Pretraga foruma [Google]

Autor Tema: Navigacija, update, mape...  (Pročitano 44382 puta)

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži zoranius

Odg: Navigacija, update, mape...
« Odgovor #345 poslato: 12. Jul, 2023. 08:03 »
pozz
ja imam Octaviu 1.6 tdi 2016 81kW/110KS
Amundsen MY16 unit 5Q0035864A (without DAB) i probao sam ažurirati karte, skinuo karte sa službene stranice, prebacio na svoju sd karticu stavio u drugi slot za sd kartice i ne želi...kaže nema medija za nadogradnju ... iskopirao mapu s originalne kartice na ovu svoju od 32gb reko možda je do mape, takoder ne želi...  wac1 ako nije problem može li pojašnjenje kako si ti uspio?  help2

Za Amundsen se nove mape samo snime na karticu, ne radi se nikakav update na samom uređaju. On ih u svakom slučaju vuče sa kartice pa će samim snimanjem na nju biti ažurne. Mape ne mogu da se snime na bilo koju karticu već samo ili na originalnu ili imaš na Aliexpressu znatno povoljnije da kupiš (oko 20-tak evra)
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

Na mreži wkobre

« Odgovor #346 poslato: 12. Jul, 2023. 08:59 »
Mape ne mogu da se snime na bilo koju karticu

Moguće je i to napraviti.
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

Na mreži zoranius

« Odgovor #347 poslato: 13. Jul, 2023. 13:22 »
Ne sporim da može. Odnosilo se na snimanje na bilo koju karticu kupljenu u prodavnici bez ikakve intervencije nad njom. Sa Aliexpresa sam dobio za 15-tak dana po ceni oko 20e. Ne verujem da je kartica i njeno budženje da može sa njom da radi manje od toga. Jedino što je verovatno ovako kupljena kartica kvalitetnija od onih koje se kupuju na Aliju.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

Van mreže bog_daaan

« Odgovor #348 poslato: 24. Jul, 2023. 19:34 »
Speedcam jun 2023
Discover Media/Amundsen MIB2-3
http://cloud.tapatalk.com/s/649c8401d6ec4/EU_DM2%263_0623.zip
Discover Pro/Columbus MIB2-3
http://cloud.tapatalk.com/s/649c84175d4c4/EU_DP2%263_0623.zip

Da li možeš postaviti novi link obzirom da ovaj koji si postavio više ne radi? Potreban mi je link za Amundsen MIB 2.
Imam još jedno pitanje, da li se može ubaciti ažurirana mreža benzinskih stanica itd?
Pozdrav!
  • Vozi: Škoda Octavia Mk3 facelift, 2.0TDI 150hp DSG

Na mreži wkobre

« Odgovor #349 poslato: 24. Jul, 2023. 21:57 »
Imam još jedno pitanje, da li se može ubaciti ažurirana mreža benzinskih stanica itd?
Pozdrav!

To se zove POI (point of interest) i može da se ažurira.

Na mreži AcoSk

« Odgovor #350 poslato: 24. Jul, 2023. 22:02 »
@bog_daaan, rade linkovi, kopiraj ih i otvori u browseru

Van mreže bog_daaan

« Odgovor #351 poslato: 27. Jul, 2023. 21:44 »
To se zove POI (point of interest) i može da se ažurira.

Pitanje je bilo gde da nađem POI ažuriranje?

Na mreži wkobre

« Odgovor #352 poslato: 28. Jul, 2023. 08:44 »
Šaljem pp.

Van mreže milan23

« Odgovor #353 poslato: 10. Sep, 2023. 21:24 »
Pozdrav svima,

Hteo steo sam da podelim iskustvo sa azuriranjem mapa za navigaciju na mojoj oktaviji 3 2014 ispod su slike multimedije...
Na skodinom sajtu se ukuca broj sasije, izbaci koja mapa je dostupna za koju godinu ( kod mene cela evropa)
Skine se sa sajta , raspakuju fajlovi, i bitno je da da se tako raspakovani fajlovi prebace direktno na sd karticu ( meni je obicna kartica) ubacim u slot sd kartice u autu i nakon toga u navigaciji pokrene azuriranje.
  • Vozi: Skoda Octavia III 2014

Na mreži xyz01

« Odgovor #354 poslato: 13. Sep, 2023. 13:06 »
Ovako, navigacija trenutna je jedno veliko g...!!!izvinjavam se za ovakav početak ali je tako!Elem,novi Superb(2022)-amudsen.i krenem na put u Beč.po forumima nadjem da je najbolje preko Osijeka Budimpešta ...CIJELO jebeno vrijeme me je vozala po lokalnim putevima.jnisam gledao u postavkama ali UŽASNO iskustvo!idem auto putem i odjednom me baci na sporednu cestu iako je zadano.na svakom odmoru koji sam pravio pita i nudi alternativne rute umjesto da nastavi zadanu.o Apple car play da ne govorim! Pošto se gubi signal 2x se desilo na ključnim raskrsnicama da samo izbaci izgubljen je kontakt sa Apple car play! znači užas,nikad mi se ovo nije dogodilo-da mogu ikako izbrisao bi je zauvijek
  • Vozi: Superb

Van mreže hirurg

« Odgovor #355 poslato: 13. Sep, 2023. 13:27 »
Druze odakle ti ides kad ide preko osjeka pa preko budimpeste :)! Naravno svi smo naucili na google mape pa je sve ostalo sto koristimo veliko sranje. Slazem se tu. Inace kao neko ko putuje jako mnogo. Pratim oznake na putu a mape mi sluze samo za sami cilj da me dovuku pred vrata. Jer znaju bas mnogo da komplikuju. I naravno tu je waze za guzve.

Na mreži xyz01

« Odgovor #356 poslato: 13. Sep, 2023. 14:31 »
Druže idem iz Bosne! Zar je bitno?!isto tako sam proputovao bruku i NIKADA mi se ovo nije dogodilo.znaci ni skodina ni Apple car!! Nikada više!HERE skinuti off Line i bez problema si
  • Vozi: Superb

Van mreže hirurg

« Odgovor #357 poslato: 13. Sep, 2023. 14:36 »
Neobicno mi da neko iz Bosne ide kroz Madjarsku :) najbolji put Zagreb Maribor Graz i Bec.... :) posto slično razmisljamo uzmes sebi android box za auto. Radi odlicno u dobijes mnogo mogucnosti za udobniju voznju.

Van mreže vlado985

« Odgovor #358 poslato: 14. Sep, 2023. 08:20 »
Ja sam takodje zadovoljan besplatno navigacijom sa play stora, lijepo radi i ima sve moguce opcije i parcijalno skidanje mapa,  maps.me
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4mpi 50kw AME

Van mreže bog_daaan

« Odgovor #359 poslato: 20. Sep, 2023. 14:21 »
Da li ima nekih svežih mapa za Amudsen mib 2 koje su izašle nakon onih u maju/junu?