0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.
Ima li neko ko je u skorije vreme naručivao Superb? Ja sam (kao) potvrdio porudzbu u Auto Čačku 28.12. Danas sam pitao je li ima nekih informacija za proizvodnu nedelju ali nema. Pošto nema rokova, nisu ni tražili neku kaparu, iako je, kako oni kažu, specifična oprema (po meni nije).Odmah su mi rekli da nema Quartz grey boje, sad je Grpahite gray umesto nje. Izbačene su neke nice2have stvari poput:- PFB Sportska suspenzijaPF1 Paket za loše puteveVW6 Akustična prednja bočna stakla7M7 Spoljašnje dekorativne hrom lajsne + dekorativne lajsne na pragovima vrataod ostale opreme je dodato na Style Plus:EA9 Produžena garancija 5 godina ili 150.000 kmKA6 Area view 360°PB7 El. podesivo sedište za vozača i suvozača sa memorijom, sa podešavanjem dubine jastuka i funkcijom masaže na vozačevom sedištuCanopus 8Jx19" sivePE2 Vazdušne zavese i bočni airbag - ovi napred i pozadiPFC DCC ( dinamička kontrola šasije ) uključujući driving mode selectPKL Fond paketPKV Grejana šoferšajbnaPK9 Virtuelna pedalaPLQ 3 - kraki perforirani multifunkcionalni kožni Sport servo volan, grejani, sa komandama za DSGPPA Park assistPWD Prepoznavanje saobraćajnih znakova sa multifunkcionalnom kamerom1N7 Progresivno upravljanje4L5 USB u unutrašnjem retrovizoru7K3 Aktivna kontrola pritiska u pneumaticima8M1 Zadnji brisač Aero8QG 3 ključa7W2 Crew protect assistAlcantara umesto kožeMotor je 2.0 TSI, 206kW.
Све фул, свако има свој избор али још 7-8к и ето га А6 2018-19 у мртвом фулу , шкода се опасно залетела
Nisam to znao ali sam se vodio logikom da ako Sportline ima i dcc i sportsku suspenziju, da mogu i ja da je uzmem kao dodatnu opremu. Cena je 42k.
Sportline nije bio sa dcc-om kad sam ja gledao.Dcc je bio za 1cm nizi ako se secam, a Sportline 1.5cm. Nije moglo oba zajedno.Nisu ti dali nikakav popust na tih 42 spakovanih?!Medju svojima si, reci slobodno