0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Nema pravila. Zena ima audi A4 2.0 2009 god.Kupljen nov i vozila samo ona i ja nekada.Zamajac zamijenjen na 100k. Vec sa 70k se pocelo osjecati da nece dugo.Garancija je naravno bila 2god i istekla.Nije do stila voznje posto supruga vozi odlicno. Mada je 70% bilo gradske voznje.Na netu je jako puno prituzbi na taj auto i zamajac.
Prebacio kod mene na O1 1.9 sa plivajuceg na fiksni , vozim bez problema i ikakve razlike .
ewo i ja da podelim svoje misljenje.Ja sam u golfu 4 74kw ugradio fiksni zamajac od ibiza 74kw tdi koja fabricki ima fiksni.Sto se tice voznje minimalna razlika,mora lagano da se salta,pusta kvacilo,bez nasilnicke voznje,potpisivanja i sl.Ja sam presao 25000km..kvacilo meko ko u sir,samo sam imao problem cim sa stavio da su poceli zvukovi iz menjaca kao da su lezajevi stradali,kad se stisne ne cuje se nista..nov druk stavljen sachs.Ja se iznerviram skinem menjac,menjac na proveru,set kvacila na proveru,novo ulje u menjacu....ali i dalje isto a sve je bilo ok.Zvao sam na dva tri mesta,vecina njih mi kaze opruge na lameli,ili su lezajevi u menjacu jer je ova lamela teza zbog opruga,pa trpe lezajevi.Dok ewo sad vozim octavia 77kw kvacilo pustas kako god zelis i koju god oces brzinu on lepo odvoji bez ikakvih trzaja,u voznji nista ne osetis...onda sam dosao do zakljucka da je bolje staviti plivajuci i mirna glava.u mom slucaju je mene ova zajebancija mnogo vise kostala..
Neki troškovi su neminovni. I ako do sada nisam imao zamenu seta kvačila sa plivajućim, da me sačeka, svakako bih stavio nov plivajući i progutao to. Novac se potroši ovde ili onde. Isto tako da kupujem polovan auto, ne bih voleo da mi je neko budžio fiksni tamo gde ide plivajući i da to prećuti uz napomenu da je set kvačila promenjen. Tako je moj prijatelj prošao sa lagunom, prodavac-poznanik mu napomenuo kako je promenio set kvačila i taj set crkne posle 50-ak hiljada. Tada je saznao da je stavljao fiksni, čovek je s pravom bio ljut na svog poznanika koji ga je obmanuo.