Autor Tema: nasao sam felge na oglasu  (Pročitano 1597 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže LemilicaZapočeo temu

• Style
  • Ugled: 4
nasao sam felge na oglasu
« poslato: 13. Apr, 2017. 07:32 »
nasao sam felge na oglasu  kupujem prodajem, korisnik se zove Danijel iz Stara Pazova! Prodaje puno setova guma i felga pa me interesira dali netko zna toga prodavaca tj. Dali ima kakav mail jer na poruke preko oglasa ne odgovara! Evo link oglasa

http://www.kupujemprodajem.com/alu-felne-18-skoda-octavia-rs-5x112-44746810-oglas.htm?desktop_requested=1
« Poslednja izmena: 20. Apr, 2017. 22:19 Karlheinz »

Van mreže aleksandarzlatic

• Laurin&Klement
  • Ugled: 27
Odg: nasao sam felge na oglasu
« Odgovor #1 poslato: 13. Apr, 2017. 08:52 »

Ja bih po slikama i ostalim oglasima prodavca rekao da je u pitanju vulkanizerska radionica ili neki servis...
Ne vidim razloga da sumnjas...

A opet ne vidim razloga da ga direktno na telefon ne pozoves jer ako je servis sigurno dobija mnogo poruka sa pitanjima koja mu samo trose vreme a konkretnih kupaca tu nema.
Ako ti se felne svidjaju, meni licno su prelepe, onda zovni coveka i pitaj sta te interesuje, trazi da sti slika unutrasnjost felne i oznake na njoj jer po oznakama vidis da li je originalna, moze se na netu sve proveriti...
« Poslednja izmena: 20. Apr, 2017. 22:19 Karlheinz »
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Na mreži Markkoni

• Laurin&Klement
  • Ugled: 34
« Odgovor #2 poslato: 13. Apr, 2017. 09:24 »
Preporuka za njega, osim sto cesto ima malo jace cene.
Imas i ove, sa malo boljim gumama, a moze i cena malo da se spusti za razliku od Danijela.

https://www.polovniautomobili.com/felne-ratkapne/9880581/aluminijumske-felne-skoda-rs-octavia-18-5-x-112

• Style
« Odgovor #3 poslato: 13. Apr, 2017. 09:57 »
Neka netko prebaci onda u novu temu ako se moze! Ma ja bi ih vec uzeo da mi je blize! Ali idem za mjesec dana u Gucu pa mi je on u prolazu te bi mu ponudio svoje celicne ili alu felge uz doplatu da ne vozim preko granice jos jedan set felgi a i cijeli prtljaznik zauzmu! A nisam ga zvao jer jos neznam tocan datum kad putujem pa ih proda do tada!

Van mreže slobodanalex

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
« Odgovor #4 poslato: 13. Apr, 2017. 15:21 »
Ovaj iz Subotice je baš korektan, kako napiše u oglasu tako je, ja sam pre 3 godine uzeo kevi felne sa gumama za VW Polo.
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

• Style
« Odgovor #5 poslato: 14. Apr, 2017. 12:48 »
Preporuka za njega, osim sto cesto ima malo jace cene.
Imas i ove, sa malo boljim gumama, a moze i cena malo da se spusti za razliku od Danijela.

https://www.polovniautomobili.com/felne-ratkapne/9880581/aluminijumske-felne-skoda-rs-octavia-18-5-x-112

Gume su bolje ali na fotografiji se vidi da su na dvije felge osteceni rubovi a napisao odlicno stanje! Dok su ove kod Danijela na fotografiji u odlicnom stanju kako je i napisao!

Van mreže Peja

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
« Odgovor #6 poslato: 21. Maj, 2017. 22:37 »
7J 17" ET54, ima li neđe?
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže Filip

• Laurin&Klement
  • Ugled: 51
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže Peja

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
« Odgovor #8 poslato: 22. Maj, 2017. 09:46 »
E... hvala ali odustao.

Ne idu 17" bez spustanja automobila. Posle spustanja automobila moram na re-atest vozila (~450E)  hearcut van pameti ali je to tako ovde. Ako vec idem na reatest, onda mogu i bilo koje 17" felne sa bilo kojim ET.

Felne ~300E, gume ~300e, opruge i montaza ~180e, reatest 450... suma sumarum da se ne isplati ni malo moj cef  :'(
Trpecu ovo stanje jos 3-4-5 godina.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže zare

• Laurin&Klement
  • Ugled: 18
« Odgovor #9 poslato: 22. Maj, 2017. 10:06 »
Posle spustanja automobila moram na re-atest vozila (~450E)  hearcut van pameti ali je to tako ovde.
Nije van pameti nego se postuje zakon. Svuda je tako samo se to negde (kao kod nas) zaobilazi u sirokom luku. Jedino sto ljudi nikako da shvate da ne mogu da rade sa automobilom sta im padne na pamet ;).

Van mreže zare

• Laurin&Klement
  • Ugled: 18
« Odgovor #10 poslato: 22. Maj, 2017. 15:44 »
E navalite jos ima mesta da mi izlupate minuse na prethodni post. Verovanto sam nesto slagao pa sam zasluzio ili sam doveo nekoga u zabludu. Ili ce biti da neki nikako ne mogu da se pomire sa tim da zakon mora da se postuje  =)) =)).

Van mreže nidza

• Laurin&Klement
  • Ugled: 31
« Odgovor #11 poslato: 22. Maj, 2017. 16:12 »
U uređenim zemljama se ne prepušta vlasniku da sam odluči šta je tehnički ispravna modifikacija na automobilu. Većina nas tehnički pismenih će da uradi pozitivne modifikacije, poboljša automobil, učini ga stabilnijim, bezbednijim, ali pokušajte da zamislite koliko postoji ljudi koji veze nemaju sa tehnikom (ili imaju ali ih baš briga za bezbednost, već samo da je jeftino), te seku opruge da bi spuštali kola, pale ih brenerom i slično, video svojim očima takve stvari. Takav auto postaje opasan za saobraćaj.

Ja sam za modifikacije, ali uz stručan atest, ne ovo otimanje pare tipa AMSS bez ozbiljnih stručnjaka i inžinjera u pozadini, koji bi radili na rešavanju problema. Ako bi ikako moglo da se napravi nešto smisleno, ali ne sa ciljem uzimanja para, nego svima da pomogne. Cifre bi takođe morale biti prilagođene našoj platežnoj moći.

Neizlečivi utopista...
  • Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Van mreže mirkuk38

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
« Odgovor #12 poslato: 22. Maj, 2017. 16:20 »
Evo, ja izjavljujem javno da se slažem sa Žaretom. Posle svake modifikacije, pogotovo mehaničke, trebao bi neko stručan pogledati i proceniti da li je to OK ili nije. Ali 450€ mi je malo puno, čak i za Austrijske uslove. Ajde da je sada menjao nešto ozbiljno, ali da li je ET ovaj ili onaj, 10mm šira guma u odnosu na fabriku i tako neke "sitnice" koje mi stručnjaci gledamo kao da ništa ne znače, neko ko zna znanje odmah će proceniti da li je to "u toleranciji" ili nije i koje rizike nosi sa sobom.

Ja sam lično promenio opruge, širinu i ET felni, kao i širinu guma, pa posle štelovao geometriju trapa kod dobrog majstora koji je zaljubljen u svoj posao i na kraju mi napravio bolid od auta koji je užitak voziti. Žalim samo što se jako retko vozim sam, tako da taj užitak uglavnom izostaje :P.

No svakakko bih voleo da neko stručan to pregleda i kaže svoj sud  ;)

Van mreže batke

• Laurin&Klement
  • Ugled: 23
« Odgovor #13 poslato: 22. Maj, 2017. 17:06 »
Zato sam ja uvek za fabričku specifikaciju. Kod mene su i felne i gume u fabrickim standardima. Što se tiče opruga one su od renomiranog proizvođača sa specifikacijom za model automobila koji vozim. Pri tom je zamena odrađena u ovlašćenom servisu. I onda nema glavobolje.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

• Laurin&Klement
  • Ugled: 32
« Odgovor #14 poslato: 22. Maj, 2017. 17:16 »
90% automobila u Srbiji koji se modifikuju na svoju ruku ne mogu da prodju tehnicki bez veze ni da su fabricki skroz . To onda bode oci i onda se pisu ovakve stvari . Slazem se da postoji kontrola modifikovanih automobila na tehnickom , ali nek udje u cenu registracije sa kojom nas i onako razvaljuju . A da naplacuju dodatno pregled itd , nek se nose bas , hmmm da ne kazem gde :)
  • Vozi: Octavia vRS mk1