skoda felicia tuning
«
poslato:
29. Jan, 2017. 12:59 »
Dobra dan!Citao sam skoro sve teme koje su se vodile do sad, al nisam nigde video da je neko pokusao da budzi svoju feliciju.Kad kazem budzi ne mislim na budzenje motora nego na spoljni izgled.Konkretno me zanima spustanje kola..znaci opruge amortizeri.Prvo me zanima dal opruge sa golfa 2 ili 3 pasuju na feliciu?
Ako neko zna ili vec ima iskustva sa pokrenutom temom bio bih mu veoma zahvalan
Vozi: skoda felicia kombi 1.3 mpi 1997
Karlheinz
Administrator
Ugled: 102
Odg: skoda felicia tuning
«
Odgovor #1 poslato:
03. Feb, 2017. 23:01 »
Da li si nešto već radio ili tek krećeš?
Vozi: Yeti
dusko zemun
Laurin&Klement
Ugled: 35
«
Odgovor #2 poslato:
04. Feb, 2017. 00:03 »
pozdrav,
nazalost ugradnja halogenih sijalica je najcesci primer budzenja felicia kod nas ... malko se salim a malko i ne ...
koliko ja znam, a dosta se pitam po tom pitanju, retki su primeri onih koji su napravili interesantan prevoz od felicije . trenutno postoje momak u okolini Pracina ili Jagodine koji ima veoma interesantnu feliciju 1.6, a i raniji često ovde vidjeni član Elektranac ili kako se već nikkovao ovde ... Najdan imao je jednu interesantnu feliciju 1.6 sa još interesantnijim sistemom napajanja gorivom ...
"spuštanje "vozila ... zavisi šta po tom pitanju želite da dobijete ? i naravno, koliko ste spremni da to platite ? sve se moze kad se hoce ... tako kazu ...
enterijer ... e tu ima svasta lepo da se nadje na internetu ...
nije nemoguce da i na ovim prostorima imamo energiju da napravimo nesto slicno ...
u svakom slučaju stojim na raspolaganju svima onima koji zele da urade nesto drugacije ... mnogi vidjenji članovi ovog foruma su prve avantgardne ideje upravo sproveli zahvaljujuci podrsci MOJA ŠKODA ZEMUN garaze ... pozdrav
Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...
dusko zemun
Laurin&Klement
Ugled: 35
«
Odgovor #3 poslato:
04. Feb, 2017. 11:42 »
jedna od veoma bitnih stvari kad se krenemo bavimo tunningom je svakako izbor felni koje cemo staviti na naseg ljubimca. Svakako, da se ne foliramo, ali svako od nas voli da ponekad "stisne" gas do daske. E u tom smislu zeleo bi da napisem samo po neku reč o nečemu što smatram veoma bitnim .
IZBOR ŠRAFOVA ILI BREZONA ZA TOČKOVE...
veoma efektno ali i sa strane sigurnosti je korišćenje brezona umesto točkova. NIKAKO ne treba koristiti ništa drugo nego originalne brezone, NIKAKO ne neke srafove koji su na strugu obradjivani ili nešto slično. U tom smislu na našem tržištu po kvalitetu i po izboru poznata je "radionica" iz Indjije VRAČAR.
Ne bih u okviru ovog posta prosledjivao kontakt telefon, ali veoma lako je naći
cena trenutna po komadu brezona sa maticom za skodu feliciju duzine 62mm je 200dinara .
«
Poslednja izmena: 04. Feb, 2017. 11:47 dusko zemun
»
Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...
petar milojevic
Registrovan
Ugled: 0
«
Odgovor #4 poslato:
04. Feb, 2017. 15:08 »
Nisam nista jos radio, cekam malo da prolepsa vreme i imam ozbiljne planove sto se tice spustanja..cuo sam da dosta delova od golf 2 i 3 pasuje al nikako da dodjem do te informacije sto se tice opruga.A bolje bi mozda bilo da tvrde opruge stavim sa neke dvojke ili trojke..
Sto se tice felni trenutno su mi fabricke al me cekaju 15ice sa letnjim gumama..
Vozi: skoda felicia kombi 1.3 mpi 1997
mar_cog
RallyeSport
Ugled: 5
«
Odgovor #5 poslato:
25. Okt, 2019. 11:55 »
Evo malo da ozivimo temu, mozda je felicia jos nekome zanimljiva. Naime, svi znamo karakteristike motora koje se mogu nesto malo poboljsati, ali, drzacemo se stylinga u ovom slucaju.. Konkretno, nista od opruga ne odgovara napred, mora se ostati na fabrici (!) eventualno neke sportske opruge i amorte iz inostranstva koje kostaju nesto vise od vrednosti celog automobila. Ja sam konkretno moju spustio skracivanjem amortizera i opruga napred, nazad su samo opruge skracene. S tim sto nazad odgovaraju amorti i opruge od golfa 1. Auto je sad nekih 7 ili 8 cm nizi napred i 3-4 pozadi... u medjuvremenu sam zamenio zadnji lonac i stavio neku topinu pa sad zvuk privlaci paznju, i zaista se lepo cuje.
Vozi: Skoda Fabia Combi 1.9TDI
Lazar01
Active
Ugled: 1
«
Odgovor #6 poslato:
13. Feb, 2021. 00:40 »
Pozdrav svuda sam trazio da li ima u Srbiji da se kupe neki delovi da se malo odradi neki tuning na feliciji sto se tice izgleda ali ne mogu nigde da nadjem stavio sam alu felne al me zanima da li neko zna gde mogu naci neke tuning branike, farove, cuo sam da stop svetlo moze da se stavi od golf 3 pa me zanima da li neko ima iskustva sa sredjivanjem felicije.
Vozi: Škoda Felicia 1.3 glx
mar_cog
RallyeSport
Ugled: 5
«
Odgovor #7 poslato:
13. Feb, 2021. 09:14 »
Nema nigde nista po prodavnicama kod nas, mozda moze nesto u Ceskoj i u Slovackoj da se nadje ali su cene nerealne... Sto se farova tice tu mozes da se zezas.. prednji mogu od pola 6n2, za stari tip i od vectre B za novi tip, naravno uz manje prepravke, ali tehnicki pregled je i dalje pod znakom pitanja.
Za vesanje imas nekoliko opcija, pitanje je kreativnosti i budzeta..
Vozi: Skoda Fabia Combi 1.9TDI
Gore