Autor Tema: A. Todorovic www.najboljiauto.com  (Pročitano 6859 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže batke

• Laurin&Klement
  • Ugled: 23
Odg: A. Todorovic www.najboljiauto.com
« Odgovor #15 poslato: 12. Maj, 2017. 18:05 »
Zašto uopšte gubiti vreme na takve likove.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže nebojsar

• Laurin&Klement
  • Ugled: 14
« Odgovor #16 poslato: 12. Maj, 2017. 20:45 »
Ma samo proslediti poreskoj upravi. Da vide da li na ovo placa porez, inace su ovih dana vrlo agilni  >:D
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže t.salai

• Laurin&Klement
  • Ugled: 46
  • Skoda SUPERMAN
« Odgovor #17 poslato: 13. Maj, 2017. 15:40 »
Nije bolest sve sto boli...
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+

Na mreži AcoSk

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
« Odgovor #18 poslato: 14. Maj, 2017. 01:50 »
Ne mogu da verujem da covek dobi i temu sa svojim imenom na forumu.
Brisi celu temu Pedjaaa

Van mreže -nebojsa-

• Laurin&Klement
  • Ugled: 63
« Odgovor #19 poslato: 14. Maj, 2017. 10:04 »
Isto sam i ja pomislio, nije vredno pomena a kamoli zasebne teme.
Mada, sami smo krivi sto pominjemo doticnog.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Na mreži Karlheinz

• Administrator
  • Ugled: 103
« Odgovor #20 poslato: 14. Maj, 2017. 11:42 »
Samo vi diskutujte, Google ce odraditi ostalo šta treba :-)

• Vozi: Yeti

Van mreže bugarin

• Global Moderator
« Odgovor #21 poslato: 14. Maj, 2017. 14:19 »
Naravno, povuci ce ljude na skodaforum
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Na mreži Karlheinz

• Administrator
« Odgovor #22 poslato: 14. Maj, 2017. 14:42 »
Sve ima dobre i loše strane, i ovaj Škoda forum bi neko ukinuo momentalno a nekom je on "život" spasio.
Međutim nije ovde reč o forumu već o Aleksandru Todoroviću i testovma automobila čije tekstove (uglavnom) rado pročitam kad naletim na njih. On testira i vozio je mnoge automobile, ima svoj sajt i naplaćuje usluge. Poštujem!

Nikog on ne tera da to čita a još manje da mu plati. Sve to ljudi rade dobrovoljno, čitaju, plate i dobiju informaciju.  >:D
Ne ulazim u sadržaj, istinost i objektivnost... njegovih recenzija i usluga koje naplaćuje. O:-)
  • Vozi: Yeti

Van mreže observer

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
« Odgovor #23 poslato: 14. Maj, 2017. 15:11 »
Ja volim da procitam sve, a narocito volim da vidim suprotna misljenja jer tako se najlakse dodje do prave istine. Tekstove A.T. i ja rado citam ali naravno da mu ne bih nikad platio za misljenje i mislim da je malo naporan sa tim naglasavanjem. Moze to i sa vise stila da se odradi. Tacno je da forsira japanske brendove ali ja se jos uvek nadam da tu ima i osnova (iako su svi oborili kvalitet u moderno doba). Sa druge strane, izuzetno je nahvalio Golf 1.2 TSI, sto sticajem okolnosti sada mogu da i licno proverim. Sve stoji a za pitanje trajnosti cemo jos da sacekamo. Da mogu da kupim jos i jednu Corollu pa da ih sve stavim na crtu... ;)
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže Chaki87

• RallyeSport
  • Ugled: -6
« Odgovor #24 poslato: 15. Maj, 2017. 15:57 »
Al mi ovaj lik ide na živce tačno da ga vidim negde zabo bi ga pesnicom u facu  hearcut hearcut hearcut
Baja hvali auto tamo gde mu daju čašu soka u salonu .

Ja ne razumem zasto ste vi kivni na njega? Vidim ovde mnogo agresivnosti...covek realno ocenjuje stvari, a kao sto sam kaze, statistika ce pokazati svoje, i ja sam istog misljenja da motori manje zapremine (a iste ili mozda pak i vece konjaze), naravno da imaju manju dugotrajnost, od starijih modela motora....Novi motori jesu savremeniji, ali ja iskreno sumnjam u pouzdanost, ici ce on i 200k km (ako ga do tad budu i vozili vlasnici), medjutim taj novi auto, kasnije, kao polovan ce biti macka u dzaku....

Inace je, doticni, jako lepo opisao-dao test, u narednom tekstu...

http://www.najboljiauto.com/testirali-smo-skoda-octavia-iii-1-4-tsi/    O0

P.S. ja sam inace pristalica kupovine polovnog automombila (koji je proveren) nego nekog novog....
Licno sam svedok da auti koji se voze u inostranstvu, verovali ili ne, jos gore se odrzavaju (ili bolje reci ne odrzavaju se uopste) nego automobili u Srbiji (govorim o ne uvezenim vozilima)..kao primer dajem promenu filtera za vazduh (obavljena 2016.god) na audiju A4 2.0tdi 2006god - uvezen iz nemacke u jednu od skandinavskih zemalja, i prilikom promene istog (filtera), imao sam sta i da vidim (na filteru je bio datum novembar 2006.god)...  wac1

Da mi je samo upoznati te zlocince u ovlascenim servisima Nemacke, a i te skandinavske zemlje, koji mu nisu menjali filter za vazduh a uredno su lupali pecate...inace na kilometar satu je tad bilo 240k km   ???
  • Vozi: Oktavija Scout 2.0 TDI 2007 i Oktavija VRS 2.0 TFSI 2006

Van mreže nebojsar

• Laurin&Klement
  • Ugled: 14
« Odgovor #25 poslato: 15. Maj, 2017. 20:17 »
Ja licno nisam kivan ni na koga. Prvi put sam ovde pre par dana pročitao o njemu, pogledao njegovu stranicu i iznenadila me drskost i bezobrazluk njegovog obrazloženja zašto treba neko da mu uplati novac. Prosto mi je neverovatno šta u zemlji Srbiji prolazi i koliko smo nisko pali. Svi ti testovi su hrpa individualnih stavova  koji je samo njegovi, bilo ko drugi da sedne u isti auto teško da će imati potpuno isto mišljenje, osećaj i potpuni utisak o vozilu.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže aleksandarzlatic

• Laurin&Klement
  • Ugled: 27
« Odgovor #26 poslato: 15. Maj, 2017. 20:35 »
Čovek jeste arogantan, ne bih da ulazim u objektivnost njegovih testova i stavova, ali morate znati da masa blogera koji se bave takvim stvarima ima svoje lične stavove ili plaćene stavove, dakle, ako ga neko dobro plati on će da ishvali auto i naravno da stavi i par sitnih primedbi, dok će one druge da kritikuje, ali to je sve deo savremenih sredstava informisanja, ko želi čitaće ga, ko ne želi - neće.

Ja lično sam pročitao par tekstova, ne sviđa mi se njegov način testiranja, nikad mui ne bih dao novac za preporuku... ALi opet ga ne bih ni pljuvao na ulici :)

Dakle, što neko reče, mnogo prostora na ovom forumu potroši priča o njemu :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže ugi85

• Laurin&Klement
  • Ugled: 53
« Odgovor #27 poslato: 15. Maj, 2017. 21:29 »
Mozda je objektivan, mozda nije ali je definitivno kontradiktoran. Protiv njega nemam nista, rado sam citao njegove testove pa sam ga zato lako prepoznao i upustio se u razgovor sa njim. Svako bira svoj posao, a u sklopu svog on ima apsolutno pravo da na osnovu svojih kriterijuma oceni neki auto. Naplacivanje njegovih odgovora takodje podrzavam, ko misli da oni vrede i stalo mu je do njegovog misljenja platice da isto cuje, a red je i da on zaradi od svog znanja.
Smeta mi to sto po njemu u Srbiji nije moguce naci solidan polovan auto i da generalno od polovnih kola treba bezati ko djavo od krsta. Ispada da niko ne bi trebao kupovati polovan auto iako to radi ceo svet, a ne samo nas osiromasen narod. Potencira ovlascene servise pa ih pljuje, a pri tom ne odrzava svoja kola u istom. Bas na Skodinom forumu sam citao o fusarenju odredjenih ovlascenih servisa i problemima koje su napravili tako da svako gresi. Neki auto/motor mu je danas dobar sutra ne valja i obratno. Navodi da je motor koji je presao preko 100 000km za reciklazu ili da ga cekaju skupe popravke takodje ne stoje i on bi to prvi trebao da zna jer je njegov auto presao oko 300k, a kad ga je prodavao navodio je da je u super stanju i da motor ne zahteva ulaganja. Nije znao da Fabia 1 1.9TDI nema plivajuci zamajac, navodio je da ima :)
Generalno, ume biti dosta drzak i bezobrazan kad mu se ne ide niz dlaku ali ja jos uvek citam njegove testove i odgovore na pitanja citalaca jer volim da cujem misljenje koje se nece nuzno poklopiti sa mojim i tako upotpunim sliku.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Van mreže frodo

• Style
  • Ugled: 10
« Odgovor #28 poslato: 23. Maj, 2017. 10:27 »
Hehehehe, Aca T. je legenda :-)
Radili smo zajedno na podizanju jednog drugog foruma, bio je urednik, a onda je izgubio kompas pa počeo da briše postove svima sa kojima se nije slagao, a hteo je i da banuje ljude samo zato što ne misle kao on.
Nisam imao izbora pa sam banovao ja njega, tačnije oduzeo mu sva prava pa nas je demonstrativno napustio.
Prognozirao nam propast za 6 meseci, da bi se nakon dve godine vratio da kaže da je ipak pogrešio u proceni.
Sve u svemu, dosta je zabunjen, ne zna da li je doš'o ili je poš'o, ali nije zao... samo je narcisoidan.
Jednom je bio kod mene da mu malo sredim auto, kupio je polovnu Tojotu Karinu pa sam mu krpio tapacirunge na vratima jer su popucali i menjao mu brisače i tako još neke sitnice.
Nije loš Aca, samo ja ne uzimam njegove savete za ozbiljno, previše je ostrašćen za moj ukus.

Sent from my Samsung Galaxy S7 Duos via Tapatalk PRO

• Vozi: Audi A4 B8

Van mreže Marko Curcic

• Laurin&Klement
  • Ugled: 10
« Odgovor #29 poslato: 23. Maj, 2017. 11:33 »
Svasta nikne u bozijoj basti!!!