Autor Tema: [POPUST 15-20%] MIKRON - Zrenjanin - Alarm servis i zaštite od krađe automobila  (Pročitano 4545 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže frodoZapočeo temu

POPUST za članove škodaforum.RS

15% za sve članove Škoda foruma

MIKRON - ZRENJANIN - ALARM SERVIS, BLOKADE, XENONI, LED, MULTIMEDIJA, PARKING SENZORI

- ugradnja auto alarma
- ugradnja blokada i zaštita od krađe automobila
- ugradnja parking senzora
- ugradnja LED auto rasvete
- ugradnja ksenon svetala
- ugradnja centralne brave
- ugradnja auto ozvučenja i auto multimedije
- popravka elektronike
- chip tuning

Alarm servis Mikron iz Zrenjanina je ovlašćeni distributer i instalater Vodafone Cobra alarmnih sistema za zaštitu od krađe automobila. Vodafone Automotive u sklopu kojeg od 2013. godine posluje čuveni italijanski brend Cobra je danas jedan od najpouzdanijih i najkvalitetnijih proizvođača sistema protiv krađe automobila. Njihovi alarmi iz serije 4600 su preporučeni od strane svih svetskih proizvođača automobila, a model Cobra 4610/4615 je u 2016. godini proglašen za najbolji alarmni uređaj na svetu.

Naša ponuda se bazira upravo na ovim modelima koji omogućuju visok stepen zaštite od krađe, u kombinaciji sa kontaktnim, beskontaktnim i magnetnim imobilajzerima predstavlja nepremostivu prepreku kradljivcima automobila. Uz svaki naš ugrađen sistem zaštite dobijate sertifikat proizvođača o ispravnosti i testiranju sistema koji predstavlja dvogodišnju garanciju, kao i validan dokument u svakom osiguravajućem društvu na osnovu koje možete osigurati kasko svoj automobil uz određene popuste.

Za vlasnike ŠKODA automobila posebno ističemo sporazum između Alarm servisa Mikron i ovlašćenog ŠKODA servisa iz Zrenjanina, da sve Škode koje u garanciji imaju ugrađen naš sistem zaštite imaju urednu garanciju, bez obzira u kom ovlašćenom servisu održavate svoj automobil. Konkretno, vlasnik nove Škode koji održava svoju auto u bilo kom ovlašćenom servisu u Beogradu, Novom Sadu ili nekom drugom gradu, može kod nas ugraditi zaštitu od krađe, bez bojazni da će izgubiti garanciju jer nije ugradio zaštitu u nekom Škoda servisu. Ovlašćeni ŠKODA servisa iz Zrenjanina će svakom ko priloži naš sertifikat koji se dobija prilikom ugradnje zaštite, realizovati garanciju bez ikakvih troškova i bez obaveze da kod njih nastavite dalje održavanje vašeg automobila.

Problem kada je garancija u pitanju, ugradnjom auto alarma u našem servisu, nemaju ni vlasnici Volkswagen, Mercedes i još nekih auto brendova.

Pokrenuli smo saradnju sa firmom Tree Car Service iz Zrenjanina u okviru koje posluje ZRChipTuning. Nudimo uslugu chip tuninga svih automobila po vrlo povoljnim cenama, a od nedavno raspolažemo sa modernim dyno 4x4 uređajem za merenje snage vašeg automobila pre i nakon remapa. Mape koje upisujemo su poznatog nemačkog proizvođača “mcchip-dkr”. Nakon remapa dobija se u koloru odštampan izveštaj sa dyno uređaja gde se tačno vidi snaga automobila i obrtni moment pre, i nakon nakon chip tuninga.

Za sve CENE i sve ostale informacije - pozovite!

"Mikron Alarm Servis", kontakt informacije i telefon:

Za sve informacije možete nam se obratiti telefonom na broj koji se nalazi na reklamnom baneru ispod,
ili nam pišite preko naše Facebook stranice: facebook.com/mikron023
« Poslednja izmena: 30. Apr, 2018. 07:46 skodaforum.RS »
  • Vozi: Audi A4 B8

Van mreže frodoZapočeo temu

U sklopu promocije nove FB stranice Alarm Servisa "Mikron" iz Zrenjanina, u toku leta je odobren poseban popust od 15% na ugradnju svih vrsta elektronskih zaštita od krađe.

https://www.facebook.com/mikron023

« Poslednja izmena: 23. Jul, 2017. 23:32 bugarin »
  • Vozi: Audi A4 B8

Van mreže frodoZapočeo temu

Najava nečeg interesantnog što sam osmislio u toku leta, pogledajte pa učestvujte, prva nagrada je vredna cca 100 evra, nije za potceniti  bravo2 

"Od 01.09.2017. godine za sve one koji prate našu stranicu https://www.facebook.com/mikron023/ organizujemo nagradnu igru po sistemu "lajkuj i podeli" gde ćemo metodom slučajnog odabira dodeliti 10 nagrada onima koji budu učestvovali.
Spremili smo za učesnike interesantne nagrade, od najvrednije, kao što je besplatna ugradnja zaštite od krađe automobila, do majici, kačketa i privezaka sa logotipom naše firme i proizvođača alarmnih sistema Vodafone Cobra Automotive.
Budite uz nas, uskoro ćemo objaviti pravila igre i uslove, pratite, lajkujte i delite naše objave i možda baš neko od vas bude nagrađen :) "

Ovim putem pozivam i članove foruma koji koriste facebook da slobodno označe da im se sviđa stranica i isprate pravila nagradne igre, samo dva klika mišem omogućavaju da se osvoji vredna nagrada i još dosta simpatičnih nagrada koje nisu toliko vredne, ali svakako imaju svoju primenu u svakodnevnom životu.


  • Vozi: Audi A4 B8

Van mreže frodoZapočeo temu

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo da ćemo u narednih mesec dana u standardnu ponudu uvesti satelitsko praćenje i dojavu na mobilni telefon u slučaju pokušaja krađe vašeg vozila.
Do tada primamo rezervacije za termine za ugradnju.
Dobra vest za sve one koji već u svojim vozilima imaju Vodafone Cobra alarmni sistem je da će po vrlo popularnim cenama moći da nadograde svoj zaštitni sistem ovim izuzetno korisnim dodacima.
Sistem može da se nadogradi i na stare tipove analognih alarma, kao što su Excalibur, Scorpion, Eaglemaster, Bear, Spy i ostali.
U svakom trenutku možete preko svog mobilnog telefona ili računara pratiti gde je vaš automobil, da li je parkiran ili se kreće i ako se kreće, kojom brzinom i u kom pravcu, a ako ga neko "napadne" u slučaju obijanja ili krađe, istog trenutka dobijate poziv na mobilni telefon.
Sistem ima "power cut" zaštitu, u slučaju prekida napajanja, preko backup baterije koja mu omogućava da radi još 4 sata, šalje poziv i SMS sa trenutnim koordinatama vlasniku vozila.
Po potrebi se može uključiti i isključiti opcija za "Geo-fence" u kojoj definišete koliku toleranciju u metrima dozvoljavate da se auto pomeri sa mesta na kom ste ga ostavili.
To praktično znači, da ako automobil podigne pauk ili šlep služba, čim izađe iz predefinisane zone, momentalno dobijate SMS sa koordinatama i poziv na mobilni telefon.
Pošto koristi kombinovano GPS i GSM mrežu za komunikaciju, radi i u tunelima, podzemnim garažama i na ostalim mestima gde klasičan GPS prijemnik nema komunikaciju.
Sistem radi i u zemlji, a i u inostranstvu i ne zahteva neko posebno održavanje osim dopune kredita na prepaid broj da bi se sim kartica u uređaju održavala u funkciji.
Sistem GPS praćenja i GSM dojave se nabavlja kao delimično gotov proizvod, sa tim da smo mu mi odradili neke izmene u načinu rada dodavanjem određene elektronike koja personalizuje njegov način rada tako da se može smatrati da je naše izrade i kao takvog ga je nemoguće kupiti u prodavnicama, na oglasima, internet sajtovima za online prodaju i slično.
Svaki vlasnik vozila uz sistem dobija doživotnu licencu za softver kojim besplatno prati svoj automobil.
Sistem osvežavanja lokacije automobila je automatski na svakih 15 sekundi.
Testni primerak sistema je već u funkciji, evo primera kako to izgleda na ekranu mobilnog telefona :)

  • Vozi: Audi A4 B8

Van mreže frodoZapočeo temu

Ulaganje u kvalitetan sistem zaštite od krađe automobila nije „bačen“ novac.
Osim što će sačuvati vaš automobil od krađe, u slučaju da odlučite da prodate vaš automobil, besplatno ćemo izvršiti demontažu sistema zaštite i prebaciti ga u vaš nov automobil.
Niste u obavezi da uz auto „poklonite“ i sistem zaštite koji ste u njega ugradili.
Svi oni koji se opredele za jedan od jačih paketa zaštite koji uključuje alarm, imobilajzer, satelitsko praćenje i dojavu na mobilni telefon, dobiće na poklon ugrađen senzor nivoa vozila koji reaguje na pokušaje podizanja automobila i krađe točkova.
U slučaju da neko pokuša da ukrade točkove, čim počne da podiže automobil, aktiviraće se alarm i pozvati vlasnika na mobilni telefon.
  • Vozi: Audi A4 B8

Van mreže djordje48

Predlazem pokretanje teme ili u ovoj temi da se pise slicno kao Stalker samo za sisteme zastite :bravo:

Van mreže frodoZapočeo temu

Predlazem pokretanje teme ili u ovoj temi da se pise slicno kao Stalker samo za sisteme zastite :bravo:

Tema postoji, http://forum.skodaforum.rs/briga-odrzavanje-oprema/zeder-igla-alarm-ili-sta-diskusija/150/
Čak sam i ja pisao tamo ponešto, ali izgleda ljudima nisu interesantni sistemi zaštite jer tema ne živi, a ja da pišem sam sebi, ispalo bi kao samoreklama što je totalno glupo.
Ova tema služi da povremeno predstavim novitete iz svoje branše, a na sva pitanja sam raspoložen da odgovaram u adekvatnoj temi, samo molim članove da me pomenu sa @frodo da dobijem obaveštenje jer sam u stalnom poslu i ne stižem da pratim svakodnevno teme nego ono... kada se setim.
Ovako kada mi stigne obaveštenje da sam pomenut ili citiran, odmah otvorim pa pročitam i mogu da odgovorim.
  • Vozi: Audi A4 B8Pretraga foruma [Google]