Autor Tema: Škoda KAROQ utisci, komentari, informacije  (Pročitano 50261 puta)

0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24

Odg: Škoda KAROQ utisci, komentari, informacije
« Odgovor #255 poslato: 14. Okt, 2019. 18:08 »
Logan je kocka, takvih oblika karoserije više nema nigde, pa ni u današnjim dačijama koje su lepše od prethonih, ali manje kvalitetne, bolje reći očajne. Vozio sam sva nova kola skoro dve godine.

Van mreže sale.kriminale

« Odgovor #256 poslato: 14. Okt, 2019. 18:33 »
Slažem se. Logan je kocka a novi Logan je manja kocka i nešto niži sa manjim staklenim površinama. Slažem se da takvih oblika više nema pa su vozila lepša i lošija. Dobijena je veća aerodinamika zbog manje potrošnje (ne zbog lepote i želje kupaca). Kocka je oblik koji obezbeđuje prostor. Meni su se sviđala sva vozila od pre 10 godina iako su bila robusna i malo kockice ali su to bile lađe. Divim se starim Citronima C4 Picasso .... pa to su tenkovi na putu. Sada ga menja spljošteni i olakšani C4 Spacetourer sa 1200 cm3 turbo trocilindrašem. On je još i dobar sa prostorom ali me ubiše ona modularna sedišta u drugom redu gde osetiš neko gvožđe i plastiku između da ti zadnjica otpadne ....  =)) Pozzz.
  • Vozi: Dacia Logan

Van mreže djordje48

« Odgovor #257 poslato: 15. Okt, 2019. 14:15 »
def ne bi trebalo kupovati karoq bez prednjih led svetala. Zadnja, ajde, manje vise...radi onda o dva potpuno razlicita automobila

Van mreže fobia24

« Odgovor #258 poslato: 15. Okt, 2019. 15:17 »
To je sve stvar ukusa, šta ko voli. Znam par njih koji led i ksenon izbegavaju.

Van mreže sale.kriminale

« Odgovor #259 poslato: 15. Okt, 2019. 17:51 »
Lepša su LED svetla bar meni ali ako ih zaobiđem, to će biti zbog para. Ako umesto 1.5 uzmem benzinca 1.0 to neće biti zbog zaštite životne sredine, već zbog para. Životnu sredinu čuvam tako što se ne vozim privatnim avionom i ne bacam papiriće na ulicu.  =))

Van mreže sale.kriminale

« Odgovor #260 poslato: 15. Okt, 2019. 19:58 »
Koja je boja najbolja za Karoq-a ? Koje je boje vaš Karoq i zašto ? Nešto mi se čini da auto nije mnogo upadljiv sa bojom Quartz Grey Metallic ali se uklapa sa crnim plastičnim elementima u podnožju.

Van mreže NNorbi90

« Odgovor #261 poslato: 15. Okt, 2019. 20:50 »
Mislim da na pitanje koja je najbolja boja nećeš dobiti definitivni odgovor. Sve je to stvar ukusa i zahteva kupca.

Kod mene jedini kriterijum je bio da ne bude neka tamna boja. U salonu su mi preporučili Cappuccino Beige metalik jer je najzahvalnija sto se prljavštine tiče. Meni se nije svidela ta žućkasto siva boja pa sam se opredelio za Business Grey metalik. Mislim da je bazni lak isti kod obe nijanse samo je razlika u metalik šljokicama koje se umešaju u lak.

Po meni super ide uz auto i da kupujem opet verovatno bi istu boju izabrao. Mada su sad ubacili i Race Blue metalik u ponudu... Verovatno bi se dvoumio između te dve boje.

Evo i slika kao referenca:

Sent from my SM-G950F
  • Vozi: Škoda Karoq 1.5 TSI Style MY2019

Van mreže ljusasd

« Odgovor #262 poslato: 15. Okt, 2019. 22:29 »
Da, pretpostavljao sam da je automatska klima sa razlogom skuplja za oko 500 eur. Primetio sam da se ljudi jako uobraze kada kupe Karoq-a. Nema ih na forumu. Neće da se druže sa boranijom. Hajde frajeri što vozite Karoq-a: klima, putnički prostor, izolacija , paljenje guma ... Idemo.

Vidi ovako moji utisci o svemu što pitaš su pozitivni, obzirom da ja lično vozim ajd da kažemo bolju marku i samim tim i kvalitetniju u izradi. Karoqa vozim povremeno, jer njega prvenstveno vozi moja majka, a povremeno  i supruga. Za sada nisam vozio više od nas troje. Gepek solidan čak šta više dobar za svoju klasu. Materijali u kabini dobri. Sedišta tekstilna isto za sad ok. Izolacija radi posao, a obzirom da je benzinac tiši je motor pri radu.

Opet sve je ovo subjektivno, kao i izbor boje.

Vidi moju Emerald green u garaži mada uživo lepše izgleda boja.

Vidim da si iz Novog Sada, pa možeš do Intersrema da odeš jer oni imaju Karoqa kao test vozilo. Možeš da ga provozaš i da neke stvari odmah proceniš. 
  • Vozi: Karoq 1.5 TSI DSG Style 2019: AUDI A6 45 TDI Avant S-line 2018:

Na mreži observer

« Odgovor #263 poslato: 16. Okt, 2019. 09:20 »
Ma svaka je boja ok.
Ja furam srebrnu jer mogu dva puta godisnje da operem kola i da bude sve ok.
Cudim se samo ljudima koji kupe belu metalik ili crnu metalik :)
Platis 500 eur vise da bi ti auto izgledao potpuno isto kao nemetalik, vec posle par dana kad se isprlja.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže Marjanke

« Odgovor #264 poslato: 16. Okt, 2019. 10:51 »
Dva puta godisnje peres auto?

Послато са SM-J415FN  

Na mreži observer

« Odgovor #265 poslato: 16. Okt, 2019. 10:56 »
Idemo u off, ali samo da odgovorim - rekoh da mogu a ne i da stvarno tako radim ;)
Ali fakat je da je jako konforna boja sa tog aspekta. Pre neki dan sam oprao Polo i po evidenciji u beleskama skontao da sam poslednji put to radio u aprilu (dakle pre 6 meseci). Svakako ih oba cesce perem zimi nego leti (zbog soli). Unutrasnje ciscenje ide cesce ali to ne racunam u pranje.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže sale.kriminale

« Odgovor #266 poslato: 16. Okt, 2019. 16:56 »
Business Grey metalik.
Evo i slika kao referenca

Super izgleda na slici ali ne znam zašto mi je ta boja nekako previše sjajna i kao da se oblik izgubi u njoj. Video sam i Kodiaq-a u toj boji nedavno i isto tako me je zaslepela boja na neki način. Video sam Superb i Octaviu u toj boji i odlično pasuje na tim sedanima. Svakako nije loša boja i to je sve stvar ličnog ukusa. Super je. Hvala na slici.

Van mreže NNorbi90

« Odgovor #267 poslato: 16. Okt, 2019. 17:04 »
Super izgleda na slici ali ne znam zašto mi je ta boja nekako previše sjajna i kao da se oblik izgubi u njoj. Video sam i Kodiaq-a u toj boji nedavno i isto tako me je zaslepela boja na neki način. Video sam Superb i Octaviu u toj boji i odlično pasuje na tim sedanima. Svakako nije loša boja i to je sve stvar ličnog ukusa. Super je. Hvala na slici.
Zavisi i od ugla odakle gledaš a i od količine sunčane svetlosti. Mozda se ovde bolje vidi:

Sent from my SM-G950F  

• Vozi: Škoda Karoq 1.5 TSI Style MY2019

Van mreže sale.kriminale

« Odgovor #268 poslato: 16. Okt, 2019. 17:11 »
Vidi moju Emerald green u garaži mada uživo lepše izgleda boja.
Vidim da si iz Novog Sada, pa možeš do Intersrema da odeš jer oni imaju Karoqa kao test vozilo. Možeš da ga provozaš i da neke stvari odmah proceniš.

Lepa je boja a mislim da se slično kao i Lava Blue uklapa sa crnim plastičnim dodacima u podnožju. Mislim da na Karoq ne idu previše svetle boje upravo zbog te crne plastike dole koja u tom slučaju odudara. Tamnije boje nisu loše ali najviše volim da vidim auto u gradu uživo. Bio sam nekoliko puta u Auto salonu Škode u NS i mislim da sam dosadio bogu i narodu. Probna vožnja mi ne znači mnogo jer to je ograničeni utisak za kratko vreme.  Lep ti je auto a bogami i oprema. Svaka čast. 

Van mreže sale.kriminale

« Odgovor #269 poslato: 16. Okt, 2019. 17:25 »
Zavisi i od ugla odakle gledaš a i od količine sunčane svetlosti. Mozda se ovde bolje vidi:

Metalik boje su čudo. Drugačije se vide u različito doba dana. Svakako je to boja koja dolazi u obzir.