Autor Tema: Kupovina sledećeg auta - diskusija. Šta posle Škode?  (Pročitano 18888 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže adamGTZapočeo temu

Kupovina sledećeg auta - diskusija. Šta posle Škode?
« poslato: 12. Sep, 2017. 08:18 »
Posto je Juke dobio novog vlasnika, u potrazi smo za novim autom prvenstveno za suprugu,budzet je otprilike 12 do 13k. U uzi izbor za sada su usli Aygo,Twingo,Suzuki Ignis i naravno Citigo. Moj prvi pik je bio Ignis, 13000 je u full opremi sa 90ks i 4x4 pogonom,ali su mi iz Euro Sumara rekli da isporuka nece biti moguca pre sledece godine  wac1
Svi predlozi i sugestije su dobrodosli,pa strucnjaci da vas cujem?

Van mreže Filip

Odg: Kupovina sledećeg auta - diskusija. Šta posle Škode?
« Odgovor #1 poslato: 12. Sep, 2017. 08:30 »
najnovija Ibiza Style 1.0 tsi 95 ks, isto 13.000 E

https://www.seat.rs/konfiguracija-i-kupovina/preuzimanja/katalozi-modela/nova-ibiza

P.S. pre Citigo-a za te pare Fabia :)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže nidza

« Odgovor #2 poslato: 12. Sep, 2017. 08:44 »
Fabia Style DSG, 110KS, neka uživa gospođa. Ako uspeš da spustiš malo cenu i da ugradiš panoramu u okviru budžeta, mislim da nećeš dobiti ništa slično. I funkcionalan i vizuelan utisak će biti daleko iznad ranga od 13k. Ima i ti da se grebeš o auto.

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Van mreže markoko

« Odgovor #3 poslato: 12. Sep, 2017. 11:41 »
Ovo je preveliki budzet za klasu koju gledas. Jedino Ignis je tu ok posto je 4x4 i odlican je za ivicnjake i sl. Fabia je klasa vise. Po meni najbolje aygo ako ignis ispada. Citigo ako se trazi nesto oko 9k

Van mreže munja23

« Odgovor #4 poslato: 12. Sep, 2017. 11:51 »
Juce sam na NBG video plavi Ignis. Ruzniji auto skoro nisam video, od pozadi izgleda kao tricikl, da ima sirinu Peglice.
Katastrofa, ja bih ga iskljucio iz razmatranja.
Nidzo, tesko da ce uspeti da uklopi Style 110 DSG + panoramu za 13k. Sa manuelnim menjacem bi mozda moglo da se uklopi sve za 13k.
Ja bih obavezno dodao i airbagove + komande na volanu i mozda vece felne. Mada za 13k, tesko.

• Vozi: 2023 Karoq Style 1.5, 2022 Kamiq Monte Carlo 1.5, 2023 Fabia IV 1.0 TSI

Van mreže adamGTZapočeo temu

« Odgovor #5 poslato: 12. Sep, 2017. 18:37 »
I ja nekako mislim da je Fabia najracionalniji izbor,jos samo da ubedim gospodju pošto se njoj ne svidja.
Moj izbor bi bila ovakva kombinacija

Sent from Redmi 3S prime using Tastatura

Van mreže Filip

« Odgovor #6 poslato: 12. Sep, 2017. 19:44 »
još samo da odobre Dragon Skin sa Superba Sportline kao dostupnu boju na Fabiji :))
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže markoko

« Odgovor #7 poslato: 12. Sep, 2017. 19:54 »
Fabia je visa klasa u odnosu na ovo sto si naveo. Mozes da razmotris swifta i i20 oba se kupuju za 5-6 dana. Oba su veca od fabie i imaju po cilindar vise

Van mreže nidza

« Odgovor #8 poslato: 12. Sep, 2017. 22:43 »
Ovo je preveliki budzet za klasu koju gledas. Jedino Ignis je tu ok posto je 4x4 i odlican je za ivicnjake i sl. Fabia je klasa vise. Po meni najbolje aygo ako ignis ispada. Citigo ako se trazi nesto oko 9k

Po cenovniku je 13 Style da DSG, okruglo. Panoramu spomenuh u kontekstu nekog smanjenja cene, pa se možda otvori prostor i za to (ili nešto drugo).

Kako god, i fabrički Style je odlična kupovina za ove novce, podvlačim, _sa_ DSG.

Van mreže markoko

« Odgovor #9 poslato: 13. Sep, 2017. 07:35 »
Napisao sam za Aygo i citigo ili ignis mu je 13k previse

Na mreži zoranius

« Odgovor #10 poslato: 13. Sep, 2017. 09:21 »
Za 13k mozda moze da se nadje i Opel Astra? Ili Kia Cee'd, a za malo vise para Hyundai Elantra. Za Fabiu je 13k mnogo para.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

Van mreže munja23

« Odgovor #11 poslato: 13. Sep, 2017. 09:29 »
Napisao sam za Aygo i citigo ili ignis mu je 13k previse

Mislim da je Nidza hteo mene da citira :)

Za 13k mozda moze da se nadje i Opel Astra? Ili Kia Cee'd, a za malo vise para Hyundai Elantra. Za Fabiu je 13k mnogo para.

Da li je mnogo ili nije, pitanje je... Svako ima svoje licne preference. Mene je Fabia III sa brdo dodatne opreme i ogromnim popustima izasla 15.5K EUR. Svi su mi govorili, "znas sta si mogao da kupis za te pare?"
Sve znam Octaviu 1.6 TDI Ambition, ali onda nema felni, nema boljeg radia, nema sportskih sedista, komandi na volanu, svih airbagova, sportske suspenzije, DSG, itd... :)
  • Vozi: 2023 Karoq Style 1.5, 2022 Kamiq Monte Carlo 1.5, 2023 Fabia IV 1.0 TSI

Van mreže zare

« Odgovor #12 poslato: 13. Sep, 2017. 11:12 »
Nije stvar u tome sta si mogao da kupis, nego da kupis ono sto ti treba, sto kod nas vrlo cesto nije slucaj. Ti sto su ti prebacivali za Oktaviu su u sistemu: "Sto vece to bolje, da komsiji crkne krava".

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #13 poslato: 13. Sep, 2017. 11:51 »
Juke dobio novog vlasnika
Posle Juke-a prelazak na (klasik) Fabiju je stvarno težak, tj. na bilo šta klasično. Neobična pojava tj. drukčija u toj klasi je npr. novi C3, nemam pojma pošto je.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Van mreže nidza

« Odgovor #14 poslato: 13. Sep, 2017. 13:19 »
Mislim da automatik i 110KS turbo benzinac u lepoj Style opremi apsolutno vrede tih 13k. Predlažem da ode na test vožnju, pa kad oseti DSG i turbo motor, neka odluči. Može i Fabia da bude atraktivna.

Pretraga foruma [Google]