Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA Octavia
»
OCTAVIA 2004-2013
»
EPC lampica
Dole
Autor
Tema: EPC lampica (Pročitano 24057 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Dusand86
Active
L&K ugled:
0
EPC lampica
«
poslato:
16. Apr, 2017. 23:00 »
Pre svega pozdrav svima. Pretrazio sam forum i nisam uspeo pronaci resenje za moj problem kao ni temu. Nadam se da nisam preskocio a ako jesam neka admin prebaci temu ili kako vec,jer sam novom na forumu i nikada do sada nisam koristio bilo koji forum. Posedujem octaviju 2 2009 fl 1.6 mpi sa ugradjenim tng uredjajem. U voznji mi se upalila EPC lampica i gubi snagu prilikom dodavanja gasa i zastuca u trenutku,tada je vozen na benzin. Do sada nisam imao nikalvih problema a kod mene je presao vec 500km sto na benzin sto na plin,smatram da bi se nesto pojavilo do sada ,kao problem ako ga ima. Ne znam da li je bitno ali se desilo neposredno po dolivanju goriva prilikom odlaska sa pumpe da upali lampicu. Parkirao,ugasio i ponovo upalio ,ugasila se. Nakon toga na drugoj natocio plin i ponovo upalio lampicu ,zastucao i gubio snagu. Gas u patos a ubrzava kao nesto od 300 kubika a ne kao do sada. Da li se nekome desio slican problem? Samo da dodam da do sada sam prezadovoljan octavijom i smatram da je ovo neka sitnica,jer ne bih da mi ovo pokvari misljene na samom pocetku. Unapred hvala.
Vozi: Skoda octavia 1.6 MPI 2009
Karlheinz
Administrator
L&K ugled:
104
Odg: EPC lampica
«
Odgovor #1 poslato:
20. Apr, 2017. 23:30 »
Da li si možda bio na dijagnostici?
Vozi: Yeti
Buca Skoda Mladenovac
Laurin&Klement
L&K ugled:
33
«
Odgovor #2 poslato:
20. Apr, 2017. 23:34 »
Moze da bude do 100 i jedne stvari . Pre svega dobra dijagnostika pa da se pocne od toga . Ovako je samo gadjanje u prazno . Sad ako krene da se pise da nije ovo da nije ono samo krece napad panike
. Pre svega dijadnostika kao kolega iznad rece . Pozdrav
Vozi: Octavia vRS mk1
Dusand86
Active
L&K ugled:
0
«
Odgovor #3 poslato:
21. Apr, 2017. 07:41 »
Juce bio u skodinom servicu u Cacku. Ocitao decko klapna gasa,gledao stopove pozadi i kaze da moze da bude klapna ili struja ,ako je majstor oko ugradnje plina nesto zeznuo. Pobrisao greske i kaze da zakazem pa da probaju sa novom. Ne znam sta na sve to da kazem. Auto je inace presao 30000 nesto ne vezujem takav problem za tu km. Da li je neko imao slicno iskustvo i znate li cene te klapne? Hvala
AcoSk
Laurin&Klement
L&K ugled:
37
«
Odgovor #4 poslato:
21. Apr, 2017. 20:26 »
Imao sam ja problem sa klapnom na istom motoru..
Kao tebi upalio lampicu EPC, na leru nesto jedva radio, a isao kao da ima 10ks. Ugasim auto, upalim, sve normalno. Onda je pocelo sve cesce da se desava, dok na kraju nije pocelo da sija stalno.
Kada smo definitivno ustanovili da je klapna crkla, sve sam zive zvao, nisam mogao da nadjem polovnu.
Nova kosta, bolje da ti ne kazem, bas nerealno...
Na kraju sam nasao vrhunskog elektronicara i on je uspeo da popravi ovu moju, i pored toga sto su me svi, ali svi ubedjivali da to ne moze da se popravi isl...
-nebojsa-
Laurin&Klement
L&K ugled:
63
«
Odgovor #5 poslato:
21. Apr, 2017. 20:52 »
@AcoSK: popravljao Autodijagnostik(Miki), Brkic, neko drugi...? Da pomognemo coveku koga da zove za pomoc.
Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.
Dusand86
Active
L&K ugled:
0
«
Odgovor #6 poslato:
21. Apr, 2017. 21:09 »
Hvala puno konacno neki pomak ,mozes li reci kako se zove covek koji te resio muka?Bas kao sto kazes vucara se kao da mu je 10ks. Pusti u privatnu poruku ako pravila foruma ne dozvoljavaju. Hvala
AcoSk
Laurin&Klement
L&K ugled:
37
«
Odgovor #7 poslato:
21. Apr, 2017. 21:25 »
Nebojsa, nije niko od tih..
Djani iz Cacka, ne bavi se covek primarno time, ali nema sta nije resio i ne moze da resi
Dusane, poslacu ti pp
-nebojsa-
Laurin&Klement
L&K ugled:
63
«
Odgovor #8 poslato:
21. Apr, 2017. 21:26 »
Djani iz Ecomex-a
nisam se njega setio, odlican majstor...
Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.
AcoSk
Laurin&Klement
L&K ugled:
37
«
Odgovor #9 poslato:
21. Apr, 2017. 21:28 »
Da, nisam mogao u trenutku da se setim gde radi
Dusand86
Active
L&K ugled:
0
«
Odgovor #10 poslato:
21. Apr, 2017. 21:36 »
Ljudi hvala vam puno . Znaci mi bar da znam koga da jurim. Ovako sve u krug.
Dusand86
Active
L&K ugled:
0
«
Odgovor #11 poslato:
08. Maj, 2017. 15:46 »
Ljudi ja sacekao malo sa odgovorom. Posle dijagnostike u ovlascenom skoda servisu sve je ok. Presao sam vise od 2k i sve radi kao sat. Bice da je majstor oko plina cackao klapnu pa se pravio lud. Kako god sada je sve super. Hvala na savetima drustvo.
Gore