Autor Tema: Preporuka za delove  (Pročitano 2872 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži mihajloalaspZapočeo temu

Preporuka za delove
« poslato: 26. Avg, 2013. 23:27 »
Potrebna mi je preporuka za sledeće delove, obzirom da sve do sada što sam kupio, kao original češko, itd nije valjalo uopšte. U pitanju su pumpa za vodu sa nosačem motora, lanac i lančanici, prednje pločice i zadnje pakne. Kada je rađena generalna, stavljeni su Vika lanac i pumpa za vodu i sada posle malo više od 10.000 km lanac se načisto razvukao (od skoro se baš čuje) a nosač motora ima ogroman luft pa motor trza pri dodavanju i oduzimanju gasa. Pločice i pakne nikad nisu menjane od kako je auto kod mene, sada su već pri kraju. Treba mi preporuka za nešto što će malo da potraje, da mogu kao čovek da se vozim i da ne mislim  :)
  • Vozi: Octavia mk1, Superb mk2, Favorit 3X

Van mreže dulefontana

Odg: Preporuka za delove
« Odgovor #1 poslato: 26. Avg, 2013. 23:36 »
Kod mene je Vikina pumpa i uopste nema nikakav luft, cak je taj nosac i jedini tvrdji od ostalih, dok je kod caleta ugradjena ista i upravo ima taj luft koji ti pominjes, mada sam ja reko da to vise deluje kao mrtav nosac a ne luft. Plocice sam uvek stavljao Ferodo (na starom) dok pozadi nikada nisam menjao. Za lanac kako sam cuo, svima prozvrci posle nekog kratkog vremena. Mislim da je gotovo nemoguce naci original delove, eventualno bas da se kopa po raznim radnjama, ali sada se sve svodi na to kupi i stavi pa ako se radnik u toj smeni potrudio da ga napravi kako treba, trajace ti.
Kod mene je i Vikina sajla kvacila, i evo vec dve godine nikakvih problema sa njom nemam, i dalje klizi kao i prvog dana, dok sam caletu za 2 godine vec dva puta menjao.

Van mreže olajkris

« Odgovor #2 poslato: 27. Avg, 2013. 02:27 »
Sto se pumpe tice ne valja ni prespanovati kais hoce od toga isto da smanji vek trajanja. Sto se tice delova necu da reklamiram javno ali poslacu ti pp..

Van mreže omlest

« Odgovor #3 poslato: 05. Sep, 2013. 22:42 »
prosle sam godine, stavio polovnu originalnu pumpu, zasad je dobra a sa njom ujedno i novi nosac koji je zasad takodje u redu.
Sto se tice delova, moja preporuka su originalni polovni a za gde ih nabaviti, javi se na pp ako ti treba info da nebih sad ovde reklamirao.

Van mreže FavoRAT

« Odgovor #4 poslato: 10. Sep, 2013. 08:23 »
ja sam ima 4 godine kupio novi original lanac u ovlastenom servisu,al ga jos nisam ugradio,uskoro cu ga promjenit pa cemo vidit koliko ce trajat
  • Vozi: '98 Felicia LX 1.6

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #5 poslato: 10. Sep, 2013. 13:13 »
prosle sam godine, stavio polovnu originalnu pumpu, zasad je dobra a sa njom ujedno i novi nosac koji je zasad takodje u redu.
Sto se tice delova, moja preporuka su originalni polovni a za gde ih nabaviti, javi se na pp ako ti treba info da nebih sad ovde reklamirao.

da li bi zeleo sa svima da podelis informaciju gde si kupio novu i originalnu pumpu za vodu i po kojoj ceni ?
 smatram da to nije reklamiranje, jer svaka takva informacija je danas zlata vredna

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže omlest

« Odgovor #6 poslato: 09. Maj, 2014. 01:33 »
nisam rekao novu vec polovnu a novi je nosac ...