Autor Tema: Brava gepeka Fabia mk1  (Pročitano 1684 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže marko nisZapočeo temu

Brava gepeka Fabia mk1
« poslato: 28. Mar, 2017. 10:40 »
Pozdrav kolege,

Vec mi se desavalo da ne mogu da otvorim gepek ali sam to resio tako sto je majstor podesio bravu i sve je radilo lepo do juce.
Ne mogu sada nikako da otvorim gepek. Samo podje i zablokira. Ne mogu tu gde sam ni da posetim majstora u blizini . Postoji li neki nacin da sam to sredim, tj otvorim gepek i podesim bravu?
Ako neko zna bas bi mi znacilo , jer auto bez gepeka je bicikla  :D
  • Vozi: Skoda fabia vrs mk1

Na mreži mtesic

Odg: Brava gepeka Fabia mk1
« Odgovor #1 poslato: 28. Mar, 2017. 14:09 »
Da li otvaraš gepek sajlom iz kabine? U mom slučaju, podizači gepeka nisu bili dovoljno jaki da izdignu poklopac kada sajla otkači bravu, pa sam problem lako rešio problem zamenom podizača (onaj gasni amortizer) i od tada perfektno radi. Ako nije to slučaj - ne znam :-)
  • Vozi: Fabijica MK1 1,2 htp :-)

Van mreže marko nisZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 28. Mar, 2017. 23:37 »
Da li otvaraš gepek sajlom iz kabine? U mom slučaju, podizači gepeka nisu bili dovoljno jaki da izdignu poklopac kada sajla otkači bravu, pa sam problem lako rešio problem zamenom podizača (onaj gasni amortizer) i od tada perfektno radi. Ako nije to slučaj - ne znam :-)
Da pritiskom na bravu , ali tu se zakoci i stane. Moji podizaci su bas slabi tako da su i oni problem ali mislim da ipak negde blokira u bravi . Majstor mi je podesavao bravu i radila je dobro neko vreme , sada opet ne . Hvala na odgovoru
  • Vozi: Skoda fabia vrs mk1

Van mreže MoonZe

« Odgovor #3 poslato: 04. Apr, 2017. 21:02 »
Isto je i kod mene bilo, promenio oba amortizera na gepeku, sad otvara samo tako.

Sent from my 5022D  

• Vozi: Fabia 1.4 mpi, 2003.