0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Uopste ne sumnjam u podatke koje je BrRista napisao, jedino sto BC na O2 hoće da pokaže manje nego sto je realna (stvarna) potrošnja. Rezervoar SCOUT O2 i 4x4 modela je 60L, 5 više nego što je standardni.
Scout nema stalni pogon na sve tockove;trebalo bi da ima haldex i ne verujem da zbog toga vise trosi.Letnja 17" felna je verovatno teza od 16" ako je alu. Malo je do toga, a drugo je sto na Scout fabricki ide 225/50R17 koja je jedno 2.5mm veceg precnika od 205/55R16 koja je navedena kao zimska.Zimska laksa i manjeg precnika; sat laze par % (ili prema kalkulatoru oko 4%), verovatno i to utice na prikaz potrosnje?Scout je jos povrh toga tezi od neke obicne 2.0TDI sa prednjim pogonom bar 250 kg.
Pedja jesi li siguran u taj podatak od 60litara?!To je možda sa tim "oduskom"??Sent from my iPhone
Danas sam slikao potrosnju. Voznja dva puta Uzice- Bar i ostalo gradska voznja uglavnom...
Pedja jesi li siguran u taj podatak od 60litara?!
Meni kad upali rezervu(Za koju pretpostavljam da je oko 10% posto)
U mene sumnjaš? Rezerva je 9 L i kada ostane ~9L u rezervoaru pali se lampica za gorivo. Ovo važi za sve O2.
Inače od sipanja punog rezervoara u Zvorniku pa do St.Pazove se prešlo 127km,a domet je još "svega" 680km...Molim BrRistu a i ostale da se "oglase" .Sent from my iPhone