Autor Tema: Koji player kupiti?  (Pročitano 2216 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže 0p3rat0rZapočeo temu

Koji player kupiti?
« poslato: 25. Avg, 2013. 13:26 »
Pozdrav za sve forumaše,imam skodu fabiu mk1 2002 godiste 1.9 sdi u kojem se nalazi klasicni cd player simphony koji čita samo audio cd-ove bez usba i ostalih dodataka....jel ima neko neki prijedlog koji bi player najbolje bilo uzeti umjesto ovog trenutnog koji se nalazi u autu. bacite neki prijedlog
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI,2002 godiste

Van mreže Turbo

Odg: Koji player kupiti?
« Odgovor #1 poslato: 25. Avg, 2013. 14:41 »
Ako hoćeš ne OEM plejer, onda samo Pioneer. Najbolji zvuk ubedljivo, bolji od svih fabričkih(tako su mi rekli momci koji se bave tim poslom, kada sam se raspitivao za Swing). Već za manje od 10k može da se uzme nov sa USB-om, to rešava sve probleme oko reprodukcije. CD nećeš ni korisiti. Ja ih već ne koristim, imam aux i bocnem telefon u njega.

Van mreže 0p3rat0rZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 25. Avg, 2013. 15:07 »
sad mi je trenutno ovaj fabricki skoda radio simphony kao na slici ispod

e sad gledam neki da uzmem da mi fino tu uklopi da ne bude nekih supljina i dal je moguce da ostane onaj pretinac  ispod radia ili ide to sve u kompletu nazad kad se mijenja radio?

• Vozi: Fabia 1.9 SDI,2002 godiste

Na mreži bugarin

« Odgovor #3 poslato: 25. Avg, 2013. 15:22 »
ako uzimas aftermarket trebace ti takozvana blenda koja ce sakriti rupu koja ostaje.

a sto se tice proizvodjaca uredjaja, koliko ljudi toliko i misljenja i ukusa.

u moj auto osim fabricke muzike, moze da se ugradi samo alpine. superioran zvuk u odnosu na pioneer, sony itd, a o kenwoodima i slicno da ne pricamo. licno iskustvo, ne misljenje dilera auto-muzike ili servisera iste.

nekad mi je clarion bio izbor broj jedan, ali zadnjih 15-20 godina alpine, i nista drugo.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže dulefontana

« Odgovor #4 poslato: 25. Avg, 2013. 15:23 »
A onaj kabl koji se kaci na fabricki i na drugom kraju ima usb. Kosta oko 3500

Sent from my HTC Desire X

Van mreže dulefontana

« Odgovor #5 poslato: 25. Avg, 2013. 19:23 »
Ako nije tajna gde ti se nalazi taj drugar, odnosno gde mu je radionica? Imam i ja drugara koji se bavi ugradnjom muzike u kola, ali on radi kola uglavnom za strance.

Van mreže Turbo

« Odgovor #6 poslato: 25. Avg, 2013. 19:36 »
Kod Pionira. Servis Wagen Auto.