0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Od juna se definitivno selim za Sloveniju. Veliki su troškovi selidbe auta iz Srbije. Planirao sam da jedinstvenu mazdu preselim gore, ali to bi me izašlo još možda do 2000e. Ako uspem na brzinu da je prodam, razmišljam o oktaviji iz DE da uvezem u Sloveniju. Pošto su mi tamo ture uglavnom na autoputu, želeo bih da bude oktavija 3, može i benzin, do 10.000e u DE. Koji sve modeli imaju 6 brzina? Naravno, oprema mi je jako bitna i pokušaću da jurim elegance sa ksenonima, bolero ili navigacija. 1.2tsi mi je preslabo, minimum 100 konja da ima. Cene u DE nisu ni malo povoljne za automobile do 4g, osima ako su prešli 400+ hkm. Neki savet? Imam li šanse?
sve imaju 6 brzina osim 1.6 tdi i slabijeg 1.2 tsi, a jača verzija ima 105 konja i 6 brzina, eto ta ti dolazi u obzir
Ja sada vozim 1,9 tdi 90ks i manje vise mi odgovara 100%. E sada citao sam da ima problema sa 1.6 tdi motorima sa dpf i setom kvacila, pa su me zanimala iskustva. Generalno ne mora da bude dizel jer godisnje prelazim 10k km, od toga 90% na otvorenom, ibarska, topola,... Znaci treba mi snage i da auto moze da povuce ...
Cudo da nema 1.6tdi 6 brzina, a a5 ima