evo u par slika kako jednostavno pritegnuti ručnu ako vam "lovi" previsoko..na petom zubu ili više.
Nisam puno naslikavao..ali vidi se bit. (za one koji ne znaju)
potreban alat: okasti ključ 10
i dosta strpljenja ako to prvi put radite

bilo bi zgodno ako imate okasti koji je ravan kao viljuškasti bez onog kosog dijela kako imaju okasti ključevi jer prostora za nataknut desetku na postojeći šaraf tj. maticu koja napinje obje sajle..nema puno.
ovaj je koji je bio korišten..morao je malo i pod bruslilicu.
ugl.
1. za najbolji rezultat postaviti zadnje kotače u zrak da se slobodno mogu okretati (po mogučnosti oba)
http://s482.photobucket.com/user/hakkler/media/video-2013-08-22-19-22-09.mp4.html2.izvaditi (samo se vadi/čupa) plastičnu mini kadicu za odlaganje sitnica iza upaljača na zadnjem dijelu konzole..ispred one preklopne plastike za postavljanje boce.
(ako imate takvu konzolu)

3.gurnuti oba sica prema naprijed
4. ovdje se vidi matica koju treba "našpanati" tj. potjerati koji krug prema naprijed.

dotezati u smjeru kazaljke na satu
i s vremenom probati zavrtjeti oba kotača.Inače je lakše radi pristupa dotezanja..pošto je prostora malo.. pritezati dok je ručna dignuta.
S vremenom..spustiti ručnu i probati zavrtejt kotače.Kada se "čuje" da pakne lagano stružu..tj kotač se ne okreče lagano..pri kraju ste s dotezanjem.
znači kod spuštene ručne..moraju malo zastrugati. Tu je več sad praktički sve gotovo. Na osječaj možete vratiti kojih pola kruga maticu i sjeti za vozačko mjesto da imate najbolji filing di lovi ručna..na kojem zubu ili visini.
možete i piknuti nožnu brenzu..da pakne malo odpuste (ako eventualno sajla nije nešto ili šteka)
par puta probati..poslije vratiti posudicu na mjesto i the end (do godine)
eto...
inače ručna je kod mene non stop u opticaju(na malom brijegu sam)..ali s vremenom i kroz km popusti.
Nakon ove metode lovi na trečem zubu..na četvrtom je to max.
uskoro mi je tehnički..pa evo lagana priprema...da je sve kako treba.
valjda će nekom pomoć ko se želi sam upuštat u to.

ne znam jednino da li je isti princip na modelima koji imaju umjesto zadnjih pakni diskove?
dali ostali modeli imaju to tako jednostavno riješeno?
ugl. meni sad ručna "lovi" kako treba biti.
ak je nešto krivo ovdje u ovom diy.u (osim eventualne veličine slika)
natipkajte