0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Pozdrav svima,Planirao sam da uzmem ovu novu Octaviu, ali je nekako na dugačkom štapu. Skoro sam slučajno bacio pogled na cenovnik za Superba i video da cene sa popustom nisu mnogo veće od Octavie sa sličnom opremom. Zbog toga sam sada ozbiljno uzeo u razmatranje Škodu Superb. U vezi sa tim imam par pitanja.Koliko je korisno grejanje šoferšajbne, odnosno koliko je upotrebljivo za otapanje leda? Ako radi bar onako kao za zadnje staklo, onda je sve u reduU igri su mi Active sa dodatnom opremom i Ambition sa dodatnom opremom. Kolika je razlika u osvetljenosti puta između osnovnih LED farova u Active i matrix LED farova u Ambitionu? Gledajući konfigurator, stekao sam utisak da uz Active ne može da se doplati za Full LED.Šta treba da bude izabrano da bih preko BT mogao da telefoniram? Ili je to serijska oprema, pa ne treba ništa dodatno da se uzima?Popusti koji važe u vreme sajma, da li mogu da se dobiju i pre/posle sajma, ako ne poznaješ prodavce? Imate li informaciju, koliko je okvirno vreme čekanja za model sa 1.5 TSI motorom?
Pozdrav svima,Planirao sam da uzmem ovu novu Octaviu, ali je nekako na dugačkom štapu. Skoro sam slučajno bacio pogled na cenovnik za Superba i video da cene sa popustom nisu mnogo veće od Octavie sa sličnom opremom. Zbog toga sam sada ozbiljno uzeo u razmatranje Škodu Superb.
Popusti koji važe u vreme sajma, da li mogu da se dobiju i pre/posle sajma, ako ne poznaješ prodavce? Važe ako znaš nekog ko zna prodavce.CitatImate li informaciju, koliko je okvirno vreme čekanja za model sa 1.5 TSI motorom?Nemam, ali pored 2.0 tdi za nepunih 1000e više, ne bih ga ni čekao.[/list][/list]
Imate li informaciju, koliko je okvirno vreme čekanja za model sa 1.5 TSI motorom?Nemam, ali pored 2.0 tdi za nepunih 1000e više, ne bih ga ni čekao.[/list][/list]
Pozdrav svima, slučajno sam "naletio" na ovaj forum i moram priznati da sam ostao prijatno iznenađen količinom jako bitnih i korisnih informacija, zato od mene kapa do poda i veliki respekt za sve članove ...
Nemam, ali pored 2.0 tdi za nepunih 1000e više, ne bih ga ni čekao.
Ono što ja vidim u cenovniku je razlika od oko 1.700 evra, ali to bih nekako i savladao. Kada se razvuče na više rata u kreditu, nije strašno Međutim, pošto se dosta vozim u gradu, plašim se problema sa DPF-om i regeneracijom. Nisam lično probao noviji dizel motor, ali čitajući iskustva ljudi na forumu - zaobišao bih dizel u širokom luku. Zbog toga sam se odlučio za benzinski motor.