Autor Tema: SKODA ubrzanje - izmereno!  (Pročitano 23632 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Filip

Odg: SKODA ubrzanje - izmereno!
« Odgovor #150 poslato: 25. Apr, 2017. 20:03 »
Gde je Filip? Fićo....daj da se sretnemo da tresnem tu tvoju igračku ;)

tu sam, susret može uvek, a ovo za trešenje se strpi dok ne budeš čipovao ;) naravno ako već nisi, a ne prijavljuješ, kvarno :P :P
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže Lemilica

« Odgovor #151 poslato: 25. Apr, 2017. 21:13 »
Treba OBD port pretpostavljam?
Netreba, ubrzanje radi preko gps-a. Tko hoće neka mi šibne mail na poruku pa mu pošaljem aplikaciju za android. Još večeras možete vidjeti kako vam pile potežu :)

Van mreže Gago1989

« Odgovor #153 poslato: 25. Apr, 2017. 22:08 »
Nisam je cipovao...mislim da je i neću cipovati, nema stvarno potrebe...gubi mi se smisao...gde stati? Na kojoj konjazi....ajde organizujte neki skup, tamo....krajem maja pocetkom juna...da se družimo malo...bacimo neki rostilj? Zadivila me je tvoja potrošnja....kako voziš? Postujes ogranicenja? Kako tolerises kolone na putu i ljude koje gnjave? Imas li strpljenja ili ih sve pregazis? Ne žalim se na svoju potrošnju, svestan sam da motor zapremine 2 litre mora da trosi naročito kad se gazi...al ti si svoju bas dresiro da ne pomalo pije ;)

Sent from my iPhone  

Na mreži AcoSk

« Odgovor #154 poslato: 25. Apr, 2017. 22:13 »
Evo i najnovije verzije

Torque Pro (OBD 2 & Car) v1.8.154.apk
http://www113.zippyshare.com/v/TiOEv0tf/file.html

Van mreže Filip

« Odgovor #155 poslato: 25. Apr, 2017. 23:06 »
Nisam je cipovao...mislim da je i neću cipovati, nema stvarno potrebe...gubi mi se smisao...gde stati? Na kojoj konjazi....ajde organizujte neki skup, tamo....krajem maja pocetkom juna...da se družimo malo...bacimo neki rostilj? Zadivila me je tvoja potrošnja....kako voziš? Postujes ogranicenja? Kako tolerises kolone na putu i ljude koje gnjave? Imas li strpljenja ili ih sve pregazis? Ne žalim se na svoju potrošnju, svestan sam da motor zapremine 2 litre mora da trosi naročito kad se gazi...al ti si svoju bas dresiro da ne pomalo pije ;)

treba da bude početkom juna u Aleksincu skup, video sam najavu pre nekog vremena, potraži... može da se vozi i prilično dinamično i po ograničenjima, onda je potrošnja sasvim umerena, za tu snagu čak odlilčna... testirao sam nebrojano puta... inače od svih propisa punu liniju baš baš strogo poštujem

Van mreže Gago1989

« Odgovor #156 poslato: 25. Apr, 2017. 23:09 »
Puna linija...semafor...znaci zabrane...stvarno se mora postovati...e sad ogranicenja brzine...i ne moraju bas uvek ;)
Reci mi...trosi li ti skodilak ulje?
Meni je moj potrošio za 1120km oko pola litre...al da budem realan tu kilometrazu sam prešao sa dva puna, bas puna do vrha, rezervoara.

Sent from my iPhone  

Van mreže Filip

« Odgovor #157 poslato: 25. Apr, 2017. 23:14 »
da, semafor naravno, to se podrazumeva... to mi zvuči mnogo, meni potroši nešto zanemarljivo, otprilike 1/3 šrafiranog dela merne šipke, dakle oko trećine litra za servisni interval od 15.000 km

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #158 poslato: 25. Apr, 2017. 23:35 »
Prvo proveri da li negde curi . A ti 2.0tfsi imaju problema sa potrosnjom ulja , dosta njih se zali , a opet dosta njih nisu imali problema . Problem je uglavnom u prstenovima oko klipova sto je i fabricka greska , pohabaju se posle odredjenog vremena i malo ulja prolazi pored njih . Ako nastavi da trosi vise od toga , moraces da resavas .

edit: problem je resen kod 1.8tsi i 2.0tsi motora
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže Gago1989

« Odgovor #159 poslato: 25. Apr, 2017. 23:42 »
Ne znam? Ja sam to nekako pripisivao bas zustrom rezimu vožnje....al eto ispraticu to malo pa ću videti....

Sent from my iPhone  

Van mreže Gago1989

« Odgovor #160 poslato: 25. Apr, 2017. 23:43 »
Inače...motor je suv kao barut....i nema ni d od dima prilikom gaženja....gde onda nestaje to ulje?

Sent from my iPhone  

« Odgovor #161 poslato: 25. Apr, 2017. 23:46 »
Pa pazi moze da bude i zato sto si ga gazio poprillicno . A bilo je slucajeva gde trosi litar na rezervoar , ne zezam se , audi a4 je bio u pitanju .
Isprati svakako pa vidi . I sredjivanje toga nije skupo samo ima rada jbg . To se uglavnom pokazuje 150k+ ne znam koliko ti je presao .

Edit Pa sobzirom da prolazi klipove sagoreva i izlazi na auspuh .

« Odgovor #162 poslato: 25. Apr, 2017. 23:49 »
Kad bas krene da trosi mozes da vidis belo plavicasti dim iz auspuha pogotovo u high rpm

Van mreže Gago1989

« Odgovor #163 poslato: 26. Apr, 2017. 00:07 »
Prešla je 172k
Na sreću nema dima...
Reci mi, znaš li ti, koliko ona ima nosača motora? Da li je motor i po tome specifičan ili je standardan?

Sent from my iPhone  

« Odgovor #164 poslato: 26. Apr, 2017. 00:14 »
Nisam ni jedan taj imao . Cini mi s kad sam zagledao da je standard , nosac motora , nosac menjaca i dole nosac poznati dogbone . mozda gresim ali msm da je standard