Autor Tema: Xenon range podešavanje putem dijagnostike vcds??  (Pročitano 1783 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Chaki87Započeo temu

Xenon range podešavanje putem dijagnostike vcds??
« poslato: 15. Apr, 2017. 22:41 »
Molim vas,burazer i ja pokušavamo da namjestimo xenone (oborena svetla) na nešto nizu poziciju, posto nam dolazeći saobracaj ablenduje (blica)...naime pokušavamo da to korigujemo pomoću foxwell dijagnostike,ali nam ne uspeva...
Uspemo da sprovedemo obaranje prilikom "aktivnog testa" ali taj test ne upisuje u kontrolni modul auta...
Da li neko ima iskustva da nam pomogne??
Pozdrav od Saše i Vlade (Škoda Oktavija VRS)

Sent from my iPhone  
  • Vozi: Oktavija Scout 2.0 TDI 2007 i Oktavija VRS 2.0 TFSI 2006

Van mreže mirkuk38

Odg: Xenon range podešavanje putem dijagnostike vcds??
« Odgovor #1 poslato: 15. Apr, 2017. 23:28 »
Ja moja svetla hoću da podignem, jer mi udaraju ispred branika maltene... očekujem razrešenje problema ovde navedeno, čitko i pitko :)

Na mreži AcoSk

« Odgovor #2 poslato: 16. Apr, 2017. 01:10 »
Mora mehanicki na faru da se podesi tj. zada "izpravna" visina. Naravno posle toga auto tj. sistem za autonivelaciju radi svoj posao kao i do tada.

« Odgovor #3 poslato: 23. Apr, 2017. 18:29 »
Mora mehanicki na faru da se podesi tj. zada "izpravna" visina. Naravno posle toga auto tj. sistem za autonivelaciju radi svoj posao kao i do tada.

Aco,Ali to fizicko podesavanje je po horizontali...vertikalno podešavanje (podizanje-obaranje),mislim da može samo softverski??

Sent from my iPhone  

Na mreži AcoSk

« Odgovor #4 poslato: 23. Apr, 2017. 21:54 »
Ne, imaju dva srafcica, jedan podesava visinu, a drugi levo-desno. Pogledaj sliku, igrom slucaja, slikah far, evo ga na stolu :)

« Odgovor #5 poslato: 24. Apr, 2017. 08:18 »
Ne, imaju dva srafcica, jedan podesava visinu, a drugi levo-desno. Pogledaj sliku, igrom slucaja, slikah far, evo ga na stolu :)

Hahahah...hvala Aco...ne može konkretnije od ovoga :)

Sent from my iPhone