Autor Tema: Navigacija, update, mape...  (Pročitano 90664 puta)

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži wkobre

Odg: Navigacija, update, mape...
« Odgovor #315 poslato: 29. Apr, 2023. 20:55 »
Zapravo to mi je malo osvežilo sećanje. I kod mene je radilo u inostranstvu, ali ne i u Srbiji. Ali sam aktivirao preko obdeleven i od tada mi radi svuda. Mape nisam dirao.
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Van mreže fobia24

« Odgovor #316 poslato: 29. Apr, 2023. 21:50 »
Meni radi i u Srbiji sada kada sam tu. Prvi put kada sam usao u Srbiju mi je izbacio poruku da ce funkcija u toj zemlji biti ogranicena. Sada nista od obavestenja i radi. Na redovnom servisu su mi radili update.

Van mreže hirurg

« Odgovor #317 poslato: 29. Apr, 2023. 21:56 »
Update mapa ili update softvera auta? To mi bas ide na zivce ta podjeljenost. Ko da smo afrika. Ma da ne bi opravdao ni dole da se radi ogranicenje.

Van mreže fobia24

« Odgovor #318 poslato: 30. Apr, 2023. 09:37 »
Softvera ali mozda su i navigaciju. Znam da mi prepoznaje znakove, sada sam u Srbiji.

Van mreže hirurg

« Odgovor #319 poslato: 30. Apr, 2023. 11:08 »
Evo sad sam ubacio ove mape sto je @AcoSk  ubacio pa cu da testiram. Nije da mi nesto to i treba al neka ima radi fore :) inace sam neko ko krsi ogranicenja.

@AcoSk da nemas drug mozda i listu za kamere noviju. Zadnja je iz decembra 2022.

@fobia24 da li se azuriranje softvera auta placa ili je to duznost servisa da odradi. Na koji princip to radi?

Van mreže fobia24

« Odgovor #320 poslato: 30. Apr, 2023. 11:35 »
Ne placa se. Stigne im nova verzija iz skode i onda ubace na servisu. Ne zovu samo zbog toga.

Na mreži AcoSk

« Odgovor #321 poslato: 30. Apr, 2023. 11:37 »
Discover Media/Amundsen MIB2 Speedcam april 2023
http://cloud.tapatalk.com/s/644e36eae16d2/EU_DM2%263_0423.zip

Van mreže hirurg

« Odgovor #322 poslato: 30. Apr, 2023. 12:55 »
Hvala @AcoSk

@fobia s obzirom da ne posjecujem ovlasteni servis kako se moze znatibda li ima noviji softver i koji auto ima u sebi.

Van mreže fobia24

« Odgovor #323 poslato: 30. Apr, 2023. 13:21 »
Verziju softvera lako vidis kao zadnju opciju podfoldera "o uredjaju". Jedini nacin je da pitas u ovlascenom.

Na mreži wkobre

« Odgovor #324 poslato: 30. Apr, 2023. 21:29 »
Sve poslednje update za vaše automobile imate ovde. http://mib-helper.com/
Samo pažljivo ako ne znate šta radite, ne odgovaram za bilo šta niti je to u mom vlasništvu. Tu je softver za mib, mape itd itd.

Van mreže hirurg

« Odgovor #325 poslato: 30. Apr, 2023. 21:57 »
Sa kojim kablom radi ovo. Da li si kada sta radio sa ove stranice. Ima zanimljivih stvari.

Na mreži wkobre

« Odgovor #326 poslato: 30. Apr, 2023. 22:08 »
Jesam, update mib firmware za ženinog Seat Leona. Dobio sam sigurnu verziju preko Briskoda od jednog člana, ali sam se odlučio da rizikujem i preuzeo odavde noviju verziju. Sve je proteklo bez problema.

Edit: imam još jedan sajt koji mogu proslediti privatno u porukama, ali je vrlo lako pogrešno izabrati softver i brikovati...sve. Ja sam uspeo i odatle da nađem šta mi treba, ali je visokog rizika. Nekada je bolje platiti nekome kao što je Dixon da uradi takve stvari za vas ako niste sigurni u šta se upuštate!!
« Poslednja izmena: 30. Apr, 2023. 22:13 wkobre »

Na mreži wkobre

« Odgovor #327 poslato: 30. Apr, 2023. 22:17 »
U vezi pitanja za kabl; koristio sam sd karticu, moguće je i preko USB-a.

Na mreži MAKS

« Odgovor #328 poslato: 19. Maj, 2023. 07:52 »
Problem sa multimediojom  - naviagacijom.
Posedujem RNS510  mislim da je 2009 godiste u mojoj oktaviji 2012 godiste.
Navigacija nije skoro korisena. Mape su iz 2021 mislim . Sad se spremam na put. Transfalgar i tamo okolo. Kada sam probao da umemorisem neke destinacije koje ce mi trebati na sledem putu ona prihvati, ok. Ali se sutradan izbrise to sto sam memorisao. Sad sam uradio sledecu stvar. Obrisano sve iz memorije-bilo je jedno pet sest destinacija. I ponovo sam memorisao samo jednu destinaciju u srbiji. Ovo radim vec dva tri dana.To je bilo ceo dan u memoriji i jutros  opet sex nasuvo - nema. Jutros da vidim dali je u memoriji juce memorisano . Ima samo sto sam juce izbrisao / to stoji u navigaciji ko zna od kada /a nema ono od juce memorisanog. Da i jos jedna stvar mislim da mi je daily night radio normalno sad moram to rucno.
Sta moze biti problem ?
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Na mreži wkobre

« Odgovor #329 poslato: 19. Maj, 2023. 10:24 »
S obzirom da je ranije radilo kako treba, prvo što bih ja probao je reset na fabrička podešavanja. Sledeća stavka bi mi bila update firmware-a, zatim mapa.