Autor Tema: Superb 2.0tsi - može li plin?  (Pročitano 14861 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje cacak

Odg: Superb 2.0tsi - može li plin?
« Odgovor #30 poslato: 24. Mar, 2014. 19:44 »
Korisni linkovi na ovu temu :
http://www.ooyyo.rs/automobili/saveti/otkrivamo-vam-zasto-nije-mudro-ugraditi-gas
http://www.ooyyo.rs/automobili/saveti/ooyyo-rs-otkrivamo-zasto-srbi-vole-plin-tng-2

Sto ljudi sto cudi,ako je plin toliko stetan za motor ne bi ga ugradjivali fabricki i 99% ga ne bi radili po ovlascenim auto servisima jer sto je neko lud da nekome ugradi plin pa da mu posle vrsi popravku glave,siceva ventila,dizni...    Malo je to prepumpano.
Onda HHO
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže Filip

« Odgovor #31 poslato: 24. Mar, 2014. 20:51 »
Pa kada ga ugrađuju fabrički mnogo delova nije isto, već su drugačiji da bi prilagodili radu na plin i podredili motor sagorevanju gasa.
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Na mreži bigor

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 39
« Odgovor #32 poslato: 24. Mar, 2014. 21:47 »
Ne treba prihvatati sve zdravo za gotovo sto neko napise. Mogao bi naci bar desetak internet stranica koje preporucuju ugradnju gasa ali prava odluka je na vama. Ja sam ga ugradio i uopste se ne kajem,a i ne znam nekog ko mi se pozalio da je imao nekakav kvar sa motorom prouzrokovan auto gasom. Osim toga i sam Aleksandar Todorovic napominje da to nije pravilo i da do kvara dolazi zbog odlaska u neovlastene servise za ugradnju, neredovnog servisiranja i loseg auto gasa u Srbiji.
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže nebojsar

« Odgovor #33 poslato: 25. Mar, 2014. 08:04 »
Ne treba prihvatati sve zdravo za gotovo sto neko napise

Upravo tako, mi osim superba imamo I fabiju 1.2 htp ambiente u koju smo krajem prosle godine ugradili sekvent plin. Do sada smo imali jednu gresku check engine jer nije bilo podeseno grejanje dizni a greska se desila kad je zahladnelo, 10 min u servisu i to je bilo to. Od tada smo presli cca 15k km i sve funkcionise besprekorno. Da je cena povoljnija vec bi do sada otplatili ugradnju ali cemo u narednih mesec dva doci do toga obzirom da nam je glavni auto za grad.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Login = pun pristup, 0 reklama

Zdravo! Uloguj se ili Registruj. Novi aktivacioni Email?