Autor Tema: Ugradnja xenona i projektora?  (Pročitano 11146 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže vojkan85

Odg: Ugradnja xenona i projektora?
« Odgovor #60 poslato: 04. Sep, 2020. 09:59 »
+1 za Baneta. Bravo Zlatiću :). Odličan je majstor.
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Van mreže BrRista

« Odgovor #61 poslato: 04. Sep, 2020. 12:36 »
Hvala na informaciji, cuo sam se sa covekom, javicu jesmo li resili problem.
  • Vozi: Skoda Octavia Scaut 2.0 tdi

Van mreže BrRista

« Odgovor #62 poslato: 05. Sep, 2020. 08:49 »
Da li je moguce umesto fabrickih ksenona ugraditi klasicne halogene farove? Sta se desava sa nivelacijom? Problem je sto je reparacija farova cenovno ista kao i novi halogeni farovi.

Van mreže djordje48

« Odgovor #63 poslato: 05. Sep, 2020. 08:52 »
Obrati paznju da li bi hteo da utmes nov original far ili tursku (kinesku, slovacku kopiju sta god) :-X

Van mreže BrRista

« Odgovor #64 poslato: 05. Sep, 2020. 11:17 »
Obrati paznju da li bi hteo da utmes nov original far ili tursku (kinesku, slovacku kopiju sta god) :-X
Iskreno, boli me briga da li je kopija ili original ( izlete ponuda za neke Depo farove za 11000 rsd/kom). Vozicemo ovu skodu jos par godina maksimalno. SVaki ce toliko da traje.  Ne vozimo nocu, tj veoma malo, par puta godisnje ( zimi kad kasno svice i rano se smrkava), imamo dnevna svetla posebno tako da nece ni da se koristi cesto.
Dzaba ksenoni kad se nista ne vidi kada zatrebaju...Generalno od svih vozila koje smo vozili i imali najlosija svetla imaju auta iz vw grupacije...

Van mreže Maksimus

« Odgovor #65 poslato: 05. Sep, 2020. 11:32 »
Jesi razmisljao da samo kupis polovan xenon far,buduci da imas celu instalaciju za xenon.

Van mreže BrRista

« Odgovor #66 poslato: 05. Sep, 2020. 11:42 »
Jesi razmisljao da samo kupis polovan xenon far,buduci da imas celu instalaciju za xenon.
Razmisljao sam ali je velika verovatnoca da je polovan u istom stanju kao i moj far. Pokusacu da nadjem negde delove pa da sam odradim reparaciju.

Van mreže djordje48

« Odgovor #67 poslato: 05. Sep, 2020. 12:45 »
Jos jedan predlog za tebe vidi racunicu, izbaci fanricko socivo stavi morimoto biksenon socivo. Zavisi od fara do fara pa proveri jel tvoj to moze ;)

Van mreže Marjanke

« Odgovor #68 poslato: 06. Sep, 2020. 09:27 »
Sebi sam depo ugradio posle fabrickih farova sa socivom, i evo vec 4 godine rade bez problema. Octavia a5

Van mreže Vladimir Vlado

« Odgovor #69 poslato: 07. Sep, 2020. 01:10 »
Ja bi kod mene na oktaviji 2002god zamenio sociva jer su izgorela, ali ne mogu nigde da nadjem D2S 2.5inch jer mi se ne menja i instalacija xenona zbog sociva. Ako neko ima u dobrom stanju nek ponudi  :)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8t