0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja sam menjao tu sijalicu upaljaca i mora da se skine centralna konzola da bi joj se lepo prislo.Ide mala ubodna sijalica koja je upakovana u plasticno kuciste.Mozda bi se to moglo zameniti nekako i bez skidanja konzole ali ne znam kako bi se prislo upaljacu.Nego jedno pitanje, da li je neko uspeo da prikljuci aux ulaz u naslonu za ruku?
Evo kako se vadihttp://workshop-manuals.com/skoda/octavia-mk2/vehicle_electrics/electrical_system/lights_lamps_switches_inside_anti-theft_system/12_v_power_sockets/cigarette_lighter/removing_and_installing_the_12_v_power_socket/cigarette_lighter_in_the_centre_console/Potreban je alat T40148 kojim se vadi to kućište. Evo slika u prilogu.Može (navodno) i "ručno". Izvadi se prvo uložak upaljača i onda stisnu (sa nečim plastičnim, bolje nego šrafcigerom - isključiti kontakt i osigurač za upaljač ili akumulator! ) dva plastična dela unutar tog kućišta (slika 3) koja su na suprotnim stranama, i povuče u isto vreme to kućište ka gore.Negde piše da (neke) Škode posle 2007 godine čak i nemaju tu svetlo?Moja O2 2008 trenutno ne svetli, nemam pojma da li je ikada radilo svetlo.