0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Motor koji se ugrađuje u superba 2.0tsi je novi Audi motor, kodne oznake EA888, ugrađuje se u Audi TT pored ovog superba, ima lanac umesto zupčastog i za njega ni Rašić ni mnogi drugi u Srbiji nemaju adekvatan plinski uređaj. - Motoru fali VVT koji imaju neki Audi motori 2.0T i koji takodje smanjuje potrosnju
Ja sam novi vlasnik Miloševog 2.0TSI -ja.
Daj malo detalja o autu, godište, oprema i posebno koliko si ga platio, ili je bila zamena i doplata
Ovo što filip savetuje je najbolje kada otvoriš svoju "garažu" u Superb forumu pa da nam lepo predstaviš svoju makinu a kad uhvatiš vremena i dodatne utiske! Poz!
Evo novosti po pitanju plina za 2.0tsi. Landirenzo je na najnovijoj listi (datirana 26.09.2013) stavio moj motor CCZA. U nemackoj je ugradnja 1200 eur i izlistani su i oktavija (vrs) i superb. Nisam zvao nikoga lokalno da proverim da li je to zaista istina ali ako jeste bice zanimljiva alternative. Trebalo bi da se koristi omegas direct lpg system koji koristi med 17.5 injektore. Provericu jos jednom sve pa javljam. Ako je cena priblizna ovoj iz nemacke ugradnja nije bas tako brzo isplativa...