Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
Razno
»
Off Topic
»
Suvremeni cigani mafija na Beogradskim cestama!
Dole
Autor
Tema: Suvremeni cigani mafija na Beogradskim cestama! (Pročitano 1569 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Lemilica
Style
Like ukupno: 0
L&K ugled:
4
Suvremeni cigani mafija na Beogradskim cestama!
«
poslato:
04. Maj, 2017. 19:13 »
Danas na povratku prema Hrvatskoj sam naletio na njih u Beogradu! prije uključivanja na autocestu prema Bajakovu! Zaustavili su nas na način sva četri žmigavca i blendanja! Auto im je bio A6 2010g. Model crni sa švabskim registracijama! A spika da su ostali bez para i karticom su nekakvom precvikanom mahali te je lik skinuo prstenje sa ruke i narukvicu te mi to gurao u ruku samo da im damo za tank goriva do Njemačke! Jedno 10min. Dobrih su nas zadržali na zaustavnoj traci.
Prvo su pitali dali pričamo Njemački pa smo došli na Engleski te smo na kraju pričali po Srpskom! Ubrzo sam skužio da je prevara premda im je žena povjerovala i ostavio sam im sve dinare koje sam imao premda su oni tražili kune ili eure te sam im vratio to njihovo kao zlato! Čak su nam vizitku davali da su oni nekakvi direktori i kad se vrate da će nam na račun uplatiti bogastvo! Strava, to da nisam doživio nebi vjerovao na koji način pokušavaju izvuči lovu! Na izlasku sa autoceste prije Srpske granice je bila policija te sam stao samo da dokažem ženi da su jako dobri prevaranti! Naravno policija zna za to i da rade sa više vozila u grupama te su iz Rumunjske! Dao sam im podatke o vozilu i to je to! Uhodana ekipa! Pa eto ako netko još naleti na njih da zna o čemu se radi premda ja mislim da pokušavaju zaustaviti samo vozila stranih registracija!
mlax
Laurin&Klement
Like ukupno: 2
L&K ugled:
11
Odg: Suvremeni cigani mafija na Beogradskim cestama!
«
Odgovor #1 poslato:
04. Maj, 2017. 19:29 »
Mene je tip tako zaustavio kod kvantaske pijace iako imam beogradske tablice. Cim sam prisao i video da mase prstenjem samo sam produzio. Ne mogu da verujem da jos neko moze da nasedne na tu foru, trebalo bi dosada da svi znaju za to.
Vozi: Superb 2.0tdi 2020
bugarin
Global Moderator
Like ukupno: 61
L&K ugled:
103
«
Odgovor #2 poslato:
04. Maj, 2017. 19:34 »
Ordiniraju u srbiji, madjarskoj, austriji....... Skoro su ih na netu izofirali zestoko: slike, video snimci, registracije vozila........
Ali dzaba, dosta ljudi ne zna i nasedne na foru
Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD
Lemilica
Style
L&K ugled:
4
«
Odgovor #3 poslato:
04. Maj, 2017. 19:57 »
Kod nas nisam još čuo za takvu prevaru! A ostavio sam im oko 1500din.zadnjih! Samo da ih se riješim, tako da sam izgubio samo vrijeme!
voyager
Laurin&Klement
Like ukupno: 1
L&K ugled:
10
«
Odgovor #4 poslato:
04. Maj, 2017. 20:00 »
Ne znam što si se uopšte stao?
Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M
slobodanalex
Laurin&Klement
Like ukupno: 40
L&K ugled:
38
«
Odgovor #5 poslato:
04. Maj, 2017. 20:00 »
Drugi put nemoj obraćati pažnju na njih, samo gas što dalje od njih...
Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue
Lemilica
Style
L&K ugled:
4
«
Odgovor #6 poslato:
04. Maj, 2017. 20:08 »
Sad znam
a stao sam iz razloga šta sam vidio da nas pokušava zaustaviti a imao je Njemačke tablice i prvi pomisao je bio da se izgubio! Več sam ih na moru dva puta spašavao, pa ljudski pokušavaš pomoć!
slobodanalex
Laurin&Klement
Like ukupno: 40
L&K ugled:
38
«
Odgovor #7 poslato:
04. Maj, 2017. 20:26 »
Nama su u centru Budimpešte oko 2 ujutru bacili ježeve za bušenje guma i odjednom su se stvorili njih troje, kao pokušavaju pomoći i samo operišu oko stvari, ne možeš ih oterati, a da izvadiš rezervni točak moraš sve stvari izvaditi iz gepeka što oni jedva čekaju...
Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue
observer
Laurin&Klement
Like ukupno: 271
L&K ugled:
16
«
Odgovor #8 poslato:
04. Maj, 2017. 23:27 »
Imao sam slican dozivljaj u Grckoj na obilaznici kod Soluna, pre tacno 10 godina.
Steta je sto se na taj nacin stvara nepoverenje ("covek je coveku vuk" filozofija) i to je po meni najteza posledica ovakvih banditizama. Zato bih ih najstrozije kaznjavao ali znamo da zivimo u drzavi (tacnije: drustvenoj zajednici, ovo nije drzava) bez reda i zakona. A ocigledno ni okolo nije nista bolje. Osim Slovenije gde svake godine predjem par hiljada km i gde zaista vlada savrseni red.
Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017
nidza
Laurin&Klement
Like ukupno: 54
L&K ugled:
31
«
Odgovor #9 poslato:
05. Maj, 2017. 07:09 »
Interpol to mora da rešava na celoj toj mreži puteva, nije u pitanju samo Srbija. Možda se naši manje interesuju jer su stranci koji pljačkaju druge strance, ali trebalo bi da ih ćorkiraju.
Buše gume, kradu stvari, čuvajte se ljudi.
Sent from my SM-N9005
Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021
munja23
Laurin&Klement
Like ukupno: 98
L&K ugled:
16
«
Odgovor #10 poslato:
05. Maj, 2017. 08:54 »
Imao sam slično iskustvo na auto putu Beč-Budimpešta, negde oko Tatabanye. Bilo je veče, išao sam Citigo-om srednjom trakom 130 km/h. Prolazim pored uključenja na auto put i u trenutku mog prolaska se uključuje Audi A6 karavan (2003 godište od prilike). Vidim kako me sustiže, malo amblenduje i kreće da se vozi u levoj traci, istom brzinom kao ja. Pogledam kroz prozor (koji je dosta zatamnjen na Citigo-u), vidim da nešto maše. Samo sam prebacio u četvrtu, stisnuo pun gas i nastavio srednjom trakom. Tip me je obišao i odmah se isključio na prvom izlazu koji je bio jako blizu. Šta mu je bila namera, ne znam, ali je interesantno da se uključio, pa isključio sa auto puta. Verovatno na tom delu ne postoje radari za očitavanje vinjete, pa koga uhvati tu - uhvati, ako ne, vraća se i opet pravi krug. Očigledno ima toga dosta tamo, ali nisam znao da su "biznis" razvili i kod nas...
Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3
voyager
Laurin&Klement
Like ukupno: 1
L&K ugled:
10
«
Odgovor #11 poslato:
05. Maj, 2017. 09:25 »
Tako bih i ja odreagovao. Nemam nameru da stajem nekom ko mi ablenduje po putu a da sa njim pre toga nisam imao neku interakciju u saobraćaju.
Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M
Neba
Laurin&Klement
Like ukupno: 10
L&K ugled:
30
«
Odgovor #12 poslato:
05. Maj, 2017. 15:22 »
подсећање:
http://forum.skodaforum.rs/putovanja-opisi-saveti/razbojnici-na-putu!/msg52144/#msg52144
Vozi: Fabia 1.9 SDI
neske
Style
Like ukupno: 7
L&K ugled:
3
«
Odgovor #13 poslato:
07. Maj, 2017. 09:18 »
Pre jedno mesec dana na Mirijevu u blizini pijace slična stvar se desila mojim roditeljima penzionerima. U toku šetnje ih startuju dvojica cigana iz auta, austrijske table. Nudili im neke šerpe na poklon, tobože sa neke prezentacije. Obrađivali ih skoro 20 minuta jer su bili napadni i nisu mogli da ih se reše. Na kraju je cale popizdio i nekako su odustali. Kasnije su videli da su jos neke starije ljude startovali. Kakva im je dalja prica kad pristaneš da uzmeš taj poklon na sreću ne znam ;-)
Sent from my SM-G930F
Vozi: Golf MK6 2012 1.6TDI
Gore